
Triušio kepsnys
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
1200 gramų | triušiena |
1 vienetas | česnakas (skiltelė) |
1 vienetas | morkos |
šiek tiek | petražolės |
3 valgomieji šaukštai | aliejaus |
125 gramai | kiaulienos lašiniai |
10 vienetų | svogūnai |
200 mililitrų | baltas vynas |
1 stiklinė | vanduo (karštas) |
2 valgomieji šaukštai | pomidorų padažas |
200 gramų | pievagrybiai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Česnakai, 3 mažos svogūnų galvutės ir petražolės smulkiai supjaustoma. Į troškinimo puodą supilamas ištirpintas sviestas, sudedami supjaustyti lašiniukai, paruošti triušio gabalai, likę sveiki svogūnai, suberiami supjaustyti svogūnai ir petražolės. Viskas pamažu išmaišoma, užpilama trupučiu vandens, baltuoju vynu ir valandą troškinama. Po to sudedama pomidorų tyrė ir plonai supjaustyti pievagrybiai. Triušiena dar patroškinama, kol suminkštėja. Po to ji išimama į pašildytas lėkštes ir užpilama padažu.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Troškinys iš molinio troškintuvo
-
Kiaulienos kepsniukai svogūnėlių padaže
-
Troškinta veršiena su raudonaisiais kopūstais
-
Kiaulienos šonkauliukai su džiovintomis slyvomis
-
Guliašas
-
Kiauliena aštriame padaže
-
Kiaulienos troškinys su voveraitėmis
-
Vištiena su grybais
-
Vištiena su sojų daigais
-
Aštri, saldžiarūgštė baltųjų kiniškų grybų sriuba su vištiena
-
Itališkai troškintas triušis su citrininiu petražolių pagardu gremolata
-
Avienos ragu
-
Vištiena su troškintomis daržovėmis
-
Triušienos troškinys
-
Vištienos kepenėlės su obuoliais
-
Troškinta vištiena ananasų sultyse
-
Morkų troškinys su vištiena
-
Višta ispaniškai
-
Jautienos troškinys su moliūgais
-
Virta aviena su pomidorais
Triušio kepsnys
Komentarai:
5
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Triušiena,
1200 gramų -
Česnakas, skiltelė,
1 vienetas -
Morkos,
1 vienetas - Petražolės
-
Aliejus,
3 valgomieji šaukštai -
Kiaulienos lašiniai,
125 gramai -
Svogūnai,
10 vienetų -
Baltas vynas,
200 mililitrų -
Vanduo, karštas,
1 stiklinė -
Pomidorų padažas,
2 valgomieji šaukštai -
Pievagrybiai,
200 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Česnakai, 3 mažos svogūnų galvutės ir petražolės smulkiai supjaustoma. Į troškinimo puodą supilamas ištirpintas sviestas, sudedami supjaustyti lašiniukai, paruošti triušio gabalai, likę sveiki svogūnai, suberiami supjaustyti svogūnai ir petražolės. Viskas pamažu išmaišoma, užpilama trupučiu vandens, baltuoju vynu ir valandą troškinama. Po to sudedama pomidorų tyrė ir plonai supjaustyti pievagrybiai. Triušiena dar patroškinama, kol suminkštėja. Po to ji išimama į pašildytas lėkštes ir užpilama padažu.
Reklama:
Komentarai (5)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...