Šonkauliai, troškinti kopūstuose
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
800 gramų | kiauliena (šonkauliai) |
800 gramų | rauginti kopūstai |
1 vienetas | morkos |
2 vienetai | svogūnai |
3 valgomieji šaukštai | taukai (kiaulių) (tirpinti) |
1 valgomasis šaukštas | kvietiniai miltai |
5 vienetai | slyvos (džiovintos) |
šiek tiek | juodieji pipirai |
2 vienetai | lauro lapų (lapeliai) |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Jei kopūstai labai rūgštūs — nuplaunami ir troškinami, pridėjus stambiai tarkuotą morką, užpylus truputį verdančio vandens. Pakepinti riebaluose šonkauliai sudedami į troškinamus kopūstus, suberiamas supjaustytas pakepintas svogūnas, slyvos, prieskoniai. Troškinama uždengtame puode apie 45 min. Vėliausiai supilami riebaluose pakepinti miltai, viskas išmaišoma. Tiekiama su virtomis bulvėmis.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Kiškiena bulgariškai
- Troškinys su kopūstais
- Kepenėlių troškinys
- Baltasis čili troškinys
- Vištiena su ryžiais
- Troškinys čenachinėse
- Troškinta kiauliena su razinomis
- Paprikos įdarytos kalakutiena
- Troškinti rauginti kopūstai
- Moliūgo ir vištienos gabaliukai su grikiais
- Stirnienos troškinys
- Mėsos troškinys su kava
- Aštri troškinta aviena
- Saldžiarūgštis kiaulienos troškinys
- Naminis jautienos troškinys
- Kiauliena troškinta su marinuotomis daržovėmis
- Vištiena svogūnų ir krapų
- Smegenų troškinys
- Tikras močiutės guliašas
- Troškinti kiaulių inkstai
Šonkauliai, troškinti kopūstuose
Komentarai:
5
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Kiauliena, šonkauliai,
800 gramų -
Rauginti kopūstai,
800 gramų -
Morkos,
1 vienetas -
Svogūnai,
2 vienetai -
Taukai (kiaulių), tirpinti,
3 valgomieji šaukštai -
Kvietiniai miltai,
1 valgomasis šaukštas -
Slyvos, džiovintos,
5 vienetai - Juodieji pipirai
-
Lauro lapai, lapeliai,
2 vienetai - Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Jei kopūstai labai rūgštūs — nuplaunami ir troškinami, pridėjus stambiai tarkuotą morką, užpylus truputį verdančio vandens. Pakepinti riebaluose šonkauliai sudedami į troškinamus kopūstus, suberiamas supjaustytas pakepintas svogūnas, slyvos, prieskoniai. Troškinama uždengtame puode apie 45 min. Vėliausiai supilami riebaluose pakepinti miltai, viskas išmaišoma. Tiekiama su virtomis bulvėmis.
Reklama:
Komentarai (5)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...