![](/app/assets/img/receptai/receptai-menu-logo.png)
2 vienetai | svogūnai |
250 gramų | kiaulienos faršas |
1 vienetas | kopūstai |
2 vienetai | morkos |
šiek tiek | prieskoniai |
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Jautiena su slyvomis
-
Višta ispaniškai
-
Kiauliena, troškinta su svogūnais
-
Daržovių troškinys
-
Guliašas
-
Karštieji kukurūzai su šonine ir porais
-
Sotus troškinys moliūge "Smile"
-
Kiškiena bulgariškai
-
Vištiena grybų padaže
-
Veršienos kepenėlių troškinys
-
Jautienos troškinys su bruknėm
-
Kiauliena troškinta su ryžiais ir pomidorais
-
Troškinta aviena kaimiškai
-
Vištienos guliašas su bruknių padažu
-
Vištiena su ananasais
-
Bajoriška Radvilų virėjo vištiena su krienais
-
Daržovių - kiaulienos troškinukas
-
Paelja
-
Mėsa su pipirais
-
Maltos jautienos vyniotiniai
Kopūstų troškinys su faršu
![](/app/assets/img/iki-logo-2.png)
- Paruošimo laikas:
-
Svogūnai,
2 vienetai -
Kiaulienos faršas,
250 gramų -
Kopūstai,
1 vienetas -
Morkos,
2 vienetai - Prieskoniai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Kopūstą supjaustyti ir apvirti. Morkas nuskusti, sutarkuoti. Faršą ir supjaustytus svogūnus apkepti aliejuje. Pieskonių dėti pagal skonį. Viską supilti ant kopūstų ir troškinti. Baigiant troškinti įdėti sviesto ir grietinės. Valgyti su keptomis bulvėmis.
Komentarai (32)
-
Laimutė ta pati Laimutė
2019-04-04 18:23
Liuks
-
Vilma
2018-06-01 20:42
Bandysim
-
Danutė
2017-12-07 15:44
Sendien iš bandžiau šitą receptuka labai Skaniai gavosi
-
Dana.
2017-12-05 20:20
Tai viską apkepus supilti ant kopūstų į puodą, ar kopūstus nusukti?
-
Irma
2017-07-30 15:07
Šiandien pagaminau.Labai skanu,tik nepagailėkit prieskonių,ypač pagerina skonį uoginė paprika.Skanaus!
-
ALEKSANDRAS
2017-07-05 13:55
SIANDIENA BANDAU KOMENTARAI PO.ITARTINAI SKANU.
-
Laima
2017-02-15 20:06
Visai skanu su sviezimis naminemis desrelemis. Galima ir raugintus kopustus troskinti. Tik kopustus perplauti reikia.
-
imi imi
2016-08-30 22:23
na, visai skanu. su virtom bulvem perfekt :)
-
Ingrida
2016-07-20 14:46
Kaip tik turiu kopūsto ir faršo likutį nuo balandėlių darymo,tai bus puiki proga sunaudoti likučius :) Bėgu bandyt!
-
Andrius
2016-04-07 21:20
Labai greitas ir labai skanus patiekalas katik pavalgem, zmona persivalge:)