![](/app/assets/img/receptai/receptai-menu-logo.png)
500 gramų | avienos |
1 vienetas | svogūnai |
2 valgomieji šaukštai | aliejaus |
0.5 vieneto | česnakas (skiltelė) |
1 valgomasis šaukštas | pomidorų padažas |
250 gramų | vynas (baltas) |
0.5 arbatinio šaukštelio | čiobreliai |
1 vienetas | lauro lapų (lapelis) |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | pipirai (juodieji) |
šiek tiek | kvietiniai miltai |
250 gramų | alyvuogių |
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Troškinti veršienos šonkauliai
-
Triušio kepsnys
-
Kiaulienos troškinys
-
Triušienos troškinys su ryžiais
-
Soti čili sriuba - troškinys
-
Veršienos troškinys su lęšiais
-
Vyniotiniai su stirniena
-
Žiediniai kopūstai su kumpiu
-
Kiauliena troškinta su marinuotomis daržovėmis
-
Daržovių troškinys
-
Troškinta triušiena
-
Sotus troškinys moliūge "Smile"
-
Daržovių bei mėsos troškinys
-
Troškinti inkstai su citrina
-
Aleksandro troškinys
-
Vištiena su ananasais
-
Kiauliena su aguročiais
-
Avienos pilavas
-
Kiaulienos troškinys grietinėlėje
-
Šventinis kiaulienos karis
Avienos ragu
![](/app/assets/img/iki-logo-2.png)
- Paruošimo laikas:
-
Aviena,
500 gramų -
Svogūnai,
1 vienetas -
Aliejus,
2 valgomieji šaukštai -
Česnakas, skiltelė,
0.5 vieneto -
Pomidorų padažas,
1 valgomasis šaukštas -
Vynas, baltas,
250 gramų -
Čiobreliai,
0.5 arbatinio šaukštelio -
Lauro lapai, lapelis,
1 vienetas - Druska
- Pipirai, juodieji
- Kvietiniai miltai
-
Alyvuogės,
250 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Mėsa supjaustoma kubeliais, pasūdoma, apibarstoma pipirais ir truputį pakepinama aliejuje kartu su smulkiai supjaustytais svogūnais. Sudedamas sugrūstas česnakas, įpilama vyno (mėsa turi būti apsemta), ir viskas troškinama ant didelės ugnies, kad truputį nugaruotų skysčio. Tuomet supilamas likęs vynas, sukrečiamas pomidorų padažas, suberiami čiobreliai, įmetamas lauro lapelis. Ragu uždengiamas ir troškinamas ant nedidelės ugnies. Prieš paduodant, padažas sutirštinamas miltais, sumaišomas su alyvomis ir 5 min. palaikomas. Ragu paduodamas valgyti pašildytose, česnaku ištrintose lėkštėse.
Komentarai (5)
-
Jurgita
2014-11-21 15:25
Avienos ragu,yra daromas visiskai kitaip.I ji ieina svogunas,salieras ir morkos,o tada pirstelius apsilaizytumes.Airijoje jis labai popoliarus
-
Ilma aukle
2011-06-17 12:17
skaniai skamba, einu daryt %-)