
Avienos pilavas
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
500 gramų | avienos |
3 valgomieji šaukštai | razinos |
2 valgomieji šaukštai | migdolai |
šiek tiek | juodieji pipirai |
1.5 stiklinės | ryžiai |
0.5 stiklinės | aliejaus |
1 valgomasis šaukštas | pomidorų padažas |
3 vienetai | svogūnai |
1 vienetas | česnakas (skiltelė) |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | cukrus |
1 valgomasis šaukštas | krapai (smulkinti) |
šiek tiek | vanduo |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Mėsa supjaustoma kubeliais ir apkepinama, po to sudedama česnakas, stambiai supjaustyti svogūnai, įpilama truputį vandens. Prieš baigiant mėsą troškinti, suberiami perplauti, nusausinti ryžiai. Kai tik ryžiai pasidaro birūs, sukrečiamas pomidorų padažas, sudedami prieskoniai, įpilama truputį verdančio vandens, puodas uždengiamas dangčiu ir pastatomas ant mažos ugnies (kartkartėmis įpilama po truputį karšto vandens). Ryžiai turi išlikti birūs. Į ištroškintą pilavą tuoj pat supilama nuplautos razinos, migdolai ir smulkiai supjaustyti žalumynai. Puodas su patiekalu gerai įvyniojamas ir pastatomas į šiltą vietą. Valgyti paduodamas karštas.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Plovas
-
Troškinti inkstai su citrina
-
Troškinys - ruduo
-
Troškinukas žiemai
-
Kotletų troškinys
-
Libietiškas ragu su kaukazietiškais prieskoniais
-
Troškinukas
-
Mėsos troškinys su kava
-
Kepta kiauliena su raugintais kopūstais
-
Troškinta veršiena su pievagrybiais
-
Ypatingas jautienos troškinys
-
Troškinta triušiena su burokėlių salotomis
-
Troškinta žąsiena
-
Lęšiai su vynu
-
Indiška vištiena visai šeimai
-
Rūgštus kabesas
-
Triušiena troškinta grietinėlyje su bulvėmis
-
Paprikos įdarytos kalakutiena
-
Troškinta vištiena
-
Aluje troškinta jautiena
Avienos pilavas
Komentarai:
5
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Aviena,
500 gramų -
Razinos,
3 valgomieji šaukštai -
Migdolai,
2 valgomieji šaukštai - Juodieji pipirai
-
Ryžiai,
1.5 stiklinės -
Aliejus,
0.5 stiklinės -
Pomidorų padažas,
1 valgomasis šaukštas -
Svogūnai,
3 vienetai -
Česnakas, skiltelė,
1 vienetas - Druska
- Cukrus
-
Krapai, smulkinti,
1 valgomasis šaukštas - Vanduo
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Mėsa supjaustoma kubeliais ir apkepinama, po to sudedama česnakas, stambiai supjaustyti svogūnai, įpilama truputį vandens. Prieš baigiant mėsą troškinti, suberiami perplauti, nusausinti ryžiai. Kai tik ryžiai pasidaro birūs, sukrečiamas pomidorų padažas, sudedami prieskoniai, įpilama truputį verdančio vandens, puodas uždengiamas dangčiu ir pastatomas ant mažos ugnies (kartkartėmis įpilama po truputį karšto vandens). Ryžiai turi išlikti birūs. Į ištroškintą pilavą tuoj pat supilama nuplautos razinos, migdolai ir smulkiai supjaustyti žalumynai. Puodas su patiekalu gerai įvyniojamas ir pastatomas į šiltą vietą. Valgyti paduodamas karštas.
Reklama:
Komentarai (5)
-
Danguole
2011-06-17 12:15
super pilavas :-*
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...