
Troškinta triušiena
Porcijų skaičius:
5
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 5
1 vienetas | triušiena |
3 vienetai | morkos |
3 vienetai | svogūnai |
1 žiupsnelis | citrininiai pipirai |
1 žiupsnelis | muskatas (maltas) |
1 žiupsnelis | druska |
3 valgomieji šaukštai | aliejaus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
1.
Triušį supjaustyti gabalėliais, įtrinti prieskoniais ir palaikyti keletą valandų.
2.
Keptuvėje su aliejumi pakepinti sutarkuotas morkas bei susmulkintus svogūnus, paskaninti pipirais ir druska.
3.
Atskirai apkepti ir triušio gabalėlius. Apkeptą triušieną sudėti į troškintuvą, ant viršaus suberte morkas ir svogūnus, įpilti šiek tiek vandens ir troškinte iki 200 laipsnių įkaitintoje orkaitėje kol mėsa suminkštės.
4.
Patiekti su bulvių koše ir įvairiomis daržovėmis.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Troškinta veršiena su raudonaisiais kopūstais
-
Kiauliena su imbieru
-
Vištienos blauzdelės su žirnių padažu
-
Avienos ragu
-
Troškinta laukinė antis
-
Guliašas
-
Vengriškas troškinys su ryžiais
-
Troškinta mėsa
-
Kiaulienos troškinys su pomidorų padažu
-
Indiška vištiena visai šeimai
-
Kiauliena su aguročiais
-
Kiaulienos troškinys-sriuba
-
Troškinys iš molinio troškintuvo
-
Vištiena su sojų daigais
-
Amerikietiškai pagaminta mėsa
-
Šviežių ir raugintų kopūstų troškinys
-
Šonkauliai, troškinti kopūstuose
-
Troškinta vištiena su daržovėmis
-
Kiškis puodelyje
-
Troškinta žuvis
Troškinta triušiena
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 5
-
Triušiena,
1 vienetas -
Morkos,
3 vienetai -
Svogūnai,
3 vienetai -
Citrininiai pipirai,
1 žiupsnelis -
Muskatas, maltas,
1 žiupsnelis -
Druska,
1 žiupsnelis -
Aliejus,
3 valgomieji šaukštai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Triušį supjaustyti gabalėliais, įtrinti prieskoniais ir palaikyti keletą valandų.
Keptuvėje su aliejumi pakepinti sutarkuotas morkas bei susmulkintus svogūnus, paskaninti pipirais ir druska.
Atskirai apkepti ir triušio gabalėlius. Apkeptą triušieną sudėti į troškintuvą, ant viršaus suberte morkas ir svogūnus, įpilti šiek tiek vandens ir troškinte iki 200 laipsnių įkaitintoje orkaitėje kol mėsa suminkštės.
Patiekti su bulvių koše ir įvairiomis daržovėmis.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...