Troškinys
Porcijų skaičius:
6
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
500 gramų | kiauliena (kumpis) |
1 vienetas | morkos |
1 vienetas | svogūnai |
1 vienetas | paprika |
1 saujelė | žirneliai (konservuoti) |
2 valgomieji šaukštai | grietinė |
1 stiklinė | vanduo |
1 pundelis | svogūnai (laiškai) |
1 pundelis | krapai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
1.
Mėsytę supjaustykit nedideliais gabaliukais, kepkit aliejuje sudėjus supjaustytą morką ir svogūną, pagardinkite prieskoniais.
2.
Kai apkeps mėsa, įpilkite vandens ir suberkite smulkiai supjaustytą papriką.
Patroškinkite 10 minučių.
Patroškinkite 10 minučių.
3.
Pilkite grietinę, žirnelius, sukapotus krapus ir svogūno laiškus, dar patroškinkite 5 minutes.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Vyne troškintas triušis
- Smegenų troškinys
- Vengriškas troškinys su ryžiais
- Maltiniai su grybų padažu
- Lęšiai su vynu
- Kepta kiauliena su raugintais kopūstais
- Troškinti kopūstai su kiaulės kojomis
- Daržovių - kiaulienos troškinukas
- Lankašyro pietūs
- Pupelių troškinys su mėsa
- Rauginti kopūstai su rūkytomis ausimis
- Jautienos troškinys su moliūgais
- Kiškiena bulgariškai
- Vištienos paelija
- Šveicariška veršiena
- Vištiena dižono garstyčių padaže su troškintais žirneliais ir bulvių koše
- Kiaulienos guliašas
- Krienuose troškinta karka
- Aštri, saldžiarūgštė baltųjų kiniškų grybų sriuba su vištiena
- Bulgariškas avienos ragu
Troškinys
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
-
Kiauliena, kumpis,
500 gramų -
Morkos,
1 vienetas -
Svogūnai,
1 vienetas -
Paprika,
1 vienetas -
Žirneliai, konservuoti,
1 saujelė -
Grietinė,
2 valgomieji šaukštai -
Vanduo,
1 stiklinė -
Svogūnai, laiškai,
1 pundelis -
Krapai,
1 pundelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Mėsytę supjaustykit nedideliais gabaliukais, kepkit aliejuje sudėjus supjaustytą morką ir svogūną, pagardinkite prieskoniais.
Kai apkeps mėsa, įpilkite vandens ir suberkite smulkiai supjaustytą papriką.
Patroškinkite 10 minučių.Pilkite grietinę, žirnelius, sukapotus krapus ir svogūno laiškus, dar patroškinkite 5 minutes.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...