Kiaulieną supjaustykite gabalėliais, juos pakepinkite keptuvėjė. Nuskustas bulves supjaustykite kubeliais, morką - taip pat, tik smulkesniais, papriką - juostelėmis, svogūną - žiedeliais, kopūstą - smulkiai. Dėkite į puodą apkeptą mėsytę, daržoves, užpilkite sultiniu, kad jis apsemtų viską ir troškinkite tol, kol viskas suminkštės. Pabaigai dėkit lauro lapeliuis, prieskonius, grietinės, truputį pomidorų pastos.
Vietoj kopūstų labai skanu naudoti virtas, arba konservuotas raudonąsias pupeles. Galima įdėti čili pipiriuko, tarkuoto Parmezano sūrio. Tiekdami apibarstykite susmulkitais svogūnų laiškais.
Skanaus ;)
Kiaulienos troškinys
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
500 gramų | kiaulienos nugarinė |
4 vienetai | bulvių |
1 vienetas | paprika (raudonoji) |
1 vienetas | morkos |
1 vienetas | svogūnai (laiškai) |
50 gramų | svogūnai (laiškai) |
1 stiklinė | kopūstai (smulkinti, švieži) |
šiek tiek | juodieji pipirai |
šiek tiek | druska |
2 stiklinės | sultinys (vištienos) |
2 vienetai | lauro lapų (lapai) |
šiek tiek | grietinė |
šiek tiek | pomidorų pasta |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Populiariausi receptai šią savaitę
- Jautienos troškinys su bruknėm
- Vištienos ir bulvių čenachai
- Mėsos ir daržovių troškinys
- Troškintos vištų širdelės
- Mėsos troškinys su kava
- Troškinta antiena su raudongūžiais kopūstais
- Lęšiai su vynu
- Ypatingas jautienos troškinys
- Vištiena troškinta su morkomis
- Taškuoti sodžiaus kukuliukai
- Plovas su brokoliais
- Plovas
- Karštieji kukurūzai su šonine ir porais
- Vyne troškintas triušis
- Aluje troškinta jautiena
- Veršienos troškinys su lęšiais
- Arvydo troškinti kopūstai su parūkyta dešra
- Pupelių troškinys su sūriu
- Aluje troškinta višta
- Daržovių - kiaulienos guliašas
Kiaulienos troškinys
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Kiaulienos nugarinė,
500 gramų -
Bulvės,
4 vienetai -
Paprika, raudonoji,
1 vienetas -
Morkos,
1 vienetas -
Svogūnai, laiškai,
1 vienetas -
Svogūnai, laiškai,
50 gramų -
Kopūstai, smulkinti, švieži,
1 stiklinė - Juodieji pipirai
- Druska
-
Sultinys, vištienos,
2 stiklinės -
Lauro lapai, lapai,
2 vienetai - Grietinė
- Pomidorų pasta
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Kiaulieną supjaustykite gabalėliais, juos pakepinkite keptuvėjė. Nuskustas bulves supjaustykite kubeliais, morką - taip pat, tik smulkesniais, papriką - juostelėmis, svogūną - žiedeliais, kopūstą - smulkiai. Dėkite į puodą apkeptą mėsytę, daržoves, užpilkite sultiniu, kad jis apsemtų viską ir troškinkite tol, kol viskas suminkštės. Pabaigai dėkit lauro lapeliuis, prieskonius, grietinės, truputį pomidorų pastos.
Vietoj kopūstų labai skanu naudoti virtas, arba konservuotas raudonąsias pupeles. Galima įdėti čili pipiriuko, tarkuoto Parmezano sūrio. Tiekdami apibarstykite susmulkitais svogūnų laiškais.
Skanaus ;)
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...