Mėsos ir daržovių troškinys
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
500 | mėsa (malta) |
1 vienetas | paprika ((raudona, didesnė)) |
2 vienetai | morkos |
5 vienetai | bulvių |
1 vienetas | poras ( (balta dalis)) |
1 vienetas | sultinys (kubelis) |
1 arbatinis šaukštelis | miltai |
2 valgomieji šaukštai | prieskoniai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
1.
Faršą sumaišome su mėgstamais prieskoniais (kaip kotletams). Pakepiname, apkepusį susmulkiname kuo mažesniais gabalėliais. Sudedame į puodą.
2.
Visas daržoves susmulkiname (morkas sutarkuojame, papriką ir bulves pjaustome griežinėliais, porą plonais žiedais). Viską pakepiname kol šiek tiek suminkštėja. Sudedame į puodą su faršu, užpilame vandeniu ir troškiname.
3.
Baigiant troškinti į stiklinę sutrupiname sultinio kubelį, dedam šaukštelį miltų ir pilant verdančio vandens (puse stiklinės) maišome. Kai nelieka miltų kamuoliukų pilame į troškinį ir troškiname dar 5 min.
Skanaus.
Skanaus.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Pupelių ir mėsos troškinys
- Sotusis lauko troškinys greitai
- Troškinys
- Kopūstų troškinys su faršu
- Greitas makaronų troškinys
- Meksikietiškas Sigitos troškinys
- Kiauliena, troškinta su svogūnais
- Vištienos ir bulvių čenachai
- Troškinta kiauliena su daržovėmis
- Plovas su brokoliais
- Kiaulienos ir morkų troškinys
- Aviena totoriškai
- Troškinti rauginti kopūstai
- Troškintos vištų širdelės
- Meksikietiškas jautienos ir pupelių troškinys
- Virta aviena su pomidorais
- Kepenėlių troškinys
- Bulgariškas avienos ragu
- Vištienos kepenėlės su obuoliais
- Guliašas su šparaginėmis pupelėmis
Mėsos ir daržovių troškinys
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Mėsa, malta,
500 -
Paprika, (raudona, didesnė),
1 vienetas -
Morkos,
2 vienetai -
Bulvės,
5 vienetai -
Poras, (balta dalis),
1 vienetas -
Sultinys, kubelis,
1 vienetas -
Miltai,
1 arbatinis šaukštelis -
Prieskoniai,
2 valgomieji šaukštai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Faršą sumaišome su mėgstamais prieskoniais (kaip kotletams). Pakepiname, apkepusį susmulkiname kuo mažesniais gabalėliais. Sudedame į puodą.
Visas daržoves susmulkiname (morkas sutarkuojame, papriką ir bulves pjaustome griežinėliais, porą plonais žiedais). Viską pakepiname kol šiek tiek suminkštėja. Sudedame į puodą su faršu, užpilame vandeniu ir troškiname.
Baigiant troškinti į stiklinę sutrupiname sultinio kubelį, dedam šaukštelį miltų ir pilant verdančio vandens (puse stiklinės) maišome. Kai nelieka miltų kamuoliukų pilame į troškinį ir troškiname dar 5 min.
Skanaus.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...