
Kiškiena bulgariškai
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
750 gramų | kiškiena (ar kita žvėriena) |
250 gramų | pupelės (baltos) |
4 vienetai | paprika |
2 vienetai | svogūnai (laiškai) |
1 vienetas | česnakas (skiltelė) |
šiek tiek | kiaulienos lašiniai |
šiek tiek | kvietiniai miltai |
šiek tiek | svogūnai (laiškai) |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | juodieji pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Pupelės pamirkomos, kad suminkštėtų, tada išverdamos. Paprikų ankštys truputį pakaitinamos orkaitėje, nulupamos ir, išėmus sėklalizdžius, supjaustomos juostelėmis. Dideliais gabalais supjaustyta mėsa apkepinama su smulkiai supjaustytais lašiniukais, svogūnais ir česnaku, tuomet į tą pačią keptuvę įberiama truputį miltų, kurie pakepinami, kol parunda, įpilama vandens arba sultinio, sudedamos paprikų ankštys, įberiama druskos ir maltų juodųjų pipirų. Mėsa troškinama, kol visiškai suminkštėja. Vėliau ant jos supilamos išvirtos pupelės, suberiami svogūnų laiškai (kuo daugiau) ir petražolių lapeliai.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Veršienos troškinys su daržovėmis
-
Sotusis lauko troškinys greitai
-
Troškinta kiškiena su grybais
-
Kiaulienos guliašas
-
Virta veršienos krūtininė
-
Jautienos troškinys su moliūgais
-
Triušienos troškinys su ryžiais
-
Šutinta šerniena
-
Arvydo kiaulienos delikatesas
-
Pupelių troškinys su sūriu
-
Kiauliena su aguročiais
-
Šventinis kiaulienos karis
-
Aštrus troškinys
-
Troškinta triušiena
-
Vištienos krūtinėlė
-
Višta ispaniškai
-
Rauginti kopūstai su rūkytomis ausimis
-
Sotus troškinys moliūge "Smile"
-
Troškinta pikantiška kiauliena
-
Troškinta briediena
Kiškiena bulgariškai
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Kiškiena, ar kita žvėriena,
750 gramų -
Pupelės, baltos,
250 gramų -
Paprika,
4 vienetai -
Svogūnai, laiškai,
2 vienetai -
Česnakas, skiltelė,
1 vienetas - Kiaulienos lašiniai
- Kvietiniai miltai
- Svogūnai, laiškai
- Druska
- Juodieji pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Pupelės pamirkomos, kad suminkštėtų, tada išverdamos. Paprikų ankštys truputį pakaitinamos orkaitėje, nulupamos ir, išėmus sėklalizdžius, supjaustomos juostelėmis. Dideliais gabalais supjaustyta mėsa apkepinama su smulkiai supjaustytais lašiniukais, svogūnais ir česnaku, tuomet į tą pačią keptuvę įberiama truputį miltų, kurie pakepinami, kol parunda, įpilama vandens arba sultinio, sudedamos paprikų ankštys, įberiama druskos ir maltų juodųjų pipirų. Mėsa troškinama, kol visiškai suminkštėja. Vėliau ant jos supilamos išvirtos pupelės, suberiami svogūnų laiškai (kuo daugiau) ir petražolių lapeliai.
Reklama:
Komentarai (4)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...