Kiaulieną supjaustykite gabalėliais, juos pakepinkite keptuvėjė. Nuskustas bulves supjaustykite kubeliais, morką - taip pat, tik smulkesniais, papriką - juostelėmis, svogūną - žiedeliais, kopūstą - smulkiai. Dėkite į puodą apkeptą mėsytę, daržoves, užpilkite sultiniu, kad jis apsemtų viską ir troškinkite tol, kol viskas suminkštės. Pabaigai dėkit lauro lapeliuis, prieskonius, grietinės, truputį pomidorų pastos.
Vietoj kopūstų labai skanu naudoti virtas, arba konservuotas raudonąsias pupeles. Galima įdėti čili pipiriuko, tarkuoto Parmezano sūrio. Tiekdami apibarstykite susmulkitais svogūnų laiškais.
Skanaus ;)

Kiaulienos troškinys
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
500 gramų | kiaulienos nugarinė |
4 vienetai | bulvių |
1 vienetas | paprika (raudonoji) |
1 vienetas | morkos |
1 vienetas | svogūnai (laiškai) |
50 gramų | svogūnai (laiškai) |
1 stiklinė | kopūstai (smulkinti, švieži) |
šiek tiek | juodieji pipirai |
šiek tiek | druska |
2 stiklinės | sultinys (vištienos) |
2 vienetai | lauro lapų (lapai) |
šiek tiek | grietinė |
šiek tiek | pomidorų pasta |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Jautienos čenakai
-
Kiauliena troškinta su marinuotomis daržovėmis
-
Troškinys žarijose
-
Šveicariška veršiena
-
Veršienos troškinys su lęšiais
-
Kiaulienos kepsniukai svogūnėlių padaže
-
Jautienos troškinys
-
Klajoklių kiškiena
-
Maltiniai su grybų padažu
-
Aštri troškinta aviena
-
Kiaulienos faršo troškinys
-
Virta veršienos krūtininė
-
Sotus troškinys moliūge "Smile"
-
Sotusis lauko troškinys greitai
-
Aviena su špinatais
-
Makaronai su faršu
-
Troškinti veršienos šonkauliai
-
Kiauliena su imbieru
-
Veršiena su vyno padažu
-
Naminis jautienos troškinys
Kiaulienos troškinys
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Kiaulienos nugarinė,
500 gramų -
Bulvės,
4 vienetai -
Paprika, raudonoji,
1 vienetas -
Morkos,
1 vienetas -
Svogūnai, laiškai,
1 vienetas -
Svogūnai, laiškai,
50 gramų -
Kopūstai, smulkinti, švieži,
1 stiklinė - Juodieji pipirai
- Druska
-
Sultinys, vištienos,
2 stiklinės -
Lauro lapai, lapai,
2 vienetai - Grietinė
- Pomidorų pasta
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Kiaulieną supjaustykite gabalėliais, juos pakepinkite keptuvėjė. Nuskustas bulves supjaustykite kubeliais, morką - taip pat, tik smulkesniais, papriką - juostelėmis, svogūną - žiedeliais, kopūstą - smulkiai. Dėkite į puodą apkeptą mėsytę, daržoves, užpilkite sultiniu, kad jis apsemtų viską ir troškinkite tol, kol viskas suminkštės. Pabaigai dėkit lauro lapeliuis, prieskonius, grietinės, truputį pomidorų pastos.
Vietoj kopūstų labai skanu naudoti virtas, arba konservuotas raudonąsias pupeles. Galima įdėti čili pipiriuko, tarkuoto Parmezano sūrio. Tiekdami apibarstykite susmulkitais svogūnų laiškais.
Skanaus ;)
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...