
Troškinta triušiena
Porcijų skaičius:
5
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 5
1 vienetas | triušiena |
3 vienetai | morkos |
3 vienetai | svogūnai |
1 žiupsnelis | citrininiai pipirai |
1 žiupsnelis | muskatas (maltas) |
1 žiupsnelis | druska |
3 valgomieji šaukštai | aliejaus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
1.
Triušį supjaustyti gabalėliais, įtrinti prieskoniais ir palaikyti keletą valandų.
2.
Keptuvėje su aliejumi pakepinti sutarkuotas morkas bei susmulkintus svogūnus, paskaninti pipirais ir druska.
3.
Atskirai apkepti ir triušio gabalėlius. Apkeptą triušieną sudėti į troškintuvą, ant viršaus suberte morkas ir svogūnus, įpilti šiek tiek vandens ir troškinte iki 200 laipsnių įkaitintoje orkaitėje kol mėsa suminkštės.
4.
Patiekti su bulvių koše ir įvairiomis daržovėmis.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Vištiena su grybais
-
Makaronai su faršu
-
Plovas
-
Troškinta vištiena ananasų sultyse
-
Guliašas
-
Vištienos guliašas su bruknių padažu
-
Aviena totoriškai
-
Itališkai troškintas triušis su citrininiu petražolių pagardu gremolata
-
Virta veršiena su daržovėmis
-
Vištiena "afigiena"
-
Mėsos troškinys aluje
-
Uzbekiškas plovas
-
Taškuoti sodžiaus kukuliukai
-
Vištiena kinietiškai
-
Sotus troškinys moliūge "Smile"
-
Troškinta aviena su moliūgais
-
Troškinta triušiena
-
Šonkauliai, troškinti kopūstuose
-
Aluje troškinta jautiena
-
Ispaniški ryžiai su vištiena ir kriauklytėmis (almehomis)
Troškinta triušiena
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 5
-
Triušiena,
1 vienetas -
Morkos,
3 vienetai -
Svogūnai,
3 vienetai -
Citrininiai pipirai,
1 žiupsnelis -
Muskatas, maltas,
1 žiupsnelis -
Druska,
1 žiupsnelis -
Aliejus,
3 valgomieji šaukštai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Triušį supjaustyti gabalėliais, įtrinti prieskoniais ir palaikyti keletą valandų.
Keptuvėje su aliejumi pakepinti sutarkuotas morkas bei susmulkintus svogūnus, paskaninti pipirais ir druska.
Atskirai apkepti ir triušio gabalėlius. Apkeptą triušieną sudėti į troškintuvą, ant viršaus suberte morkas ir svogūnus, įpilti šiek tiek vandens ir troškinte iki 200 laipsnių įkaitintoje orkaitėje kol mėsa suminkštės.
Patiekti su bulvių koše ir įvairiomis daržovėmis.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...