
2 vienetai | svogūnai |
4 valgomieji šaukštai | aliejaus |
1 vienetas | paprika (saldžioji, raudona) |
1 vienetas | paprika (saldžioji, raudona) |
2 vienetai | sultinys (KNORR BULJONETĖ vištienos sultinys) |
4 vienetai | vištų blauzdelės |
5 gramai | šafranas |
80 gramų | šparaginės pupelės |
250 gramų | pomidorai (konservuoti) |
200 gramų | ryžiai (ilgagrūdžiai) |
2 skiltelės | česnakas |
1 vienetas | citrinos (žalios) |
Sukapokite svogūnus ir česnaką. Juostelėmis supjaustykite paprikas. Pomidorus praskirkite ir nukoškite.
Įkaitinkite alyvuogių aliejų ir apkepkite vištieną. Išimkite mėsą. Į keptuvę sudėkite svogūnus ir česnakus. Pakepinkite apie 2 minutes, o po to išimkite.
Į keptuvę suberkite ryžius. Pakepinkite ~ 3 minutes. Supilkite vandenį (jis turi apsemti ryžius 1.5 cm). Tada suberkite Knorr vištienos sultinį ir prieskonį - šafraną. Išmaišykite.
Sudėkite daržoves ir mėsą. Keptuvę uždenkite ir įkiškite į įkaitintą iki 180 laipsnių orkaitę. Kepkite 20 minučių.
Šį patiekalą apšlakstykite žaliųjų citrinų sultimis, o žaliųjų citrinų griežinėliais papuoškite.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Triušienos troškinys
-
Vištiena svogūnų ir krapų
-
Maltiniai su grybų padažu
-
Kiaulienos ir daržovių troškinys
-
Kepta marinuota veršiena
-
Šventinis kiaulienos karis
-
Bulvių, įdarytų mėsa, troškinys
-
Vištiena su grybais
-
Troškinti šonkauliai su kmynais
-
Naminis jautienos troškinys
-
Troškinti kopūstai su kiaulės kojomis
-
Kepti ryžiai
-
Mėsos ir daržovių troškinys
-
Kiškiena bulgariškai
-
Plovas su brokoliais
-
Čachochbilis
-
Vištiena dižono garstyčių padaže su troškintais žirneliais ir bulvių koše
-
Bulgariškas avienos ragu
-
Troškinta aviena su moliūgais
-
Meksikietiškas jautienos ir pupelių troškinys
Vištienos paelija

- Paruošimo laikas:
-
Svogūnai,
2 vienetai -
Aliejus,
4 valgomieji šaukštai -
Paprika, saldžioji, raudona,
1 vienetas -
Paprika, saldžioji, raudona,
1 vienetas -
Sultinys, KNORR BULJONETĖ vištienos sultinys,
2 vienetai -
Vištų blauzdelės,
4 vienetai -
Šafranas,
5 gramai -
Šparaginės pupelės,
80 gramų -
Pomidorai, konservuoti,
250 gramų -
Ryžiai, ilgagrūdžiai,
200 gramų -
Česnakas,
2 skiltelės -
Citrinos, žalios,
1 vienetas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Mėsą marinuokite kaip mėgstate.
Sukapokite svogūnus ir česnaką. Juostelėmis supjaustykite paprikas. Pomidorus praskirkite ir nukoškite.
Įkaitinkite alyvuogių aliejų ir apkepkite vištieną. Išimkite mėsą. Į keptuvę sudėkite svogūnus ir česnakus. Pakepinkite apie 2 minutes, o po to išimkite.
Į keptuvę suberkite ryžius. Pakepinkite ~ 3 minutes. Supilkite vandenį (jis turi apsemti ryžius 1.5 cm). Tada suberkite Knorr vištienos sultinį ir prieskonį - šafraną. Išmaišykite.
Sudėkite daržoves ir mėsą. Keptuvę uždenkite ir įkiškite į įkaitintą iki 180 laipsnių orkaitę. Kepkite 20 minučių.
Šį patiekalą apšlakstykite žaliųjų citrinų sultimis, o žaliųjų citrinų griežinėliais papuoškite.
Komentarai (5)
-
Simonas
2017-02-08 20:23
Na jai tiek priekaistu tai prasom geriau papasakoti kaip geriau gaminti paella vietoj to kad pašnekėti. Ačiū, laukiu...
-
inesa
2015-04-21 01:24
Dar tokios nesamones negirdejau .Paella rosiu jau 15 metu
-
AS
2014-08-29 13:43
paella i orkaite nesikisa
-
Ana
2014-05-28 19:57
Nu išvis ne taip darosi. Nesąmone kažkokia. Net pavadinimas ne taip rašosi. (Paella) lietuviskai butų Paėja.