
250 gramų | kiauliena (ar kita mėsa) |
1 vienetas | kininis kopūstas |
50 gramų | svogūnai (laiškai) |
2 vienetai | česnakas (skiltelės) |
2 valgomieji šaukštai | žalumynų |
1 stiklinė | grybai |
0.5 stiklinės | aliejaus |
0.5 stiklinės | sultinys (mėsos) |
šiek tiek | druska |
Mėsa sudedama į didelę keptuvę su įkaitintu aliejumi, iškepama, po to pastumiama prie keptuvės krašto. Paeiliui į keptuvę sudedama: česnakai, grybai, žirniai, kopūstai, svogūnų laiškai. Maišant viskas pakepinama (produktai neturi visai suminkštėti). Mėsa sumaišoma su daržovėmis bei vandenyje išleistu krakmolu (galima įpilti mėsos sultinio) ir dar 5—10 min. patroškinama. Patiekiama su biria ryžių koše.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Tikras močiutės guliašas
-
Troškinukas žiemai
-
Jautienos troškinys su bruknėm
-
Troškinta antiena su raudongūžiais kopūstais
-
Troškinta triušiena
-
Lęšiai su vynu
-
Kiaulienos ir įvairių daržovių troškinys
-
Studentiškas troškinys su dešrelėmis
-
Šveicariška veršiena
-
Daržovių - kiaulienos guliašas
-
Vištienos kepenėlės su obuoliais
-
Meksikietiškas ragu
-
Kiauliena troškinta su marinuotomis daržovėmis
-
Meksikietiškas Sigitos troškinys
-
Vištiena su sojų daigais
-
Guliašas
-
Kalakutienos guliašas
-
Vištiena kinietiškai
-
Orkaitėje troškintos kepenėlės
-
Kiaulienos guliašas
Troškinta mėsa

- Paruošimo laikas:
-
Kiauliena, ar kita mėsa,
250 gramų -
Kininis kopūstas,
1 vienetas -
Svogūnai, laiškai,
50 gramų -
Česnakas, skiltelės,
2 vienetai -
Žalumynai,
2 valgomieji šaukštai -
Grybai,
1 stiklinė -
Aliejus,
0.5 stiklinės -
Sultinys, mėsos,
0.5 stiklinės - Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Prieš gaminant šį patiekalą, visi produktai atitinkamai paruošiami: pupelių ankštys nuplaunamos, kiti produktai supjaustomi: mėsa — labai plonais, mažais griežinėliais arba kubeliais (vištiena prieš tai išverdama), kopūsto lapai — skersai, svogūnai ir česnakas — smulkiai, nuvalyti ir nuplauti grybai — plonomis juostelėmis, prieskoniniai žalumynai sumaišomi su vandenyje išleistu krakmolu.
Mėsa sudedama į didelę keptuvę su įkaitintu aliejumi, iškepama, po to pastumiama prie keptuvės krašto. Paeiliui į keptuvę sudedama: česnakai, grybai, žirniai, kopūstai, svogūnų laiškai. Maišant viskas pakepinama (produktai neturi visai suminkštėti). Mėsa sumaišoma su daržovėmis bei vandenyje išleistu krakmolu (galima įpilti mėsos sultinio) ir dar 5—10 min. patroškinama. Patiekiama su biria ryžių koše.
Komentarai (10)
-
rita
2009-11-15 08:38
:-( jai rasai recepta, tai viska ir isdestyk normaliai. kazkas nedarasyta ir manau neskanu
-
xxx
2009-11-11 12:22
visai ne taip gaminasi neskaitykit kaip cia raso neskaniai gaunasi net beto grybai dedasi kiniski ne bet kokie ir apskritai tu ne taip viska parasei kaip turi buti :-D :bloga:
-
Mija
2009-08-08 09:44
Tikrai iš kur atsirado pupelės žirniai ir aš pastebėjau, juk pačiame recepte nerašo , kad jie reikalingi. O kaip tą krakmolą išleisti su vandeniu pabėgioti. Neaišku kažkaip.
-
Redacka
2009-08-06 16:46
nu jo, idomiai cia... :-p
-
toffifee
2009-04-29 19:00
jeigu kas nors paaiskins is kur atsirado pupeles, zirniai ir krakmolas- gal ir pabandysiu kazka sumeistrauti :)