
800 gramų | avienos |
2 stiklinės | ryžiai |
0.3 stiklinės | aliejaus |
1.5 valgomojo šaukšto | pomidorų padažas |
4 vienetai | svogūnai |
2 vienetai | česnakas (skiltelės) |
4 valgomieji šaukštai | razinos |
3 valgomieji šaukštai | migdolai |
šiek tiek | juodieji pipirai |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | cukrus |
šiek tiek | sultinys (skystas) |
šiek tiek | petražolės |
šiek tiek | krapai |
Prie ištroškintos mėsos suberiamos nuplautos ir nusausintos razinos, sukapoti riešutai ir smulkiai supjaustyti prieskoniniai žalumynai. Puodas su patiekalu kurį laiką palaikomas šiltai (suvyniotas ar orkaitėje).
Tiekiamas karštas, pašildytame inde.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Triušienos troškinys
-
Troškinta antiena su raudongūžiais kopūstais
-
Troškinta vištiena su daržovėmis
-
Kiškiena bulgariškai
-
Kiauliena bulgariškai
-
Avienos šutinys su pupomis
-
Vištienos guliašas su bruknių padažu
-
Troškintos vištų blauzdelės
-
Raudonasis vištienos ir imbiero karis su žaliaisiais žirneliais
-
Kiauliena troškinta su ryžiais ir pomidorais
-
Troškinys su faršu
-
Aviena su špinatais
-
Šutinta šerniena
-
Kiaulienos troškinys grietinėlėje
-
Indiška vištiena visai šeimai
-
Troškinti inkstai su citrina
-
Fazano troškinys
-
Troškinti kiaulių inkstai
-
Kiauliena su imbieru
-
Bajoriška Radvilų virėjo vištiena su krienais
Avienos troškinys su ryžiais

- Paruošimo laikas:
-
Aviena,
800 gramų -
Ryžiai,
2 stiklinės -
Aliejus,
1/3 stiklinės -
Pomidorų padažas,
1.5 valgomojo šaukšto -
Svogūnai,
4 vienetai -
Česnakas, skiltelės,
2 vienetai -
Razinos,
4 valgomieji šaukštai -
Migdolai,
3 valgomieji šaukštai - Juodieji pipirai
- Druska
- Cukrus
- Sultinys, skystas
- Petražolės
- Krapai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Mėsa supjaustoma kubeliais, apkepinama, sudedamas sutrintas česnakas, suberiami stambiai supjaustyti svogūnai, įpilama truputį vandens ir troškinama. Prieš baigiant troškinti, suberiami nuplauti ryžiai. Kai tik ryžiai pasidaro birūs, įdedama pomidorų padažo, suberiami prieskoniai, įpilama truputį verdančio vandens, puodas uždengiamas ir kaitinamas ant mažos ugnies (kartkartėmis įpilama po truputį karšto vandens). Ryžiai turi likti birūs.
Prie ištroškintos mėsos suberiamos nuplautos ir nusausintos razinos, sukapoti riešutai ir smulkiai supjaustyti prieskoniniai žalumynai. Puodas su patiekalu kurį laiką palaikomas šiltai (suvyniotas ar orkaitėje).
Tiekiamas karštas, pašildytame inde.
Komentarai (6)
-
Indre
2011-06-17 12:29
gal pabandysiu nezinau kas iseis, tikiuosi kad mano seimynelei patiks.