
Sotus troškinys moliūge "Smile"
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
1 vienetas | moliūgai |
600 gramų | kalakutiena (filė) |
3 vienetai | svogūnai |
3 skiltelės | česnakas |
2 vienetai | morkos |
1 žiupsnelis | druska |
200 gramų | sultinys |
1 vienetas | paprika |
1 valgomasis šaukštas | aliejaus |
1 valgomasis šaukštas | pomidorų padažas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
1.
Nupjauname moliūgo viršų, kuri tarnaus kaip ,,kepurėlė”. Išskobiame jo sėklas, sieneles paliekame 1-1,5 cm storio. Išskobtą minkštimą naudosime troškiniui, tad supjaustome smulkiai, kaip ir papriką, svogūnus, česnakus. Morkas sutarkuojame stambia tarka.
2.
Kalakutieną supjaustome nedideliais gabalėliais, apkepiname ant stiprios ugnies keptuvėje. Išimame į puodą. Į keptuvę beriame daržoves, kepame 10 min. Verčiame į puodą kartu su vištiena ir troškiname, užpilę sultiniu 30 min. Prieš baigiant įdedame šaukštą pomidorų padažo.
3.
Išskobto moliūgo sieneles ištepame druska, pilame troškinį, uždengiame ,,kepurėle“ ir kepame orkaitėje 1,5 val. Valgome atsignybdami moliūgo sienelių.
Skanaus!
Skanaus!
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Troškinta kiškiena su grybais
-
Kotletų troškinys
-
Vištienos ir bulvių čenachai
-
Troškinys
-
Plovas su brokoliais
-
Jautiena kopūstų padaže
-
Triušiena troškinta grietinėlyje su bulvėmis
-
Kiaulienos troškinys su voveraitėmis
-
Troškinukas žiemai
-
Klajoklių kiškiena
-
Troškinti veršienos šonkauliai
-
Jautienos troškinys
-
Su daržovėmis troškinta vištiena
-
Avienos pilavas
-
Kiškis puodelyje
-
Kiaulienos troškinys
-
Aluje troškinta višta
-
Troškinukas su krevetėmis
-
Baklažanai japoniškai
-
Aštrus troškinys
Sotus troškinys moliūge "Smile"
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Moliūgai,
1 vienetas -
Kalakutiena, filė,
600 gramų -
Svogūnai,
3 vienetai -
Česnakas,
3 skiltelės -
Morkos,
2 vienetai -
Druska,
1 žiupsnelis -
Sultinys,
200 gramų -
Paprika,
1 vienetas -
Aliejus,
1 valgomasis šaukštas -
Pomidorų padažas,
1 valgomasis šaukštas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Nupjauname moliūgo viršų, kuri tarnaus kaip ,,kepurėlė”. Išskobiame jo sėklas, sieneles paliekame 1-1,5 cm storio. Išskobtą minkštimą naudosime troškiniui, tad supjaustome smulkiai, kaip ir papriką, svogūnus, česnakus. Morkas sutarkuojame stambia tarka.
Kalakutieną supjaustome nedideliais gabalėliais, apkepiname ant stiprios ugnies keptuvėje. Išimame į puodą. Į keptuvę beriame daržoves, kepame 10 min. Verčiame į puodą kartu su vištiena ir troškiname, užpilę sultiniu 30 min. Prieš baigiant įdedame šaukštą pomidorų padažo.
Išskobto moliūgo sieneles ištepame druska, pilame troškinį, uždengiame ,,kepurėle“ ir kepame orkaitėje 1,5 val. Valgome atsignybdami moliūgo sienelių.
Skanaus!
Reklama:
Komentarai (4)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...