
Virta veršiena su daržovėmis
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
600 gramų | veršiena |
1 kilogramas | daržovės |
1 valgomasis šaukštas | sviestas |
200 gramų | sūris (fermentinis) |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | prieskoniai (mėsos) |
2 vienetai | lauro lapų |
3 vienetai | juodieji pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Mėsą dedame į verdantį truputį pasūdytą vandenį su prieskoniais ir prieskoninėmis daržovėmis ir verdame ant mažos ugnies 1- 1,5 val. Išvirusią mėsą išgriebiame, supjaustome riekelėmis skersai raumenų, sudedame į pašildytą pusdubenį kartu su troškintomis svieste daržovėmis (morkomis, žiediniais kopūstais, salierais, žirneliais), apšlakstome sviestu ir pabarstome tarkuotu sūriu. Troškintas daržoves sudedame krūvelėmis tarp mėsos, puošiame citrinų, agurkų arba pomidorų skiltelėmis, žalumynais.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Troškinys iš molinio troškintuvo
-
Kiaulienos kepsniukai svogūnėlių padaže
-
Troškinta veršiena su raudonaisiais kopūstais
-
Kiaulienos šonkauliukai su džiovintomis slyvomis
-
Guliašas
-
Kiauliena aštriame padaže
-
Kiaulienos troškinys su voveraitėmis
-
Vištiena su grybais
-
Vištiena su sojų daigais
-
Aštri, saldžiarūgštė baltųjų kiniškų grybų sriuba su vištiena
-
Itališkai troškintas triušis su citrininiu petražolių pagardu gremolata
-
Avienos ragu
-
Vištiena su troškintomis daržovėmis
-
Triušienos troškinys
-
Vištienos kepenėlės su obuoliais
-
Troškinta vištiena ananasų sultyse
-
Morkų troškinys su vištiena
-
Višta ispaniškai
-
Jautienos troškinys su moliūgais
-
Virta aviena su pomidorais
Virta veršiena su daržovėmis
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Veršiena,
600 gramų -
Daržovės,
1 kilogramas -
Sviestas,
1 valgomasis šaukštas -
Sūris, fermentinis,
200 gramų - Druska
- Prieskoniai, mėsos
-
Lauro lapai,
2 vienetai -
Juodieji pipirai,
3 vienetai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Mėsą dedame į verdantį truputį pasūdytą vandenį su prieskoniais ir prieskoninėmis daržovėmis ir verdame ant mažos ugnies 1- 1,5 val. Išvirusią mėsą išgriebiame, supjaustome riekelėmis skersai raumenų, sudedame į pašildytą pusdubenį kartu su troškintomis svieste daržovėmis (morkomis, žiediniais kopūstais, salierais, žirneliais), apšlakstome sviestu ir pabarstome tarkuotu sūriu. Troškintas daržoves sudedame krūvelėmis tarp mėsos, puošiame citrinų, agurkų arba pomidorų skiltelėmis, žalumynais.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...