Kiaulienos išpjova su daržovėmis
Porcijų skaičius:
2
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
1 vienetas | kiauliena ( išpjova) |
2 vienetai | morkos |
2 vienetai | paprika |
4 skiltelės | česnakas |
2 vienetai | bazilikas |
600 gramų | pupelės (konservuotos) |
300 mililitrų | pomidorai (sultys) |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
1.
Išpjovą supjaustyti 1 cm griežinėliais. Apkepti iš dviejų pusių ant stiprios ugnies. Morkas supjaustyti grėžinėliais. Paprika supjaustyti kubeliais. Česnakus smulkiai supjaustyti. Baziliko lapus suplėšyti.
2.
Į molinius podėlius sluoksniais dėti:
1. Morkas
2. Paprika
3. Išpjovą
4. Česnakus
5. Baziliką.
6. Konservuotos pupelės
Kiekviena sluoksnį gardinti druska, pipirais.
1. Morkas
2. Paprika
3. Išpjovą
4. Česnakus
5. Baziliką.
6. Konservuotos pupelės
Kiekviena sluoksnį gardinti druska, pipirais.
3.
Viską užpilti pomidorų sultimis. Kepti orkaitėje 200°C temperatūroje apie 1.5 val.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Troškinys iš molinio troškintuvo
- Maltos jautienos vyniotiniai
- Jautienos troškinys su bruknėm
- Troškinti kopūstai su kiaulės kojomis
- Višta ispaniškai
- Vengriškas troškinys su ryžiais
- Vyne troškintas triušis
- Indiška vištiena visai šeimai
- Faršu įdarytos paprikos
- Kiaulienos guliašas
- Šviežių ir raugintų kopūstų troškinys
- Bulgariškas avienos ragu
- Taškuoti sodžiaus kukuliukai
- Pastarnokai su svogūnų laiškais
- Žiediniai kopūstai su kumpiu
- Troškinta kalakutiena
- Triušiena troškinta grietinėlyje su bulvėmis
- Troškinta briediena
- Arvydo kiaulienos delikatesas
- Kiaulienos troškinys su voveraitėmis
Kiaulienos išpjova su daržovėmis
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 2
-
Kiauliena, išpjova,
1 vienetas -
Morkos,
2 vienetai -
Paprika,
2 vienetai -
Česnakas,
4 skiltelės -
Bazilikas,
2 vienetai -
Pupelės, konservuotos,
600 gramų -
Pomidorai, sultys,
300 mililitrų - Druska
- Pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Išpjovą supjaustyti 1 cm griežinėliais. Apkepti iš dviejų pusių ant stiprios ugnies. Morkas supjaustyti grėžinėliais. Paprika supjaustyti kubeliais. Česnakus smulkiai supjaustyti. Baziliko lapus suplėšyti.
Į molinius podėlius sluoksniais dėti:
1. Morkas
2. Paprika
3. Išpjovą
4. Česnakus
5. Baziliką.
6. Konservuotos pupelės
Kiekviena sluoksnį gardinti druska, pipirais.Viską užpilti pomidorų sultimis. Kepti orkaitėje 200°C temperatūroje apie 1.5 val.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...