
Troškinta kiauliena su razinomis
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
400 gramų | kiauliena (kumpis) |
šiek tiek | prieskoniai (kiaulienos) |
1 vienetas | svogūnai |
100 mililitrų | pomidorų padažas |
200 mililitrų | grietinė |
100 gramų | razinos |
šiek tiek | petražolės (smulkintos) |
šiek tiek | aliejaus (kepimui) |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | žalumynų (Prancūziškos žolelės) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Mėsą supjaustome šiaudeliais, pagardiname prieskoniais ir kepame keptuvėje aliejuje. Puode pakepiname smulkintus svogūnus, sukratome apkeptą mėsą ir pilame pomidorų padažą bei grietinėlę. Troškiniams apie 15 minučių, galų gale suberiame razinas ir smulkintas petražoles. Troškiname dar kelias minutes.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Aštrios vištų kepenėlės
-
Troškinta veršiena su svarainiais
-
Troškinys čenachinėse
-
Troškinta veršiena su pievagrybiais
-
Troškinta antiena su raudongūžiais kopūstais
-
Amerikietiškai pagaminta mėsa
-
Meksikietiškas jautienos ir pupelių troškinys
-
Troškinta jautiena su paprika
-
Belgiškas jautienos ir alaus troškinys
-
Troškinys su faršu
-
Kiaulienos išpjova su daržovėmis
-
Naminis jautienos troškinys
-
Kiauliena su aguročiais
-
Troškinti šonkauliai su kmynais
-
Kiaulienos troškinys
-
Veršienos kepenėlių troškinys
-
Troškinta aviena kaimiškai
-
Troškinta vištiena su daržovėmis
-
Veršienos troškinys drebučiuose
-
Libietiškas ragu su kaukazietiškais prieskoniais
Troškinta kiauliena su razinomis
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Kiauliena, kumpis,
400 gramų - Prieskoniai, kiaulienos
-
Svogūnai,
1 vienetas -
Pomidorų padažas,
100 mililitrų -
Grietinė,
200 mililitrų -
Razinos,
100 gramų - Petražolės, smulkintos
- Aliejus, kepimui
- Druska
- Žalumynai, Prancūziškos žolelės
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Mėsą supjaustome šiaudeliais, pagardiname prieskoniais ir kepame keptuvėje aliejuje. Puode pakepiname smulkintus svogūnus, sukratome apkeptą mėsą ir pilame pomidorų padažą bei grietinėlę. Troškiniams apie 15 minučių, galų gale suberiame razinas ir smulkintas petražoles. Troškiname dar kelias minutes.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...