
500 gramų | avienos |
1 vienetas | svogūnai |
2 valgomieji šaukštai | aliejaus |
0.5 vieneto | česnakas (skiltelė) |
1 valgomasis šaukštas | pomidorų padažas |
250 gramų | vynas (baltas) |
0.5 arbatinio šaukštelio | čiobreliai |
1 vienetas | lauro lapų (lapelis) |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | pipirai (juodieji) |
šiek tiek | kvietiniai miltai |
250 gramų | alyvuogių |
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Arvydo troškinti kopūstai su parūkyta dešra
-
Vištiena dižono garstyčių padaže su troškintais žirneliais ir bulvių koše
-
Vištienos krūtinėlė
-
Vištiena su daržovėmis ir alyvuogėmis
-
Kiaulienos ir įvairių daržovių troškinys
-
Virta aviena su pomidorais
-
Karštieji kukurūzai su šonine ir porais
-
Vištiena troškinta daržovėse
-
Greitas makaronų troškinys
-
Kiaulienos ir daržovių troškinys
-
Meksikietiškas jautienos ir pupelių troškinys
-
Aštri troškinta aviena
-
Jautienos čenakai
-
Triušienos troškinys
-
Mėsos troškinys su kava
-
Kinietiška kiauliena
-
Jautienos troškinys su bruknėm
-
Troškinta laukinė antis
-
Kiškiena, troškinta su grybais
-
Vištienos paelija
Avienos ragu

- Paruošimo laikas:
-
Aviena,
500 gramų -
Svogūnai,
1 vienetas -
Aliejus,
2 valgomieji šaukštai -
Česnakas, skiltelė,
0.5 vieneto -
Pomidorų padažas,
1 valgomasis šaukštas -
Vynas, baltas,
250 gramų -
Čiobreliai,
0.5 arbatinio šaukštelio -
Lauro lapai, lapelis,
1 vienetas - Druska
- Pipirai, juodieji
- Kvietiniai miltai
-
Alyvuogės,
250 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Mėsa supjaustoma kubeliais, pasūdoma, apibarstoma pipirais ir truputį pakepinama aliejuje kartu su smulkiai supjaustytais svogūnais. Sudedamas sugrūstas česnakas, įpilama vyno (mėsa turi būti apsemta), ir viskas troškinama ant didelės ugnies, kad truputį nugaruotų skysčio. Tuomet supilamas likęs vynas, sukrečiamas pomidorų padažas, suberiami čiobreliai, įmetamas lauro lapelis. Ragu uždengiamas ir troškinamas ant nedidelės ugnies. Prieš paduodant, padažas sutirštinamas miltais, sumaišomas su alyvomis ir 5 min. palaikomas. Ragu paduodamas valgyti pašildytose, česnaku ištrintose lėkštėse.
Komentarai (5)
-
Jurgita
2014-11-21 15:25
Avienos ragu,yra daromas visiskai kitaip.I ji ieina svogunas,salieras ir morkos,o tada pirstelius apsilaizytumes.Airijoje jis labai popoliarus
-
Ilma aukle
2011-06-17 12:17
skaniai skamba, einu daryt %-)