
Virta veršiena su daržovėmis
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
600 gramų | veršiena |
1 kilogramas | daržovės |
1 valgomasis šaukštas | sviestas |
200 gramų | sūris (fermentinis) |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | prieskoniai (mėsos) |
2 vienetai | lauro lapų |
3 vienetai | juodieji pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Mėsą dedame į verdantį truputį pasūdytą vandenį su prieskoniais ir prieskoninėmis daržovėmis ir verdame ant mažos ugnies 1- 1,5 val. Išvirusią mėsą išgriebiame, supjaustome riekelėmis skersai raumenų, sudedame į pašildytą pusdubenį kartu su troškintomis svieste daržovėmis (morkomis, žiediniais kopūstais, salierais, žirneliais), apšlakstome sviestu ir pabarstome tarkuotu sūriu. Troškintas daržoves sudedame krūvelėmis tarp mėsos, puošiame citrinų, agurkų arba pomidorų skiltelėmis, žalumynais.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Virta šerno galva
-
Sotusis lauko troškinys greitai
-
Makaronai su faršu
-
Troškinta mėsa
-
Kiaulienos troškinys su voveraitėmis
-
Guliašas
-
Vištiena su daržovėmis ir alyvuogėmis
-
Aštri troškinta aviena
-
Aluje troškinta jautiena
-
Jautienos troškinys
-
Troškinta aviena su moliūgais
-
Meksikietiškas ragu
-
Balandėliai pagal Viką
-
Kepta kiaulės širdis su svogūnais
-
Bulgariškas avienos ragu
-
Daržovių bei mėsos troškinys
-
Vištiena su ananasais
-
Aštri, saldžiarūgštė baltųjų kiniškų grybų sriuba su vištiena
-
Aluje troškinta višta
-
Vištiena svogūnų ir krapų
Virta veršiena su daržovėmis
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Veršiena,
600 gramų -
Daržovės,
1 kilogramas -
Sviestas,
1 valgomasis šaukštas -
Sūris, fermentinis,
200 gramų - Druska
- Prieskoniai, mėsos
-
Lauro lapai,
2 vienetai -
Juodieji pipirai,
3 vienetai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Mėsą dedame į verdantį truputį pasūdytą vandenį su prieskoniais ir prieskoninėmis daržovėmis ir verdame ant mažos ugnies 1- 1,5 val. Išvirusią mėsą išgriebiame, supjaustome riekelėmis skersai raumenų, sudedame į pašildytą pusdubenį kartu su troškintomis svieste daržovėmis (morkomis, žiediniais kopūstais, salierais, žirneliais), apšlakstome sviestu ir pabarstome tarkuotu sūriu. Troškintas daržoves sudedame krūvelėmis tarp mėsos, puošiame citrinų, agurkų arba pomidorų skiltelėmis, žalumynais.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...