
Veršiena su vyno padažu
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
500 gramų | veršiena (išpjova) |
1 stiklinė | raudonas vynas |
1 vienetas | svogūnai |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | kvapieji pipirai |
šiek tiek | aliejaus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Mėsą supjaustome gabaliukais ir keletą valandų palaikome užpiltą vynu. Į keptuvę įpilame truputį aliejaus, įkaitiname jį ir apkepame mėsą. Mėsą pabarstome druska, pipirais, sudedame griežinėliais supjaustytą svogūną, užpilame dalį vyno ir troškiname. Kai svogūnas suminkštėja, jį pertriname per sietelį, vėl sudedame prie mėsos, supilame likusį vyną ir troškiname, kol mėsa pasidaro visai minkšta.Patiekiame su virtomis bulvėmis, šviežiomis daržovėmis ir salotomis.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Troškinta kiškiena su grybais
-
Kotletų troškinys
-
Vištienos ir bulvių čenachai
-
Troškinys
-
Plovas su brokoliais
-
Jautiena kopūstų padaže
-
Triušiena troškinta grietinėlyje su bulvėmis
-
Kiaulienos troškinys su voveraitėmis
-
Troškinukas žiemai
-
Klajoklių kiškiena
-
Troškinti veršienos šonkauliai
-
Jautienos troškinys
-
Su daržovėmis troškinta vištiena
-
Avienos pilavas
-
Kiškis puodelyje
-
Kiaulienos troškinys
-
Aluje troškinta višta
-
Troškinukas su krevetėmis
-
Baklažanai japoniškai
-
Aštrus troškinys
Veršiena su vyno padažu
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Veršiena, išpjova,
500 gramų -
Raudonas vynas,
1 stiklinė -
Svogūnai,
1 vienetas - Druska
- Kvapieji pipirai
- Aliejus
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Mėsą supjaustome gabaliukais ir keletą valandų palaikome užpiltą vynu. Į keptuvę įpilame truputį aliejaus, įkaitiname jį ir apkepame mėsą. Mėsą pabarstome druska, pipirais, sudedame griežinėliais supjaustytą svogūną, užpilame dalį vyno ir troškiname. Kai svogūnas suminkštėja, jį pertriname per sietelį, vėl sudedame prie mėsos, supilame likusį vyną ir troškiname, kol mėsa pasidaro visai minkšta.Patiekiame su virtomis bulvėmis, šviežiomis daržovėmis ir salotomis.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...