Sotus troškinys moliūge "Smile"
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
| 1 vienetas | moliūgai |
| 600 gramų | kalakutiena (filė) |
| 3 vienetai | svogūnai |
| 3 skiltelės | česnakas |
| 2 vienetai | morkos |
| 1 žiupsnelis | druska |
| 200 gramų | sultinys |
| 1 vienetas | paprika |
| 1 valgomasis šaukštas | aliejaus |
| 1 valgomasis šaukštas | pomidorų padažas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
1.
Nupjauname moliūgo viršų, kuri tarnaus kaip ,,kepurėlė”. Išskobiame jo sėklas, sieneles paliekame 1-1,5 cm storio. Išskobtą minkštimą naudosime troškiniui, tad supjaustome smulkiai, kaip ir papriką, svogūnus, česnakus. Morkas sutarkuojame stambia tarka.
2.
Kalakutieną supjaustome nedideliais gabalėliais, apkepiname ant stiprios ugnies keptuvėje. Išimame į puodą. Į keptuvę beriame daržoves, kepame 10 min. Verčiame į puodą kartu su vištiena ir troškiname, užpilę sultiniu 30 min. Prieš baigiant įdedame šaukštą pomidorų padažo.
3.
Išskobto moliūgo sieneles ištepame druska, pilame troškinį, uždengiame ,,kepurėle“ ir kepame orkaitėje 1,5 val. Valgome atsignybdami moliūgo sienelių.
Skanaus!
Skanaus!
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Troškinti inkstai su citrina
-
Tėčio kiaulienos ir daržovių troškinys
-
Pastarnokai su svogūnų laiškais
-
Miglės guliašas
-
Daržovių bei mėsos troškinys
-
Kiauliena aštriame padaže
-
Troškinta žąsiena
-
Kiaulienos troškinys su ryžiais
-
Jautienos troškinys su moliūgais
-
Kiauliena su ryžiais ir ananasais
-
Indiška vištiena visai šeimai
-
Troškinta aviena su moliūgais
-
Maltos jautienos vyniotiniai
-
Studentiškas troškinys su dešrelėmis
-
Kepta kiauliena su raugintais kopūstais
-
Kepenėlių troškinys
-
Kiaulienos troškinys
-
Troškinta veršiena su svarainiais
-
Rūgštus kabesas
-
Maltiniai su grybų padažu
Sotus troškinys moliūge "Smile"
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Moliūgai,
1 vienetas -
Kalakutiena, filė,
600 gramų -
Svogūnai,
3 vienetai -
Česnakas,
3 skiltelės -
Morkos,
2 vienetai -
Druska,
1 žiupsnelis -
Sultinys,
200 gramų -
Paprika,
1 vienetas -
Aliejus,
1 valgomasis šaukštas -
Pomidorų padažas,
1 valgomasis šaukštas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Nupjauname moliūgo viršų, kuri tarnaus kaip ,,kepurėlė”. Išskobiame jo sėklas, sieneles paliekame 1-1,5 cm storio. Išskobtą minkštimą naudosime troškiniui, tad supjaustome smulkiai, kaip ir papriką, svogūnus, česnakus. Morkas sutarkuojame stambia tarka.
Kalakutieną supjaustome nedideliais gabalėliais, apkepiname ant stiprios ugnies keptuvėje. Išimame į puodą. Į keptuvę beriame daržoves, kepame 10 min. Verčiame į puodą kartu su vištiena ir troškiname, užpilę sultiniu 30 min. Prieš baigiant įdedame šaukštą pomidorų padažo.
Išskobto moliūgo sieneles ištepame druska, pilame troškinį, uždengiame ,,kepurėle“ ir kepame orkaitėje 1,5 val. Valgome atsignybdami moliūgo sienelių.
Skanaus!
Reklama:
Komentarai (4)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
