
Studentiškas troškinys su dešrelėmis
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
200 gramų | dešrelės |
2 vienetai | bulvių |
1 vienetas | svogūnai |
1 vienetas | morkos |
šiek tiek | prieskoniai (Vegeta) |
3 valgomieji šaukštai | grietinė |
1 valgomasis šaukštas | aliejaus |
1 valgomasis šaukštas | majonezas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Labai paprastas paruošimas. Morkas ir dešreles supjaustome nedideliais griežinėliais. Bulves ir svogūnus supjaustome kubeliais. Supjaustytus produktus sluoksniuojame moliniame inde, užpilame mišiniu gautu iš: grietinės, majonezo, aliejaus ir prieskonių. Kepame į 180 0C orkaitėje apie 45 minutes.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Jautienos troškinys su bruknėm
-
Šviežių ir raugintų kopūstų troškinys
-
Keri viščiukas
-
Bulgariškas avienos ragu
-
Jautienos troškinys
-
Troškinta veršiena su pievagrybiais
-
Troškinys su faršu
-
Sotus troškinys moliūge "Smile"
-
Ypatingas jautienos troškinys
-
Troškinti šonkauliai su kmynais
-
Kiaulienos troškinys su daržovėmis
-
Makaronai su faršu
-
Guliašas su kiauliena
-
Lietuviška kopūstienė
-
Troškinta vištiena kinietiškai
-
Veršienos troškinys su lęšiais
-
Troškinta aviena su moliūgais
-
Amerikietiškai pagaminta mėsa
-
Vištienos blauzdelės su žirnių padažu
-
Kepti ryžiai
Studentiškas troškinys su dešrelėmis
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Dešrelės,
200 gramų -
Bulvės,
2 vienetai -
Svogūnai,
1 vienetas -
Morkos,
1 vienetas - Prieskoniai, Vegeta
-
Grietinė,
3 valgomieji šaukštai -
Aliejus,
1 valgomasis šaukštas -
Majonezas,
1 valgomasis šaukštas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Labai paprastas paruošimas. Morkas ir dešreles supjaustome nedideliais griežinėliais. Bulves ir svogūnus supjaustome kubeliais. Supjaustytus produktus sluoksniuojame moliniame inde, užpilame mišiniu gautu iš: grietinės, majonezo, aliejaus ir prieskonių. Kepame į 180 0C orkaitėje apie 45 minutes.
Reklama:
Komentarai (3)
-
as
2013-07-30 13:21
o kokios desreles?
-
Aušra
2012-07-11 12:54
Lengva pagaminti. Labai geras receptas. ;-) :ok:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...