
Kiaulienos troškinys su voveraitėmis
Porcijų skaičius:
5
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 5
700 gramų | kiauliena |
1 litras | voveraitės |
1 vienetas | svogūnai |
2 vienetai | morkos |
100 gramų | sviestas |
3 valgomieji šaukštai | grietinė |
1 valgomasis šaukštas | kvietiniai miltai |
šiek tiek | svogūnų laiškai |
šiek tiek | lauro lapų |
šiek tiek | pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
kiaulieną supjaustytą kubeliais pakepkite su 50 g sviesto. Tada sudėkite sutarkuotas morkas ir susmulkintą svogūną, dar pakepkite. Po to viską sudėkite į puodą , užpilkite šiek tiek vandens, įberkite druskos, prieskonių ir troškinkite. Voveraites pakepkite keptuvėje su likusiu sviestu, p[askaninkite druska. Kai mėsa suminkštės , sudėkite voveraites, pakeptus miltus, krapus, susmulkintus svogūnų laiškus, supilkite grietinę. Traškinį užvirkite, nuimkite nuo ugnies ir 10 min. palaikykite uždengtą. Valgykite su bulvėmis.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Triušio kepsnys
-
Rauginti kopūstai su rūkytomis ausimis
-
Raudonieji ryžiai su vištiena ir daržovėmis
-
Pikantiškai troškinti kotletai
-
Plovas su brokoliais
-
Kiaulienos ir daržovių troškinys
-
Triušiena troškinta grietinėlyje su bulvėmis
-
Veršienos troškinys su lęšiais
-
Baltasis čili troškinys
-
Miglės guliašas
-
Krapuose ir petražolėse troškintas viščiukas
-
Troškinta aviena su moliūgais
-
Vištiena, šutinta su daržovėmis
-
Žiediniai kopūstai su kumpiu
-
Virta veršienos krūtininė
-
Kiaulienos šonkauliukai su džiovintomis slyvomis
-
Soti čili sriuba - troškinys
-
Virta šerno galva
-
Itališkai troškintas triušis su citrininiu petražolių pagardu gremolata
-
Veršienos troškinys su daržovėmis
Kiaulienos troškinys su voveraitėmis
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 5
-
Kiauliena,
700 gramų -
Voveraitės,
1 litras -
Svogūnai,
1 vienetas -
Morkos,
2 vienetai -
Sviestas,
100 gramų -
Grietinė,
3 valgomieji šaukštai -
Kvietiniai miltai,
1 valgomasis šaukštas - Svogūnų laiškai
- Lauro lapai
- Pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
kiaulieną supjaustytą kubeliais pakepkite su 50 g sviesto. Tada sudėkite sutarkuotas morkas ir susmulkintą svogūną, dar pakepkite. Po to viską sudėkite į puodą , užpilkite šiek tiek vandens, įberkite druskos, prieskonių ir troškinkite. Voveraites pakepkite keptuvėje su likusiu sviestu, p[askaninkite druska. Kai mėsa suminkštės , sudėkite voveraites, pakeptus miltus, krapus, susmulkintus svogūnų laiškus, supilkite grietinę. Traškinį užvirkite, nuimkite nuo ugnies ir 10 min. palaikykite uždengtą. Valgykite su bulvėmis.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...