
Kiaulienos troškinys grietinėlėje
Porcijų skaičius:
5
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 5
1.2 kilogramo | kiauliena |
2 vienetai | svogūnai |
2 vienetai | morkos |
300 mililitrų | grietinėlės, 35% |
100 mililitrų | vanduo |
0.5 stiklinės | žirneliai |
1 sauja | miltai |
3 valgomieji šaukštai | aliejaus |
0.5 arbatinio šaukštelio | druska |
0.5 arbatinio šaukštelio | pipirai |
2 vienetai | lauro lapų |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
1.
Kiaulieną supjaustyti norimo dydžio gabaliukais. Juos apvolioti miltuose.
2.
Puode įkaitinti aliejų ir jame apkepinti kiaulieną su smulkintais svogūnais.
3.
Užpilti vandeniu ir grietinėle ir ant mažos ugnies troškinti apie 30 minučių.
4.
Sudėti morkas, patroškinti 15 minučių. Tuomet sudėti žirnelius ir prieskonius. Patroškinti dar 15 minučių.
5.
Tiekti su ryžiais ar bulvių koše.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Šutinta šerniena
-
Troškinys su vištiena ir morkom
-
Kiauliena aštriame padaže
-
Veršienos troškinys drebučiuose
-
Kiaulienos ir morkų troškinys
-
Arvydo troškinti kopūstai su parūkyta dešra
-
Triušienos troškinys su ryžiais
-
Su daržovėmis troškinta vištiena
-
Krapuose ir petražolėse troškintas viščiukas
-
Jautiena su ryžiais
-
Jautienos troškinys
-
Šviežių kopūstų troškinys su vištiena
-
Vištiena su ananasais
-
Arvydo kiaulienos delikatesas
-
Troškinukas su krevetėmis
-
Avienos troškinys
-
Aštrios vištų kepenėlės
-
Paprikos įdarytos kalakutiena
-
Vištiena svogūnų ir krapų
-
Kukuliukai "a lia Italia"
Kiaulienos troškinys grietinėlėje
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 5
-
Kiauliena,
1 ir 1/5 kilogramo -
Svogūnai,
2 vienetai -
Morkos,
2 vienetai -
Grietinėlė, 35%,
300 mililitrų -
Vanduo,
100 mililitrų -
Žirneliai,
0.5 stiklinės -
Miltai,
1 sauja -
Aliejus,
3 valgomieji šaukštai -
Druska,
0.5 arbatinio šaukštelio -
Pipirai,
0.5 arbatinio šaukštelio -
Lauro lapai,
2 vienetai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Greta
Gaminimo eiga:
Kiaulieną supjaustyti norimo dydžio gabaliukais. Juos apvolioti miltuose.
Puode įkaitinti aliejų ir jame apkepinti kiaulieną su smulkintais svogūnais.
Užpilti vandeniu ir grietinėle ir ant mažos ugnies troškinti apie 30 minučių.
Sudėti morkas, patroškinti 15 minučių. Tuomet sudėti žirnelius ir prieskonius. Patroškinti dar 15 minučių.
Tiekti su ryžiais ar bulvių koše.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...