
Virta veršienos krūtininė
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
800 gramų | veršiena (krūtininė) |
1 vienetas | svogūnai |
1 vienetas | petražolės |
1 vienetas | salierai |
3 vienetai | juodieji pipirai |
1 vienetas | lauro lapų (lapelis) |
1 stiklinė | grietinė |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Veršienos krūtininė padalijama pusiau, kad išvirusią būtų patogu supjaustyti. Mėsa dedama į verdantį vandenį ir, subėrus stambiai supjaustytas prieskonines daržoves bei prieskonius, kaitinama ant mažos ugnies apie 1 val. Vėliau pasūdoma. Išvirusi mėsa supjaustoma taip, kad kiekviename gabale būtų po 2 šonkaulius. Mėsa tiekiama užpilta grietine. Prie šio patiekalo tinka virti žiediniai kopūstai, ryžių ar bulvių košė.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Ryžių makaronai su kumpiu
-
Šutinta šerniena
-
Čachochbilis
-
Veršienos troškinys drebučiuose
-
Kiauliena troškinta su marinuotomis daržovėmis
-
Troškinys - ruduo
-
Indiškai kepta kiauliena
-
Vištiena su grybais
-
Kepti ryžiai
-
Troškinta antiena
-
Kopūstų troškinys su faršu
-
Troškinukas žiemai
-
Vištiena su daržovemis
-
Veršienos kepenėlių troškinys
-
Troškinta antis su daržovėmis
-
Vištiena svogūnų ir krapų
-
Troškinta aviena kaimiškai
-
Kareiviškas kiaulienos troškinys
-
Troškinta kiauliena su razinomis
-
Rauginti kopūstai su rūkytomis ausimis
Virta veršienos krūtininė
Komentarai:
6
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Veršiena, krūtininė,
800 gramų -
Svogūnai,
1 vienetas -
Petražolės,
1 vienetas -
Salierai,
1 vienetas -
Juodieji pipirai,
3 vienetai -
Lauro lapai, lapelis,
1 vienetas -
Grietinė,
1 stiklinė - Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Veršienos krūtininė padalijama pusiau, kad išvirusią būtų patogu supjaustyti. Mėsa dedama į verdantį vandenį ir, subėrus stambiai supjaustytas prieskonines daržoves bei prieskonius, kaitinama ant mažos ugnies apie 1 val. Vėliau pasūdoma. Išvirusi mėsa supjaustoma taip, kad kiekviename gabale būtų po 2 šonkaulius. Mėsa tiekiama užpilta grietine. Prie šio patiekalo tinka virti žiediniai kopūstai, ryžių ar bulvių košė.
Reklama:
Komentarai (6)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...