Kubeliais supjaustykite jautieną, svogūnus, česnakus, paprikas supjaustykite juostelėmis ar taip pat kubeliais.
Įkaitinkite kelis šlakelius aliejaus. Pakepinkite svogūnus ir česnakus ~3-5 min.
Po to suberkite jautieną ir kepinkite ~ 20 min.
Sudėkite paprikas, prieskonius ir vis pamaišant kepinkite dar 10-15 minučių.
Skanu su daržovėmis, bulvėmis ar ryžiais.
Užtrunka ne ilgai, o skonis puikus :)

Troškinta jautiena su paprika
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
šiek tiek | juodieji pipirai (malti) |
šiek tiek | aliejaus |
350 gramų | paprika (įvairių spalvų) |
200 gramų | svogūnai |
3 skiltelės | česnakas |
šiek tiek | druska |
500 gramų | jautiena (filė) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Įdaryta kepta kiauliena
-
Ugniniai šonkauliukai
-
Šeimos pusryčiai "Gėlytės"
-
Avienos šašlykas
-
Paprikų laiveliai
-
Kepta veršiena
-
Kiaulienos guliašas
-
Guliašas su šafranu
-
Orkaitėje kepta kiauliena
-
Veršienos muštiniai
-
Kepsnys su morkomis, kumpiu ir sūriu
-
Mėsos kukuliai grietinėlės padaže
-
Keptas kiškis
-
Sprandinės kepsnys ant grotelių
-
Rūkytas kumpis, keptas folijoje
-
Šašlykas majoneze
-
Dešrelių pynė
-
Kepta kiškiena marinate
-
Romšteksas majonezo padaže
-
Balandėliai pekino kopūsto lapuose
Troškinta jautiena su paprika
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Juodieji pipirai, malti
- Aliejus
-
Paprika, įvairių spalvų,
350 gramų -
Svogūnai,
200 gramų -
Česnakas,
3 skiltelės - Druska
-
Jautiena, filė,
500 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Kubeliais supjaustykite jautieną, svogūnus, česnakus, paprikas supjaustykite juostelėmis ar taip pat kubeliais.
Įkaitinkite kelis šlakelius aliejaus. Pakepinkite svogūnus ir česnakus ~3-5 min.
Po to suberkite jautieną ir kepinkite ~ 20 min.
Sudėkite paprikas, prieskonius ir vis pamaišant kepinkite dar 10-15 minučių.
Skanu su daržovėmis, bulvėmis ar ryžiais.
Užtrunka ne ilgai, o skonis puikus :)
Reklama:
Komentarai (3)
-
Monika
2017-01-11 07:44
Kodel rasot kad roskinta jautiena? o istikruju viska kepat alejuje o netroskinat☺ Ačiu ir atsiprasau kad parasiau
-
vytas
2013-08-13 15:50
kas liks is tu svogunu po tiek kepimo...
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...