Kiaulienos išpjova su daržovėmis
Porcijų skaičius:
2
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
| 1 vienetas | kiauliena ( išpjova) |
| 2 vienetai | morkos |
| 2 vienetai | paprika |
| 4 skiltelės | česnakas |
| 2 vienetai | bazilikas |
| 600 gramų | pupelės (konservuotos) |
| 300 mililitrų | pomidorai (sultys) |
| šiek tiek | druska |
| šiek tiek | pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
1.
Išpjovą supjaustyti 1 cm griežinėliais. Apkepti iš dviejų pusių ant stiprios ugnies. Morkas supjaustyti grėžinėliais. Paprika supjaustyti kubeliais. Česnakus smulkiai supjaustyti. Baziliko lapus suplėšyti.
2.
Į molinius podėlius sluoksniais dėti:
1. Morkas
2. Paprika
3. Išpjovą
4. Česnakus
5. Baziliką.
6. Konservuotos pupelės
Kiekviena sluoksnį gardinti druska, pipirais.
1. Morkas
2. Paprika
3. Išpjovą
4. Česnakus
5. Baziliką.
6. Konservuotos pupelės
Kiekviena sluoksnį gardinti druska, pipirais.
3.
Viską užpilti pomidorų sultimis. Kepti orkaitėje 200°C temperatūroje apie 1.5 val.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Aluje troškinta višta
-
Šutinta šerniena
-
Paprikos įdarytos kalakutiena
-
Aštri troškinta aviena
-
Bajoriška Radvilų virėjo vištiena su krienais
-
Vištienos krūtinėlė
-
Troškinys
-
Lankašyro pietūs
-
Aviena su špinatais
-
Meksikietiškas Sigitos troškinys
-
Kiaulienos šonkauliukai su džiovintomis slyvomis
-
Avienos troškinys
-
Keptos kepenėlės su obuoliais
-
Mėsos troškinys su kava
-
Guliašas
-
Su daržovėmis troškinta vištiena
-
Lęšiai su špinatais ir lašinukais
-
Veršienos troškinys su daržovėmis
-
Kiškiena bulgariškai
-
Troškinukas
Kiaulienos išpjova su daržovėmis
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 2
-
Kiauliena, išpjova,
1 vienetas -
Morkos,
2 vienetai -
Paprika,
2 vienetai -
Česnakas,
4 skiltelės -
Bazilikas,
2 vienetai -
Pupelės, konservuotos,
600 gramų -
Pomidorai, sultys,
300 mililitrų - Druska
- Pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Išpjovą supjaustyti 1 cm griežinėliais. Apkepti iš dviejų pusių ant stiprios ugnies. Morkas supjaustyti grėžinėliais. Paprika supjaustyti kubeliais. Česnakus smulkiai supjaustyti. Baziliko lapus suplėšyti.
Į molinius podėlius sluoksniais dėti:
1. Morkas
2. Paprika
3. Išpjovą
4. Česnakus
5. Baziliką.
6. Konservuotos pupelės
Kiekviena sluoksnį gardinti druska, pipirais.Viską užpilti pomidorų sultimis. Kepti orkaitėje 200°C temperatūroje apie 1.5 val.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
