
Kiaulienos troškinys grietinėlėje
Porcijų skaičius:
5
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 5
1.2 kilogramo | kiauliena |
2 vienetai | svogūnai |
2 vienetai | morkos |
300 mililitrų | grietinėlės, 35% |
100 mililitrų | vanduo |
0.5 stiklinės | žirneliai |
1 sauja | miltai |
3 valgomieji šaukštai | aliejaus |
0.5 arbatinio šaukštelio | druska |
0.5 arbatinio šaukštelio | pipirai |
2 vienetai | lauro lapų |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
1.
Kiaulieną supjaustyti norimo dydžio gabaliukais. Juos apvolioti miltuose.
2.
Puode įkaitinti aliejų ir jame apkepinti kiaulieną su smulkintais svogūnais.
3.
Užpilti vandeniu ir grietinėle ir ant mažos ugnies troškinti apie 30 minučių.
4.
Sudėti morkas, patroškinti 15 minučių. Tuomet sudėti žirnelius ir prieskonius. Patroškinti dar 15 minučių.
5.
Tiekti su ryžiais ar bulvių koše.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Kiaulienos troškinys su daržovėmis
-
Vištiena grybų padaže
-
Vištiena troškinta daržovėse
-
Troškinta jautiena su paprika
-
Kiauliena troškinta su ryžiais ir pomidorais
-
Virta šerno galva
-
Šonkauliai, troškinti kopūstuose
-
Pupelių ir mėsos troškinys
-
Mėsos troškinys laivelyje
-
Mėsos troškinys aluje
-
Arvydo troškinti kopūstai su parūkyta dešra
-
Troškinta pikantiška kiauliena
-
Aštrios vištų kepenėlės
-
Vištiena su troškintomis daržovėmis
-
Kiaulienos išpjova su daržovėmis
-
Troškinta kiauliena su razinomis
-
Troškinta aviena kaimiškai
-
Vištiena su grybais
-
Balandėliai pagal Viką
-
Troškinta vištiena kinietiškai
Kiaulienos troškinys grietinėlėje
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 5
-
Kiauliena,
1 ir 1/5 kilogramo -
Svogūnai,
2 vienetai -
Morkos,
2 vienetai -
Grietinėlė, 35%,
300 mililitrų -
Vanduo,
100 mililitrų -
Žirneliai,
0.5 stiklinės -
Miltai,
1 sauja -
Aliejus,
3 valgomieji šaukštai -
Druska,
0.5 arbatinio šaukštelio -
Pipirai,
0.5 arbatinio šaukštelio -
Lauro lapai,
2 vienetai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Greta
Gaminimo eiga:
Kiaulieną supjaustyti norimo dydžio gabaliukais. Juos apvolioti miltuose.
Puode įkaitinti aliejų ir jame apkepinti kiaulieną su smulkintais svogūnais.
Užpilti vandeniu ir grietinėle ir ant mažos ugnies troškinti apie 30 minučių.
Sudėti morkas, patroškinti 15 minučių. Tuomet sudėti žirnelius ir prieskonius. Patroškinti dar 15 minučių.
Tiekti su ryžiais ar bulvių koše.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...