Šventinis kiaulienos karis
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
| 400 gramų | kiauliena |
| 1 vienetas | svogūnai |
| 1 žiupsnelis | paprika (aitrioji, milteliai) |
| 3 skiltelės | česnakas |
| 1 žiupsnelis | druska |
| 400 mililitrų | kokosas (pienas) |
| 200 mililitrų | pomidorai (konservuoti) |
| 3 valgomieji šaukštai | aliejaus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
1.
Puode įkaitinti aliejų. Apkepinti smulkintą svogūną, česnaką, kiaulieną ir aitriosios paprikos miltelius.
2.
Kai mėsa bus iš visų pusių apkepusi, į puodą pilti pomidorus ir kokosų pieną. Pagardinti druska.
Uždengus puodą troškinti ant nedidelės ugnies apie 1 valandą, kol mėsa bus visiškai minkšta.
Patiekti su ryžiais ar kuskusu.
Uždengus puodą troškinti ant nedidelės ugnies apie 1 valandą, kol mėsa bus visiškai minkšta.
Patiekti su ryžiais ar kuskusu.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Kiauliena su aguročiais
-
Troškinys su vištiena ir morkom
-
Plovas su brokoliais
-
Guliašas
-
Vištienos kepenėlės su obuoliais
-
Veršienos troškinys su daržovėmis
-
Bulvių, įdarytų mėsa, troškinys
-
Pupelių troškinys su mėsa
-
Troškintos vištų širdelės
-
Kiauliena bulgariškai
-
Troškinta veršiena su raudonaisiais kopūstais
-
Vyne troškintas triušis
-
Triušiena troškinta grietinėlyje su bulvėmis
-
Kepta kiaulės širdis su svogūnais
-
Baklažanai japoniškai
-
Nesudėtingas mėsos ir daržovių troškinys
-
Kiaulienos ir morkų troškinys
-
Maltos jautienos vyniotiniai
-
Veršienos kepenėlių troškinys
-
Mėsos troškinys aluje
Šventinis kiaulienos karis
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Kiauliena,
400 gramų -
Svogūnai,
1 vienetas -
Paprika, aitrioji, milteliai,
1 žiupsnelis -
Česnakas,
3 skiltelės -
Druska,
1 žiupsnelis -
Kokosas, pienas,
400 mililitrų -
Pomidorai, konservuoti,
200 mililitrų -
Aliejus,
3 valgomieji šaukštai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Puode įkaitinti aliejų. Apkepinti smulkintą svogūną, česnaką, kiaulieną ir aitriosios paprikos miltelius.
Kai mėsa bus iš visų pusių apkepusi, į puodą pilti pomidorus ir kokosų pieną. Pagardinti druska.
Uždengus puodą troškinti ant nedidelės ugnies apie 1 valandą, kol mėsa bus visiškai minkšta.
Patiekti su ryžiais ar kuskusu.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
