
Veršiena su vyno padažu
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
500 gramų | veršiena (išpjova) |
1 stiklinė | raudonas vynas |
1 vienetas | svogūnai |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | kvapieji pipirai |
šiek tiek | aliejaus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Mėsą supjaustome gabaliukais ir keletą valandų palaikome užpiltą vynu. Į keptuvę įpilame truputį aliejaus, įkaitiname jį ir apkepame mėsą. Mėsą pabarstome druska, pipirais, sudedame griežinėliais supjaustytą svogūną, užpilame dalį vyno ir troškiname. Kai svogūnas suminkštėja, jį pertriname per sietelį, vėl sudedame prie mėsos, supilame likusį vyną ir troškiname, kol mėsa pasidaro visai minkšta.Patiekiame su virtomis bulvėmis, šviežiomis daržovėmis ir salotomis.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Vištiena grybų padaže
-
Nesudėtingas mėsos ir daržovių troškinys
-
Vištiena su grybais
-
Vengriškas troškinys su ryžiais
-
Jautiena su ryžiais
-
Kepta kiauliena su raugintais kopūstais
-
Šutinta šerniena
-
Troškinti kiaulių inkstai
-
Plovas
-
Orkaitėje troškintos kepenėlės
-
Kiškiena bulgariškai
-
Troškinys
-
Veršiena su vyno padažu
-
Kiaulienos troškinys
-
Soti čili sriuba - troškinys
-
Mėsa su pipirais
-
Troškinta antiena su raudongūžiais kopūstais
-
Aviena totoriškai
-
Sotusis lauko troškinys greitai
-
Troškinys su kopūstais
Veršiena su vyno padažu
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Veršiena, išpjova,
500 gramų -
Raudonas vynas,
1 stiklinė -
Svogūnai,
1 vienetas - Druska
- Kvapieji pipirai
- Aliejus
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Mėsą supjaustome gabaliukais ir keletą valandų palaikome užpiltą vynu. Į keptuvę įpilame truputį aliejaus, įkaitiname jį ir apkepame mėsą. Mėsą pabarstome druska, pipirais, sudedame griežinėliais supjaustytą svogūną, užpilame dalį vyno ir troškiname. Kai svogūnas suminkštėja, jį pertriname per sietelį, vėl sudedame prie mėsos, supilame likusį vyną ir troškiname, kol mėsa pasidaro visai minkšta.Patiekiame su virtomis bulvėmis, šviežiomis daržovėmis ir salotomis.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...