Kiškiena bulgariškai
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
| 750 gramų | kiškiena (ar kita žvėriena) |
| 250 gramų | pupelės (baltos) |
| 4 vienetai | paprika |
| 2 vienetai | svogūnai (laiškai) |
| 1 vienetas | česnakas (skiltelė) |
| šiek tiek | kiaulienos lašiniai |
| šiek tiek | kvietiniai miltai |
| šiek tiek | svogūnai (laiškai) |
| šiek tiek | druska |
| šiek tiek | juodieji pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Pupelės pamirkomos, kad suminkštėtų, tada išverdamos. Paprikų ankštys truputį pakaitinamos orkaitėje, nulupamos ir, išėmus sėklalizdžius, supjaustomos juostelėmis. Dideliais gabalais supjaustyta mėsa apkepinama su smulkiai supjaustytais lašiniukais, svogūnais ir česnaku, tuomet į tą pačią keptuvę įberiama truputį miltų, kurie pakepinami, kol parunda, įpilama vandens arba sultinio, sudedamos paprikų ankštys, įberiama druskos ir maltų juodųjų pipirų. Mėsa troškinama, kol visiškai suminkštėja. Vėliau ant jos supilamos išvirtos pupelės, suberiami svogūnų laiškai (kuo daugiau) ir petražolių lapeliai.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Tėčio kiaulienos ir daržovių troškinys
-
Kareiviškas kiaulienos troškinys
-
Vištienos kepenėlės su obuoliais
-
Vištiena su ryžiais
-
Vištiena, šutinta su daržovėmis
-
Troškinta žąsiena
-
Jautiena su slyvomis
-
Paelja
-
Baltasis čili troškinys
-
Pupelių troškinys su mėsa
-
Makaronai su faršu
-
Kiaulienos troškinys su voveraitėmis
-
Troškintos vištų širdelės
-
Kiaulienos ir morkų troškinys
-
Troškinta žuvis
-
Plovas orkaitėje
-
Troškinta briediena
-
Kiaulienos ir daržovių troškinys
-
Mėsos kukuliukai su daržovėmis
-
Aviena totoriškai
Kiškiena bulgariškai
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Kiškiena, ar kita žvėriena,
750 gramų -
Pupelės, baltos,
250 gramų -
Paprika,
4 vienetai -
Svogūnai, laiškai,
2 vienetai -
Česnakas, skiltelė,
1 vienetas - Kiaulienos lašiniai
- Kvietiniai miltai
- Svogūnai, laiškai
- Druska
- Juodieji pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Pupelės pamirkomos, kad suminkštėtų, tada išverdamos. Paprikų ankštys truputį pakaitinamos orkaitėje, nulupamos ir, išėmus sėklalizdžius, supjaustomos juostelėmis. Dideliais gabalais supjaustyta mėsa apkepinama su smulkiai supjaustytais lašiniukais, svogūnais ir česnaku, tuomet į tą pačią keptuvę įberiama truputį miltų, kurie pakepinami, kol parunda, įpilama vandens arba sultinio, sudedamos paprikų ankštys, įberiama druskos ir maltų juodųjų pipirų. Mėsa troškinama, kol visiškai suminkštėja. Vėliau ant jos supilamos išvirtos pupelės, suberiami svogūnų laiškai (kuo daugiau) ir petražolių lapeliai.
Reklama:
Komentarai (4)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
