
Veršiena su vyno padažu
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
500 gramų | veršiena (išpjova) |
1 stiklinė | raudonas vynas |
1 vienetas | svogūnai |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | kvapieji pipirai |
šiek tiek | aliejaus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Mėsą supjaustome gabaliukais ir keletą valandų palaikome užpiltą vynu. Į keptuvę įpilame truputį aliejaus, įkaitiname jį ir apkepame mėsą. Mėsą pabarstome druska, pipirais, sudedame griežinėliais supjaustytą svogūną, užpilame dalį vyno ir troškiname. Kai svogūnas suminkštėja, jį pertriname per sietelį, vėl sudedame prie mėsos, supilame likusį vyną ir troškiname, kol mėsa pasidaro visai minkšta.Patiekiame su virtomis bulvėmis, šviežiomis daržovėmis ir salotomis.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Virta šerno galva
-
Sotusis lauko troškinys greitai
-
Makaronai su faršu
-
Troškinta mėsa
-
Kiaulienos troškinys su voveraitėmis
-
Guliašas
-
Vištiena su daržovėmis ir alyvuogėmis
-
Aštri troškinta aviena
-
Aluje troškinta jautiena
-
Jautienos troškinys
-
Troškinta aviena su moliūgais
-
Meksikietiškas ragu
-
Balandėliai pagal Viką
-
Kepta kiaulės širdis su svogūnais
-
Bulgariškas avienos ragu
-
Daržovių bei mėsos troškinys
-
Vištiena su ananasais
-
Aštri, saldžiarūgštė baltųjų kiniškų grybų sriuba su vištiena
-
Aluje troškinta višta
-
Vištiena svogūnų ir krapų
Veršiena su vyno padažu
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Veršiena, išpjova,
500 gramų -
Raudonas vynas,
1 stiklinė -
Svogūnai,
1 vienetas - Druska
- Kvapieji pipirai
- Aliejus
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Mėsą supjaustome gabaliukais ir keletą valandų palaikome užpiltą vynu. Į keptuvę įpilame truputį aliejaus, įkaitiname jį ir apkepame mėsą. Mėsą pabarstome druska, pipirais, sudedame griežinėliais supjaustytą svogūną, užpilame dalį vyno ir troškiname. Kai svogūnas suminkštėja, jį pertriname per sietelį, vėl sudedame prie mėsos, supilame likusį vyną ir troškiname, kol mėsa pasidaro visai minkšta.Patiekiame su virtomis bulvėmis, šviežiomis daržovėmis ir salotomis.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...