
Virta aviena su pomidorais
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
800 gramų | avienos (su kaulu) |
2 vienetai | svogūnai |
2 vienetai | morkos |
1 vienetas | petražolės |
1 vienetas | salierai |
1 vienetas | poras |
2 vienetai | pomidorai |
50 gramų | taukai (kiaulių) |
2 valgomieji šaukštai | kvietiniai miltai |
50 mililitrų | sultinys (skystas) |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | cukrus |
šiek tiek | citrinų sultys |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Nuplauta mėsa dedama į verdantį pasūdytą vandenį ir verdama uždengtame puode. Baigiant virti suberiamos supjaustytos prieskoninės daržovės. Vėliau mėsa išgriebiama ir, išėmus kaulus, supjaustoma. Pomidorai nuplikomi verdančiu vandeniu, nulupami, supjaustomi ir uždedami ant mėsos. Riebaluose pakepinti miltai atskiedžiami šaltu sultiniu, užvirinama, pagardinama ir supilama ant mėsos. Viskas, truputį pakaitinus, sudedama į pusdubenį ir tiekiama su virtomis ar keptomis bulvėmis.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Triušio kepsnys
-
Rauginti kopūstai su rūkytomis ausimis
-
Raudonieji ryžiai su vištiena ir daržovėmis
-
Pikantiškai troškinti kotletai
-
Plovas su brokoliais
-
Kiaulienos ir daržovių troškinys
-
Triušiena troškinta grietinėlyje su bulvėmis
-
Veršienos troškinys su lęšiais
-
Baltasis čili troškinys
-
Miglės guliašas
-
Krapuose ir petražolėse troškintas viščiukas
-
Troškinta aviena su moliūgais
-
Vištiena, šutinta su daržovėmis
-
Žiediniai kopūstai su kumpiu
-
Virta veršienos krūtininė
-
Kiaulienos šonkauliukai su džiovintomis slyvomis
-
Soti čili sriuba - troškinys
-
Virta šerno galva
-
Itališkai troškintas triušis su citrininiu petražolių pagardu gremolata
-
Veršienos troškinys su daržovėmis
Virta aviena su pomidorais
Komentarai:
6
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Aviena, su kaulu,
800 gramų -
Svogūnai,
2 vienetai -
Morkos,
2 vienetai -
Petražolės,
1 vienetas -
Salierai,
1 vienetas -
Poras,
1 vienetas -
Pomidorai,
2 vienetai -
Taukai (kiaulių),
50 gramų -
Kvietiniai miltai,
2 valgomieji šaukštai -
Sultinys, skystas,
50 mililitrų - Druska
- Cukrus
- Citrinų sultys
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Nuplauta mėsa dedama į verdantį pasūdytą vandenį ir verdama uždengtame puode. Baigiant virti suberiamos supjaustytos prieskoninės daržovės. Vėliau mėsa išgriebiama ir, išėmus kaulus, supjaustoma. Pomidorai nuplikomi verdančiu vandeniu, nulupami, supjaustomi ir uždedami ant mėsos. Riebaluose pakepinti miltai atskiedžiami šaltu sultiniu, užvirinama, pagardinama ir supilama ant mėsos. Viskas, truputį pakaitinus, sudedama į pusdubenį ir tiekiama su virtomis ar keptomis bulvėmis.
Reklama:
Komentarai (6)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...