
Vištienos kepenėlės su obuoliais
Porcijų skaičius:
6
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
800 gramų | vištų kepenėlės |
400 gramų | obuoliai |
3 vienetai | svogūnai |
120 gramų | taukai (kiaulių) |
0.5 stiklinės | obuolių sultys |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | juodieji pipirai |
šiek tiek | mairūnas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
1.
Kepenėlės išmirkomos piene ir truputį palaikomos šaltai.
2.
Didesni gabalai perpjaunami pusiau ir apkepinami iš abiejų pusių.
3.
Obuoliai ir svogūnai supjaustomi, pakepinami ir sudedami į kepenėles. Vėliau supilamos obuolių sultys (nebūtinai), pabarstoma prieskoniais ir 6—10 min. patroškinus pasūdoma.
4.
Tiekiama su virtomis bulvėmis.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Veršienos kepenėlių troškinys
-
Libietiškas ragu su kaukazietiškais prieskoniais
-
Arvydo kiaulienos delikatesas
-
Su daržovėmis troškinta vištiena
-
Troškinta antis su daržovėmis
-
Plovas su brokoliais
-
Pupelių ir mėsos troškinys
-
Troškinti kopūstai su kiaulės kojomis
-
Taškuoti sodžiaus kukuliukai
-
Kareiviškas kiaulienos troškinys
-
Troškinti įdaryti agurkai
-
Mėsa su pipirais
-
Kiauliena su ryžiais ir ananasais
-
Saldžiarūgštis kiaulienos troškinys
-
Vištiena svogūnų ir krapų
-
Ypatingas jautienos troškinys
-
Kiauliena aštriame padaže
-
Troškinys su faršu
-
Triušienos troškinys su ryžiais
-
Kiaulienos ir daržovių troškinys
Vištienos kepenėlės su obuoliais
Komentarai:
5
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
-
Vištų kepenėlės,
800 gramų -
Obuoliai,
400 gramų -
Svogūnai,
3 vienetai -
Taukai (kiaulių),
120 gramų -
Obuolių sultys,
0.5 stiklinės - Druska
- Juodieji pipirai
- Mairūnas
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Kepenėlės išmirkomos piene ir truputį palaikomos šaltai.
Didesni gabalai perpjaunami pusiau ir apkepinami iš abiejų pusių.
Obuoliai ir svogūnai supjaustomi, pakepinami ir sudedami į kepenėles. Vėliau supilamos obuolių sultys (nebūtinai), pabarstoma prieskoniais ir 6—10 min. patroškinus pasūdoma.
Tiekiama su virtomis bulvėmis.
Reklama:
Komentarai (5)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...