
Kiaulienos troškinys su voveraitėmis
Porcijų skaičius:
5
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 5
700 gramų | kiauliena |
1 litras | voveraitės |
1 vienetas | svogūnai |
2 vienetai | morkos |
100 gramų | sviestas |
3 valgomieji šaukštai | grietinė |
1 valgomasis šaukštas | kvietiniai miltai |
šiek tiek | svogūnų laiškai |
šiek tiek | lauro lapų |
šiek tiek | pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
kiaulieną supjaustytą kubeliais pakepkite su 50 g sviesto. Tada sudėkite sutarkuotas morkas ir susmulkintą svogūną, dar pakepkite. Po to viską sudėkite į puodą , užpilkite šiek tiek vandens, įberkite druskos, prieskonių ir troškinkite. Voveraites pakepkite keptuvėje su likusiu sviestu, p[askaninkite druska. Kai mėsa suminkštės , sudėkite voveraites, pakeptus miltus, krapus, susmulkintus svogūnų laiškus, supilkite grietinę. Traškinį užvirkite, nuimkite nuo ugnies ir 10 min. palaikykite uždengtą. Valgykite su bulvėmis.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Paprastas lietuviškas troškinukas
-
Krapuose ir petražolėse troškintas viščiukas
-
Jautienos čili su makaronais
-
Guliašas su šparaginėmis pupelėmis
-
Troškinys
-
Kepenėlių troškinys
-
Belgiškas jautienos ir alaus troškinys
-
Su daržovėmis troškinta vištiena
-
Vištienos troškinys orkaitėje
-
Troškinta vištiena
-
Kiaulienos troškinys su daržovėmis
-
Baklažanai japoniškai
-
Maltiniai su grybų padažu
-
Kopūstų troškinys su faršu
-
Ryžių makaronai su kumpiu
-
Troškinta triušiena
-
Daniškas plovas
-
Troškinti kiaulių inkstai
-
Troškinys su kopūstais
-
Jautienos troškinys su bruknėm
Kiaulienos troškinys su voveraitėmis
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 5
-
Kiauliena,
700 gramų -
Voveraitės,
1 litras -
Svogūnai,
1 vienetas -
Morkos,
2 vienetai -
Sviestas,
100 gramų -
Grietinė,
3 valgomieji šaukštai -
Kvietiniai miltai,
1 valgomasis šaukštas - Svogūnų laiškai
- Lauro lapai
- Pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
kiaulieną supjaustytą kubeliais pakepkite su 50 g sviesto. Tada sudėkite sutarkuotas morkas ir susmulkintą svogūną, dar pakepkite. Po to viską sudėkite į puodą , užpilkite šiek tiek vandens, įberkite druskos, prieskonių ir troškinkite. Voveraites pakepkite keptuvėje su likusiu sviestu, p[askaninkite druska. Kai mėsa suminkštės , sudėkite voveraites, pakeptus miltus, krapus, susmulkintus svogūnų laiškus, supilkite grietinę. Traškinį užvirkite, nuimkite nuo ugnies ir 10 min. palaikykite uždengtą. Valgykite su bulvėmis.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...