
Kiauliena troškinta su marinuotomis daržovėmis
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
šiek tiek | prieskoniai (kiaulienai) |
700 gramų | kiauliena (mentė) |
1 vienetas | svogūnai |
4 vienetai | agurkų (marinuoti) |
2 vienetai | paprika (marinuotos) |
2 vienetai | pomidorai (marinuoti) |
šiek tiek | druska |
3 valgomieji šaukštai | aliejaus (kepimui) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Kiaulieną supjaustykite gabalėliais, pabarstykite prieskoniais, druska ir apkepkite kartu su kubelais pjaustytais svogūnais. Sudėkite mėsą į troškintuvą, įpilkite stiklinę karšto vandens ir 15 min. patroškinkite. Marinuotas daržoves supjaustykite ir suberkite į puodą su mėsa, pamaišykite. Troškinkite, kol suminkštės mėsa. Valgykite su bulvių koše.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Troškinti rauginti kopūstai
-
Libietiškas ragu su kaukazietiškais prieskoniais
-
Troškinta veršiena su raudonaisiais kopūstais
-
Troškinta mėsa
-
Triušienos troškinys
-
Kiaulienos troškinys su ryžiais
-
Višta ispaniškai
-
Kopūstų troškinys su faršu
-
Kiaulienos troškinys
-
Troškinti agurkai su įdaru
-
Troškinta veršiena
-
Arvydo troškinti kopūstai su parūkyta dešra
-
Troškinta triušiena
-
Triušio kepsnys
-
Troškinta kiškiena su grybais
-
Troškinta vištiena ananasų sultyse
-
Amerikietiškai pagaminta mėsa
-
Kiauliena troškinta su marinuotomis daržovėmis
-
Troškinta vištiena
-
Makaronai su faršu
Kiauliena troškinta su marinuotomis daržovėmis
Komentarai:
6
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Prieskoniai, kiaulienai
-
Kiauliena, mentė,
700 gramų -
Svogūnai,
1 vienetas -
Agurkai, marinuoti,
4 vienetai -
Paprika, marinuotos,
2 vienetai -
Pomidorai, marinuoti,
2 vienetai - Druska
-
Aliejus, kepimui,
3 valgomieji šaukštai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Kiaulieną supjaustykite gabalėliais, pabarstykite prieskoniais, druska ir apkepkite kartu su kubelais pjaustytais svogūnais. Sudėkite mėsą į troškintuvą, įpilkite stiklinę karšto vandens ir 15 min. patroškinkite. Marinuotas daržoves supjaustykite ir suberkite į puodą su mėsa, pamaišykite. Troškinkite, kol suminkštės mėsa. Valgykite su bulvių koše.
Reklama:
Komentarai (6)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...