![](/app/assets/img/receptai/receptai-menu-logo.png)
Troškinys
Porcijų skaičius:
6
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
500 gramų | kiauliena (kumpis) |
1 vienetas | morkos |
1 vienetas | svogūnai |
1 vienetas | paprika |
1 saujelė | žirneliai (konservuoti) |
2 valgomieji šaukštai | grietinė |
1 stiklinė | vanduo |
1 pundelis | svogūnai (laiškai) |
1 pundelis | krapai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
1.
Mėsytę supjaustykit nedideliais gabaliukais, kepkit aliejuje sudėjus supjaustytą morką ir svogūną, pagardinkite prieskoniais.
2.
Kai apkeps mėsa, įpilkite vandens ir suberkite smulkiai supjaustytą papriką.
Patroškinkite 10 minučių.
Patroškinkite 10 minučių.
3.
Pilkite grietinę, žirnelius, sukapotus krapus ir svogūno laiškus, dar patroškinkite 5 minutes.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Ryžių makaronai su kumpiu
-
Triušiena troškinta grietinėlyje su bulvėmis
-
Aluje troškinta višta
-
Troškinti agurkai su įdaru
-
Su daržovėmis troškinta vištiena
-
Balandėliai pagal Viką
-
Jautienos čenakai
-
Lankašyro pietūs
-
Avienos pilavas
-
Jautiena su slyvomis
-
Bulvių, įdarytų mėsa, troškinys
-
Kepta marinuota veršiena
-
Pikantiškai troškinti kotletai
-
Meksikietiškas troškinys
-
Troškinta triušiena su burokėlių salotomis
-
Rūgštus kabesas
-
Šviežių kopūstų troškinys su vištiena
-
Jautiena kopūstų padaže
-
Karštieji kukurūzai su šonine ir porais
-
Aviena su špinatais
Troškinys
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
![](/app/assets/img/iki-logo-2.png)
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
-
Kiauliena, kumpis,
500 gramų -
Morkos,
1 vienetas -
Svogūnai,
1 vienetas -
Paprika,
1 vienetas -
Žirneliai, konservuoti,
1 saujelė -
Grietinė,
2 valgomieji šaukštai -
Vanduo,
1 stiklinė -
Svogūnai, laiškai,
1 pundelis -
Krapai,
1 pundelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Mėsytę supjaustykit nedideliais gabaliukais, kepkit aliejuje sudėjus supjaustytą morką ir svogūną, pagardinkite prieskoniais.
Kai apkeps mėsa, įpilkite vandens ir suberkite smulkiai supjaustytą papriką.
Patroškinkite 10 minučių.Pilkite grietinę, žirnelius, sukapotus krapus ir svogūno laiškus, dar patroškinkite 5 minutes.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...