Mėsa išilgai skaidulų supjaustoma, išmušama kūjeliu, suvilgytu vandeniu, apibarstoma prieskoniais, miltais (1,5 šaukšto) ir apkepama iš abiejų pusių riebaluose.
Svogūnai, agurkai, virti grybai pakepinami svieste. Miltai pakepinami su likusiu sviestu, atskiedžiama sultiniu, užvirinama ir, sumaišius su grybais, agurkais ir svogūnais, įberiama supjaustyto kumpio, įdedama pomidorų padažo. Viskas užpilama ant mėsos ir 3—4 min. troškinama. Tiekiama su virtomis bulvėmis, salotų lapeliais.

Kiaulienos ir daržovių troškinys
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
800 gramų | kiauliena |
100 gramų | taukai (kiaulių) (kiaulės) |
3 valgomieji šaukštai | kvietiniai miltai |
3 valgomieji šaukštai | sviestas (tirpintas) |
3 vienetai | svogūnai |
2 vienetai | agurkų (rauginti) |
30 gramų | grybai (džiovinti) |
40 gramų | kiauliena (kumpis, rūkytas) |
2 valgomieji šaukštai | pomidorų padažas |
šiek tiek | sultinys |
šiek tiek | pipirai (juodieji) |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | lauro lapų (lapeliai) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Avienos pilavas
-
Kiškiena bulgariškai
-
Avienos troškinys su ryžiais
-
Kepta kiaulės širdis su svogūnais
-
Kiaulienos troškinys su daržovėmis
-
Kiaulienos ir įvairių daržovių troškinys
-
Višta ispaniškai
-
Troškinys čenachinėse
-
Bulvių, įdarytų mėsa, troškinys
-
Troškinys iš molinio troškintuvo
-
Troškinukas su krevetėmis
-
Indiška vištiena visai šeimai
-
Vyne troškintas triušis
-
Veršiena su vyno padažu
-
Daržovių - kiaulienos guliašas
-
Vištiena su grybais
-
Veršienos kepenėlių troškinys
-
Aštri troškinta aviena
-
Studentiškas troškinys su dešrelėmis
-
Daniškas plovas
Kiaulienos ir daržovių troškinys
Komentarai:
8
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Kiauliena,
800 gramų -
Taukai (kiaulių), kiaulės,
100 gramų -
Kvietiniai miltai,
3 valgomieji šaukštai -
Sviestas, tirpintas,
3 valgomieji šaukštai -
Svogūnai,
3 vienetai -
Agurkai, rauginti,
2 vienetai -
Grybai, džiovinti,
30 gramų -
Kiauliena, kumpis, rūkytas,
40 gramų -
Pomidorų padažas,
2 valgomieji šaukštai - Sultinys
- Pipirai, juodieji
- Druska
- Lauro lapai, lapeliai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Mėsa išilgai skaidulų supjaustoma, išmušama kūjeliu, suvilgytu vandeniu, apibarstoma prieskoniais, miltais (1,5 šaukšto) ir apkepama iš abiejų pusių riebaluose.
Svogūnai, agurkai, virti grybai pakepinami svieste. Miltai pakepinami su likusiu sviestu, atskiedžiama sultiniu, užvirinama ir, sumaišius su grybais, agurkais ir svogūnais, įberiama supjaustyto kumpio, įdedama pomidorų padažo. Viskas užpilama ant mėsos ir 3—4 min. troškinama. Tiekiama su virtomis bulvėmis, salotų lapeliais.
Reklama:
Komentarai (8)
-
(anonimas)
2010-03-01 14:35
:bloga: %-)
-
(anonimas)
2010-01-03 12:22
%-)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...