šiek tiek | alyvuogių aliejaus |
1 vienetas | vištiena (supjaustyta gabalais) |
2 vienetai | svogūnai (dideli) |
3 vienetai | pomidorai |
3 vienetai | bulvių |
4 skiltelės | česnakas |
šiek tiek | druska |
0.2 arbatinio šaukštelio | paprika (pudra) |
2 vienetai | aitriosios paprikos |
Imbiero gabaliukas arba imbieras (dzindzia) konservuotas
Korianda skoniui pagerint arba korianda konservuota
Turmeric pudros 2 šaukšteliai
Masala pudra šaukštelis
Gaminti puode arba gilioj keptuvėj. Į puodą įpilti alyvuogių aliejaus, bet tik ant dugno, kad svogūnai keptų, smulkiai supjaustyt svogūną ir subert į keptuvę kept ant mažos ugnies, kol svogūnai bus auksiniai. Įdėt susmulkintą čili ar tik ant galo šaukštelio čili pudros, įdėt džindžią (neaiškus ingredientas – red. pastaba), įdėt druską, pusę šaukštelio paprikos pudros, susmulkintus česnakus arba česnakų tyrelės porą šaukštelių, „Turmeric“ pudros arbatinį šaukštelį ir pusę arbatinio šaukštelio „Garam masala“ pudros, viską gerai išmaišyti. Įdėkit vištienos gabaliukus be odos i puodą, viską gerai išmaišyti ir uždengus ant nedidelės ugnies tušinti. Tušint reikia apie valandą, tada sudėti susmulkintus pomidorus ar konservuotus pomidorus, išmaišyti viską ir sudėt supjaustytas bulves. Bulves supjaustykit kaip jums patinka. Uždengti ir tušint kol bulvės bus minkštos, tada įdėt susmulkintą koriandą arba koriandos pastą. Reikėtų įpilt truputį vandens, kad nepridegtų. Maistas bus paruoštas per 2 val. patiekti su ryžiais ar pita duona. Skanaus!
Populiariausi receptai šią savaitę
- Kiškiena bulgariškai
- Troškinys su kopūstais
- Kepenėlių troškinys
- Baltasis čili troškinys
- Vištiena su ryžiais
- Troškinys čenachinėse
- Troškinta kiauliena su razinomis
- Paprikos įdarytos kalakutiena
- Troškinti rauginti kopūstai
- Moliūgo ir vištienos gabaliukai su grikiais
- Stirnienos troškinys
- Mėsos troškinys su kava
- Aštri troškinta aviena
- Saldžiarūgštis kiaulienos troškinys
- Naminis jautienos troškinys
- Kiauliena troškinta su marinuotomis daržovėmis
- Vištiena svogūnų ir krapų
- Smegenų troškinys
- Tikras močiutės guliašas
- Troškinti kiaulių inkstai
Indiška vištiena visai šeimai
- Paruošimo laikas:
- Alyvuogių aliejus
-
Vištiena, supjaustyta gabalais,
1 vienetas -
Svogūnai, dideli,
2 vienetai -
Pomidorai,
3 vienetai -
Bulvės,
3 vienetai -
Česnakas,
4 skiltelės - Druska
-
Paprika, pudra,
1/5 arbatinio šaukštelio -
Aitrioji paprika,
2 vienetai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Papildomai reiks:
Imbiero gabaliukas arba imbieras (dzindzia) konservuotas
Korianda skoniui pagerint arba korianda konservuota
Turmeric pudros 2 šaukšteliai
Masala pudra šaukštelis
Gaminti puode arba gilioj keptuvėj. Į puodą įpilti alyvuogių aliejaus, bet tik ant dugno, kad svogūnai keptų, smulkiai supjaustyt svogūną ir subert į keptuvę kept ant mažos ugnies, kol svogūnai bus auksiniai. Įdėt susmulkintą čili ar tik ant galo šaukštelio čili pudros, įdėt džindžią (neaiškus ingredientas – red. pastaba), įdėt druską, pusę šaukštelio paprikos pudros, susmulkintus česnakus arba česnakų tyrelės porą šaukštelių, „Turmeric“ pudros arbatinį šaukštelį ir pusę arbatinio šaukštelio „Garam masala“ pudros, viską gerai išmaišyti. Įdėkit vištienos gabaliukus be odos i puodą, viską gerai išmaišyti ir uždengus ant nedidelės ugnies tušinti. Tušint reikia apie valandą, tada sudėti susmulkintus pomidorus ar konservuotus pomidorus, išmaišyti viską ir sudėt supjaustytas bulves. Bulves supjaustykit kaip jums patinka. Uždengti ir tušint kol bulvės bus minkštos, tada įdėt susmulkintą koriandą arba koriandos pastą. Reikėtų įpilt truputį vandens, kad nepridegtų. Maistas bus paruoštas per 2 val. patiekti su ryžiais ar pita duona. Skanaus!
Komentarai (12)
-
sdraila
2010-10-01 19:43
Nesuprantu kam tiek ilgai gamint.tokiam patiekalui uztenka pusvalandzio.va aviena jau reik pusantros val.ir be bulviu daug skaniau.
;-)
-
(anonimas)
2010-06-18 14:29
dzindzia tai imbieras is anglisko zodzio "ginger"
-
Svami
2010-04-09 11:52
Monika parasyk man ka. :-)
-
Monika
2009-09-09 20:23
Labai malonu kaip tiek zmoniu bando valgyt ta pati ka ir as ir dar geriau kaip jums patinka.Skanaus visiems
-
megeja
2009-09-09 18:43
dzinder ir yra imbieras,o ne krienas :-D skanu labai :super: %-)
-
Monika
2009-08-19 13:10
skanu ir salta valgyti kita diena :super:
-
mergina
2009-07-31 01:14
Korijanda - yra panasi i petrazole ;-) , tik kad kitoki lapukai ir kitaip kvepia :super: . o dzinzar - tai yra krienas tu gali ji sutarkuoti ant burokines tarkos , ne butinai miltukais. ;-)
-
vanda
2009-05-10 15:34
nu ir as pasidariau tai tikrai nereikia pergyventi viskas labai skanu buvo ;-) o dabar vyras dar noretu :-)
-
Ramunė
2009-02-18 09:13
koriándras [gr. koriandron] ntk.,
kalendra – salierinių (skėtinių šeimos) vienametis augalas Coriandrum, kilęs iš Viduržemio pajūrio srities; sėklos ir lapai – prieskoniai.
Iš interleksio :-)
-
Tomas
2008-12-18 17:56
O kas tai yra Korianda?