
Pastarnokai su svogūnų laiškais
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
600 gramų | pastarnokas |
350 gramų | svogūnai (laiškai) |
120 gramų | kiaulienos lašiniai (rūkyti) |
1.5 valgomojo šaukšto | grietinė |
šiek tiek | juodieji pipirai |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
Pastarnokai nuskutami (kad nepatamsėtų, palaikomi parūgštintame vandenyje) ir stambiai sutarkuojami. Lašiniukai supjaustomi kubeliais ir pakepinami su susmulkintais svogūnų laiškais. Viskas sumaišoma, pasūdoma, suberiami pipirai, pagardinama grietine. Maišant pakepinama. Valgomi karšti, su duona.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Vištienos ir ryžių troškinys
-
Vištiena kinietiškai
-
Bulvių, įdarytų mėsa, troškinys
-
Veršienos troškinys su lęšiais
-
Jautienos troškinys
-
Čachochbilis
-
Sotusis lauko troškinys greitai
-
Vištiena troškinta su morkomis
-
Kepti ryžiai
-
Kepta marinuota veršiena
-
Aleksandro troškinys
-
Kiauliena troškinta su marinuotomis daržovėmis
-
Aštrus troškinys
-
Kiauliena bulgariškai
-
Troškinta mėsa
-
Raudonasis vištienos ir imbiero karis su žaliaisiais žirneliais
-
Vyniotiniai su stirniena
-
Troškinta kiauliena su razinomis
-
Triušienos troškinys su ryžiais
-
Vištiena su troškintomis daržovėmis
Pastarnokai su svogūnų laiškais
Komentarai:
8
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Pastarnokas,
600 gramų -
Svogūnai, laiškai,
350 gramų -
Kiaulienos lašiniai, rūkyti,
120 gramų -
Grietinė,
1.5 valgomojo šaukšto - Juodieji pipirai
- Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Pastarnokai nuskutami (kad nepatamsėtų, palaikomi parūgštintame vandenyje) ir stambiai sutarkuojami. Lašiniukai supjaustomi kubeliais ir pakepinami su susmulkintais svogūnų laiškais. Viskas sumaišoma, pasūdoma, suberiami pipirai, pagardinama grietine. Maišant pakepinama. Valgomi karšti, su duona.
Reklama:
Komentarai (8)
-
Pfff
2015-03-19 17:36
Taigi parašyta "Viskas sumaišoma". Kas čia neaišku?
-
mmm
2011-01-29 23:15
Nieko neina suprast, man, kaip ne kulinarui.. kada sudet tuos pastarnokus?
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...