Kubeliais supjaustykite jautieną, svogūnus, česnakus, paprikas supjaustykite juostelėmis ar taip pat kubeliais.
Įkaitinkite kelis šlakelius aliejaus. Pakepinkite svogūnus ir česnakus ~3-5 min.
Po to suberkite jautieną ir kepinkite ~ 20 min.
Sudėkite paprikas, prieskonius ir vis pamaišant kepinkite dar 10-15 minučių.
Skanu su daržovėmis, bulvėmis ar ryžiais.
Užtrunka ne ilgai, o skonis puikus :)
![](/app/assets/img/receptai/receptai-menu-logo.png)
Troškinta jautiena su paprika
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
šiek tiek | juodieji pipirai (malti) |
šiek tiek | aliejaus |
350 gramų | paprika (įvairių spalvų) |
200 gramų | svogūnai |
3 skiltelės | česnakas |
šiek tiek | druska |
500 gramų | jautiena (filė) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Paprikų laiveliai
-
Su kefyru marinuoti šašlykai
-
Mėsos apkepėlė
-
Mėsos, bulvių ir makaronų apkepas
-
Strėvos suktinis
-
Įdaryti makaronai
-
Kiauliena grill
-
Šašlykiukai storuliukams
-
Kepsnys su persikų padažu
-
Kalakutienos maltiniai
-
Veršienos muštiniai
-
Balandėliai pekino kopūsto lapuose
-
Kelmas
-
Citrininė karka su keptomis daržovėmis
-
Mėsos kukuliukai
-
Garfildo lazanija
-
Jautienos vyniotiniai
-
Veršienos pyragas, įdarytas pistacijomis ir ančių kepenėlėmis
-
Įdarytos paprikos
-
Įdaryti jautienos kepsneliai
Troškinta jautiena su paprika
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
![](/app/assets/img/iki-logo-2.png)
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Juodieji pipirai, malti
- Aliejus
-
Paprika, įvairių spalvų,
350 gramų -
Svogūnai,
200 gramų -
Česnakas,
3 skiltelės - Druska
-
Jautiena, filė,
500 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Kubeliais supjaustykite jautieną, svogūnus, česnakus, paprikas supjaustykite juostelėmis ar taip pat kubeliais.
Įkaitinkite kelis šlakelius aliejaus. Pakepinkite svogūnus ir česnakus ~3-5 min.
Po to suberkite jautieną ir kepinkite ~ 20 min.
Sudėkite paprikas, prieskonius ir vis pamaišant kepinkite dar 10-15 minučių.
Skanu su daržovėmis, bulvėmis ar ryžiais.
Užtrunka ne ilgai, o skonis puikus :)
Reklama:
Komentarai (3)
-
Monika
2017-01-11 07:44
Kodel rasot kad roskinta jautiena? o istikruju viska kepat alejuje o netroskinat☺ Ačiu ir atsiprasau kad parasiau
-
vytas
2013-08-13 15:50
kas liks is tu svogunu po tiek kepimo...
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...