
Vištiena troškinta su morkomis
Porcijų skaičius:
5
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 5
5 vienetai | vištiena (kulšelės) |
500 gramų | morkos |
250 gramų | sultinys (mėsos) |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
1.
Vištienos kulšeles įtrinti druska bei pipirais bei apkepti aliejuje.
2.
Morkas supjaustyti grežineliais ir apkepti svieste.
3.
Morkas pridėti prie vištienos, įpilti sultinį ir troškinti po dangčiu ant mažos ugnies apie 30 minučių.
Skanaus.
Skanaus.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Avienos šutinys su pupomis
-
Kareiviškas kiaulienos troškinys
-
Troškinta veršiena su pievagrybiais
-
Naminis jautienos troškinys
-
Troškinti rauginti kopūstai
-
Paelja
-
Studentiškas troškinys su dešrelėmis
-
Troškinta vištiena kinietiškai
-
Troškinta briediena
-
Ryžių makaronai su kumpiu
-
Veršienos troškinys su daržovėmis
-
Soti čili sriuba - troškinys
-
Vištienos guliašas su bruknių padažu
-
Virta šerno galva
-
Troškinukas
-
Vištienos krūtinėlė
-
Aštrios vištų kepenėlės
-
Guliašas su šparaginėmis pupelėmis
-
Troškinta žuvis
-
Tikras močiutės guliašas
Vištiena troškinta su morkomis
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 5
-
Vištiena, kulšelės,
5 vienetai -
Morkos,
500 gramų -
Sultinys, mėsos,
250 gramų - Druska
- Pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Vištienos kulšeles įtrinti druska bei pipirais bei apkepti aliejuje.
Morkas supjaustyti grežineliais ir apkepti svieste.
Morkas pridėti prie vištienos, įpilti sultinį ir troškinti po dangčiu ant mažos ugnies apie 30 minučių.
Skanaus.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...