
Kiaulienos išpjova su daržovėmis
Porcijų skaičius:
2
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
1 vienetas | kiauliena ( išpjova) |
2 vienetai | morkos |
2 vienetai | paprika |
4 skiltelės | česnakas |
2 vienetai | bazilikas |
600 gramų | pupelės (konservuotos) |
300 mililitrų | pomidorai (sultys) |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
1.
Išpjovą supjaustyti 1 cm griežinėliais. Apkepti iš dviejų pusių ant stiprios ugnies. Morkas supjaustyti grėžinėliais. Paprika supjaustyti kubeliais. Česnakus smulkiai supjaustyti. Baziliko lapus suplėšyti.
2.
Į molinius podėlius sluoksniais dėti:
1. Morkas
2. Paprika
3. Išpjovą
4. Česnakus
5. Baziliką.
6. Konservuotos pupelės
Kiekviena sluoksnį gardinti druska, pipirais.
1. Morkas
2. Paprika
3. Išpjovą
4. Česnakus
5. Baziliką.
6. Konservuotos pupelės
Kiekviena sluoksnį gardinti druska, pipirais.
3.
Viską užpilti pomidorų sultimis. Kepti orkaitėje 200°C temperatūroje apie 1.5 val.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Rauginti kopūstai su rūkytomis ausimis
-
Troškintas triušis
-
Tėčio kiaulienos ir daržovių troškinys
-
Daržovės su mėsa ir sūriu
-
Troškinta antis su daržovėmis
-
Maltos jautienos vyniotiniai
-
Daržovių - kiaulienos guliašas
-
Avienos troškinys
-
Mėsos troškinys laivelyje
-
Taškuoti sodžiaus kukuliukai
-
Troškinta veršiena su pievagrybiais
-
Bulvių, įdarytų mėsa, troškinys
-
Tikras močiutės guliašas
-
Kiauliena su krakmolu medaus ir apelsinų padaže
-
Daržovių bei mėsos troškinys
-
Vištiena, šutinta su daržovėmis
-
Meksikietiškas troškinys
-
Troškinta antiena
-
Troškinukas su krevetėmis
-
Troškinta kiauliena su razinomis
Kiaulienos išpjova su daržovėmis
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 2
-
Kiauliena, išpjova,
1 vienetas -
Morkos,
2 vienetai -
Paprika,
2 vienetai -
Česnakas,
4 skiltelės -
Bazilikas,
2 vienetai -
Pupelės, konservuotos,
600 gramų -
Pomidorai, sultys,
300 mililitrų - Druska
- Pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Išpjovą supjaustyti 1 cm griežinėliais. Apkepti iš dviejų pusių ant stiprios ugnies. Morkas supjaustyti grėžinėliais. Paprika supjaustyti kubeliais. Česnakus smulkiai supjaustyti. Baziliko lapus suplėšyti.
Į molinius podėlius sluoksniais dėti:
1. Morkas
2. Paprika
3. Išpjovą
4. Česnakus
5. Baziliką.
6. Konservuotos pupelės
Kiekviena sluoksnį gardinti druska, pipirais.Viską užpilti pomidorų sultimis. Kepti orkaitėje 200°C temperatūroje apie 1.5 val.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...