Kopūstą susmulkinti.
Fermentinį sūrį sutarkuoti.
Česnaką sukapoti arba sugrūsti.
Mėsą supjaustyti juostelėmis.
Vištieną supjaustyti kubeliais.
Grybus taip pat susmulkinti.
Svogūnų laiškus sukapoti.
Viską (išskyrus svogūnų laiškus) sudėti į keptuvę. Užpilti sultiniu ir troškinti apie 10-15 minučių. Po to pridėti prieskonių ir supilti grietinėlę. Troškinti dar 10 minučių.
Troškinį paskaninkite svogūnų laiškais.
Gero apetito :)

Troškinukas
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
šiek tiek | druska |
šiek tiek | juodieji pipirai |
20 gramų | svogūnai (laiškai) |
2 skiltelės | česnakas |
100 gramų | mėsa (rūkyta kiauliena) |
150 gramų | vištienos filė |
200 gramų | grybai (tinka pievagrybiai) |
150 mililitrų | grietinėlės, 35% |
400 mililitrų | vanduo (arba sultinys) |
300 gramų | kopūstai |
200 gramų | sūris (fermentinis) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Kepenėlių troškinys
-
Guliašas su šparaginėmis pupelėmis
-
Vištienos paelija
-
Sotūs pietūs - meksikietiškai
-
Vištienos krūtinėlė
-
Mėsos ir daržovių troškinys
-
Amerikietiškai pagaminta mėsa
-
Moliūgo ir vištienos gabaliukai su grikiais
-
Troškinta antiena su raudongūžiais kopūstais
-
Daržovių - kiaulienos guliašas
-
Daržovių troškinys
-
Vištiena su sojų daigais
-
Guliašas
-
Vištienos guliašas su bruknių padažu
-
Aštri, saldžiarūgštė baltųjų kiniškų grybų sriuba su vištiena
-
Paprastas lietuviškas troškinukas
-
Čenachai "Be pastangų"
-
Kiaulienos ir įvairių daržovių troškinys
-
Pastarnokai su svogūnų laiškais
-
Kiauliena su krakmolu medaus ir apelsinų padaže
Troškinukas
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Druska
- Juodieji pipirai
-
Svogūnai, laiškai,
20 gramų -
Česnakas,
2 skiltelės -
Mėsa, rūkyta kiauliena,
100 gramų -
Vištienos filė,
150 gramų -
Grybai, tinka pievagrybiai,
200 gramų -
Grietinėlė, 35%,
150 mililitrų -
Vanduo, arba sultinys,
400 mililitrų -
Kopūstai,
300 gramų -
Sūris, fermentinis,
200 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Kopūstą susmulkinti.
Fermentinį sūrį sutarkuoti.
Česnaką sukapoti arba sugrūsti.
Mėsą supjaustyti juostelėmis.
Vištieną supjaustyti kubeliais.
Grybus taip pat susmulkinti.
Svogūnų laiškus sukapoti.
Viską (išskyrus svogūnų laiškus) sudėti į keptuvę. Užpilti sultiniu ir troškinti apie 10-15 minučių. Po to pridėti prieskonių ir supilti grietinėlę. Troškinti dar 10 minučių.
Troškinį paskaninkite svogūnų laiškais.
Gero apetito :)
Reklama:
Komentarai (4)
-
vika
2013-09-04 13:34
o koki kopustai, sviezi ar rauginti?
-
Doo
2012-08-23 16:04
Super... labai labai skanu...
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...