Mėsą supjaustykite gabaliukais, pasūdykite, pakepinkite, perdėkite į puodą, įpilkite lydytų riebalų pakepintų su pomidorų padažu, pakepintų svogūnų, užpilkite nedaug vandens, įdėkite pusė kubelio sultinio ir patroškinkite pusvalandį.
Miltus pakepinkinte riebaluose ir kartu su slyvomis sudėkite į puodą su mėsa. Patroškinkite 20 min. Po to sudėkite gvazdikėlius, cinamoną, actą ir dar patušinkite 15 minučių.

Jautiena su slyvomis
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
1 kilogramas | jautiena |
3 arbatiniai šaukšteliai | taukai (kiaulių) |
500 gramų | slyvos (džiovintos) |
2 vienetai | svogūnai |
100 mililitrų | pomidorų padažas |
2 arbatiniai šaukšteliai | kvietiniai miltai |
5 vienetai | gvazdikėliai |
1 arbatinis šaukštelis | acto (skiestas, 3%) |
šiek tiek | cinamonas |
šiek tiek | druska |
0.5 vieneto | sultinys (kubelis) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Kiškis puodelyje
-
Vištiena kinietiškai
-
Vyniotiniai su stirniena
-
Orkaitėje troškintos kepenėlės
-
Vištienos troškinys orkaitėje
-
Aštrus troškinys
-
Virta veršiena su daržovėmis
-
Troškinukas
-
Kareiviškas kiaulienos troškinys
-
Kiaulienos troškinys su voveraitėmis
-
Virta veršienos krūtininė
-
Virta šerno galva
-
Rauginti kopūstai su rūkytomis ausimis
-
Troškinta antiena su raudongūžiais kopūstais
-
Troškinta aviena
-
Troškintas triušis
-
Plovas orkaitėje
-
Pupelių troškinys su mėsa
-
Vištienos ir bulvių čenachai
-
Kepta kiauliena su raugintais kopūstais
Jautiena su slyvomis
Komentarai:
6
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Jautiena,
1 kilogramas -
Taukai (kiaulių),
3 arbatiniai šaukšteliai -
Slyvos, džiovintos,
500 gramų -
Svogūnai,
2 vienetai -
Pomidorų padažas,
100 mililitrų -
Kvietiniai miltai,
2 arbatiniai šaukšteliai -
Gvazdikėliai,
5 vienetai -
Actas, skiestas, 3%,
1 arbatinis šaukštelis - Cinamonas
- Druska
-
Sultinys, kubelis,
0.5 vieneto - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Mėsą supjaustykite gabaliukais, pasūdykite, pakepinkite, perdėkite į puodą, įpilkite lydytų riebalų pakepintų su pomidorų padažu, pakepintų svogūnų, užpilkite nedaug vandens, įdėkite pusė kubelio sultinio ir patroškinkite pusvalandį.
Miltus pakepinkinte riebaluose ir kartu su slyvomis sudėkite į puodą su mėsa. Patroškinkite 20 min. Po to sudėkite gvazdikėlius, cinamoną, actą ir dar patušinkite 15 minučių.
Reklama:
Komentarai (6)
-
:)
2015-11-18 01:24
Ir vel taukofobai komentaruose reiskiasi :D
-
as2
2011-02-16 02:33
gal tu tauku nereiketu...
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...