Virta aviena su pomidorais
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
800 gramų | avienos (su kaulu) |
2 vienetai | svogūnai |
2 vienetai | morkos |
1 vienetas | petražolės |
1 vienetas | salierai |
1 vienetas | poras |
2 vienetai | pomidorai |
50 gramų | taukai (kiaulių) |
2 valgomieji šaukštai | kvietiniai miltai |
50 mililitrų | sultinys (skystas) |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | cukrus |
šiek tiek | citrinų sultys |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Nuplauta mėsa dedama į verdantį pasūdytą vandenį ir verdama uždengtame puode. Baigiant virti suberiamos supjaustytos prieskoninės daržovės. Vėliau mėsa išgriebiama ir, išėmus kaulus, supjaustoma. Pomidorai nuplikomi verdančiu vandeniu, nulupami, supjaustomi ir uždedami ant mėsos. Riebaluose pakepinti miltai atskiedžiami šaltu sultiniu, užvirinama, pagardinama ir supilama ant mėsos. Viskas, truputį pakaitinus, sudedama į pusdubenį ir tiekiama su virtomis ar keptomis bulvėmis.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Kiaulienos ir daržovių troškinys
- Morkų troškinys su vištiena
- Troškinta aviena su moliūgais
- Kepta kiauliena su raugintais kopūstais
- Kareiviškas kiaulienos troškinys
- Šventinis kiaulienos karis
- Šviežių kopūstų troškinys su vištiena
- Troškinys su kopūstais
- Troškintas triušis
- Vištienos krūtinėlė
- Vištienos ir bulvių čenachai
- Troškinys su faršu
- Aviena su špinatais
- Kepenėlių troškinys
- Troškinys
- Troškinta kiauliena
- Troškinukas
- Kiaulienos troškinys su voveraitėmis
- Sotusis lauko troškinys greitai
- Troškinti rauginti kopūstai
Virta aviena su pomidorais
Komentarai:
6
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Aviena, su kaulu,
800 gramų -
Svogūnai,
2 vienetai -
Morkos,
2 vienetai -
Petražolės,
1 vienetas -
Salierai,
1 vienetas -
Poras,
1 vienetas -
Pomidorai,
2 vienetai -
Taukai (kiaulių),
50 gramų -
Kvietiniai miltai,
2 valgomieji šaukštai -
Sultinys, skystas,
50 mililitrų - Druska
- Cukrus
- Citrinų sultys
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Nuplauta mėsa dedama į verdantį pasūdytą vandenį ir verdama uždengtame puode. Baigiant virti suberiamos supjaustytos prieskoninės daržovės. Vėliau mėsa išgriebiama ir, išėmus kaulus, supjaustoma. Pomidorai nuplikomi verdančiu vandeniu, nulupami, supjaustomi ir uždedami ant mėsos. Riebaluose pakepinti miltai atskiedžiami šaltu sultiniu, užvirinama, pagardinama ir supilama ant mėsos. Viskas, truputį pakaitinus, sudedama į pusdubenį ir tiekiama su virtomis ar keptomis bulvėmis.
Reklama:
Komentarai (6)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...