
Virta aviena su pomidorais
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
800 gramų | avienos (su kaulu) |
2 vienetai | svogūnai |
2 vienetai | morkos |
1 vienetas | petražolės |
1 vienetas | salierai |
1 vienetas | poras |
2 vienetai | pomidorai |
50 gramų | taukai (kiaulių) |
2 valgomieji šaukštai | kvietiniai miltai |
50 mililitrų | sultinys (skystas) |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | cukrus |
šiek tiek | citrinų sultys |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Nuplauta mėsa dedama į verdantį pasūdytą vandenį ir verdama uždengtame puode. Baigiant virti suberiamos supjaustytos prieskoninės daržovės. Vėliau mėsa išgriebiama ir, išėmus kaulus, supjaustoma. Pomidorai nuplikomi verdančiu vandeniu, nulupami, supjaustomi ir uždedami ant mėsos. Riebaluose pakepinti miltai atskiedžiami šaltu sultiniu, užvirinama, pagardinama ir supilama ant mėsos. Viskas, truputį pakaitinus, sudedama į pusdubenį ir tiekiama su virtomis ar keptomis bulvėmis.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Troškinta kiauliena su daržovėmis
-
Troškinta vištiena kinietiškai
-
Vištiena su ryžiais
-
Baltasis čili troškinys
-
Plovas
-
Jautienos troškinys su bruknėm
-
Amerikietiškai pagaminta mėsa
-
Daržovių - kiaulienos guliašas
-
Jautienos čili su makaronais
-
Plovas orkaitėje
-
Balandėliai pagal Viką
-
Troškinys čenachinėse
-
Rauginti kopūstai su rūkytomis ausimis
-
Troškinys
-
Libietiškas ragu su kaukazietiškais prieskoniais
-
Faršu įdarytos paprikos
-
Troškinta laukinė antis
-
Karštieji kukurūzai su šonine ir porais
-
Sotusis lauko troškinys greitai
-
Kiaulienos ir morkų troškinys
Virta aviena su pomidorais
Komentarai:
6
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Aviena, su kaulu,
800 gramų -
Svogūnai,
2 vienetai -
Morkos,
2 vienetai -
Petražolės,
1 vienetas -
Salierai,
1 vienetas -
Poras,
1 vienetas -
Pomidorai,
2 vienetai -
Taukai (kiaulių),
50 gramų -
Kvietiniai miltai,
2 valgomieji šaukštai -
Sultinys, skystas,
50 mililitrų - Druska
- Cukrus
- Citrinų sultys
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Nuplauta mėsa dedama į verdantį pasūdytą vandenį ir verdama uždengtame puode. Baigiant virti suberiamos supjaustytos prieskoninės daržovės. Vėliau mėsa išgriebiama ir, išėmus kaulus, supjaustoma. Pomidorai nuplikomi verdančiu vandeniu, nulupami, supjaustomi ir uždedami ant mėsos. Riebaluose pakepinti miltai atskiedžiami šaltu sultiniu, užvirinama, pagardinama ir supilama ant mėsos. Viskas, truputį pakaitinus, sudedama į pusdubenį ir tiekiama su virtomis ar keptomis bulvėmis.
Reklama:
Komentarai (6)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...