
Virta veršienos krūtininė
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
800 gramų | veršiena (krūtininė) |
1 vienetas | svogūnai |
1 vienetas | petražolės |
1 vienetas | salierai |
3 vienetai | juodieji pipirai |
1 vienetas | lauro lapų (lapelis) |
1 stiklinė | grietinė |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Veršienos krūtininė padalijama pusiau, kad išvirusią būtų patogu supjaustyti. Mėsa dedama į verdantį vandenį ir, subėrus stambiai supjaustytas prieskonines daržoves bei prieskonius, kaitinama ant mažos ugnies apie 1 val. Vėliau pasūdoma. Išvirusi mėsa supjaustoma taip, kad kiekviename gabale būtų po 2 šonkaulius. Mėsa tiekiama užpilta grietine. Prie šio patiekalo tinka virti žiediniai kopūstai, ryžių ar bulvių košė.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Troškinys iš molinio troškintuvo
-
Kiaulienos kepsniukai svogūnėlių padaže
-
Troškinta veršiena su raudonaisiais kopūstais
-
Kiaulienos šonkauliukai su džiovintomis slyvomis
-
Guliašas
-
Kiauliena aštriame padaže
-
Kiaulienos troškinys su voveraitėmis
-
Vištiena su grybais
-
Vištiena su sojų daigais
-
Aštri, saldžiarūgštė baltųjų kiniškų grybų sriuba su vištiena
-
Itališkai troškintas triušis su citrininiu petražolių pagardu gremolata
-
Avienos ragu
-
Vištiena su troškintomis daržovėmis
-
Triušienos troškinys
-
Vištienos kepenėlės su obuoliais
-
Troškinta vištiena ananasų sultyse
-
Morkų troškinys su vištiena
-
Višta ispaniškai
-
Jautienos troškinys su moliūgais
-
Virta aviena su pomidorais
Virta veršienos krūtininė
Komentarai:
6
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Veršiena, krūtininė,
800 gramų -
Svogūnai,
1 vienetas -
Petražolės,
1 vienetas -
Salierai,
1 vienetas -
Juodieji pipirai,
3 vienetai -
Lauro lapai, lapelis,
1 vienetas -
Grietinė,
1 stiklinė - Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Veršienos krūtininė padalijama pusiau, kad išvirusią būtų patogu supjaustyti. Mėsa dedama į verdantį vandenį ir, subėrus stambiai supjaustytas prieskonines daržoves bei prieskonius, kaitinama ant mažos ugnies apie 1 val. Vėliau pasūdoma. Išvirusi mėsa supjaustoma taip, kad kiekviename gabale būtų po 2 šonkaulius. Mėsa tiekiama užpilta grietine. Prie šio patiekalo tinka virti žiediniai kopūstai, ryžių ar bulvių košė.
Reklama:
Komentarai (6)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...