
800 gramų | avienos |
2 stiklinės | ryžiai |
0.3 stiklinės | aliejaus |
1.5 valgomojo šaukšto | pomidorų padažas |
4 vienetai | svogūnai |
2 vienetai | česnakas (skiltelės) |
4 valgomieji šaukštai | razinos |
3 valgomieji šaukštai | migdolai |
šiek tiek | juodieji pipirai |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | cukrus |
šiek tiek | sultinys (skystas) |
šiek tiek | petražolės |
šiek tiek | krapai |
Prie ištroškintos mėsos suberiamos nuplautos ir nusausintos razinos, sukapoti riešutai ir smulkiai supjaustyti prieskoniniai žalumynai. Puodas su patiekalu kurį laiką palaikomas šiltai (suvyniotas ar orkaitėje).
Tiekiamas karštas, pašildytame inde.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Meksikietiškas ragu
-
Daržovių - kiaulienos guliašas
-
Troškinta veršiena
-
Miglės guliašas
-
Meksikietiškas Sigitos troškinys
-
Žiediniai kopūstai su kumpiu
-
Troškinta kiauliena su daržovėmis
-
Vištienos guliašas su bruknių padažu
-
Aštrus troškinys
-
Aluje troškinta višta
-
Stirnienos troškinys
-
Kareiviškas kiaulienos troškinys
-
Kinietiška kiauliena
-
Troškinta mėsa
-
Aviena su špinatais
-
Kepti ryžiai
-
Smegenų troškinys
-
Virta veršiena su daržovėmis
-
Troškinti kopūstai su kiaulės kojomis
-
Lęšiai su vynu
Avienos troškinys su ryžiais

- Paruošimo laikas:
-
Aviena,
800 gramų -
Ryžiai,
2 stiklinės -
Aliejus,
1/3 stiklinės -
Pomidorų padažas,
1.5 valgomojo šaukšto -
Svogūnai,
4 vienetai -
Česnakas, skiltelės,
2 vienetai -
Razinos,
4 valgomieji šaukštai -
Migdolai,
3 valgomieji šaukštai - Juodieji pipirai
- Druska
- Cukrus
- Sultinys, skystas
- Petražolės
- Krapai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Mėsa supjaustoma kubeliais, apkepinama, sudedamas sutrintas česnakas, suberiami stambiai supjaustyti svogūnai, įpilama truputį vandens ir troškinama. Prieš baigiant troškinti, suberiami nuplauti ryžiai. Kai tik ryžiai pasidaro birūs, įdedama pomidorų padažo, suberiami prieskoniai, įpilama truputį verdančio vandens, puodas uždengiamas ir kaitinamas ant mažos ugnies (kartkartėmis įpilama po truputį karšto vandens). Ryžiai turi likti birūs.
Prie ištroškintos mėsos suberiamos nuplautos ir nusausintos razinos, sukapoti riešutai ir smulkiai supjaustyti prieskoniniai žalumynai. Puodas su patiekalu kurį laiką palaikomas šiltai (suvyniotas ar orkaitėje).
Tiekiamas karštas, pašildytame inde.
Komentarai (6)
-
Indre
2011-06-17 12:29
gal pabandysiu nezinau kas iseis, tikiuosi kad mano seimynelei patiks.