Mėsa išilgai skaidulų supjaustoma, išmušama kūjeliu, suvilgytu vandeniu, apibarstoma prieskoniais, miltais (1,5 šaukšto) ir apkepama iš abiejų pusių riebaluose.
Svogūnai, agurkai, virti grybai pakepinami svieste. Miltai pakepinami su likusiu sviestu, atskiedžiama sultiniu, užvirinama ir, sumaišius su grybais, agurkais ir svogūnais, įberiama supjaustyto kumpio, įdedama pomidorų padažo. Viskas užpilama ant mėsos ir 3—4 min. troškinama. Tiekiama su virtomis bulvėmis, salotų lapeliais.

Kiaulienos ir daržovių troškinys
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
800 gramų | kiauliena |
100 gramų | taukai (kiaulių) (kiaulės) |
3 valgomieji šaukštai | kvietiniai miltai |
3 valgomieji šaukštai | sviestas (tirpintas) |
3 vienetai | svogūnai |
2 vienetai | agurkų (rauginti) |
30 gramų | grybai (džiovinti) |
40 gramų | kiauliena (kumpis, rūkytas) |
2 valgomieji šaukštai | pomidorų padažas |
šiek tiek | sultinys |
šiek tiek | pipirai (juodieji) |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | lauro lapų (lapeliai) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Vištiena su grybais
-
Paprikos įdarytos kalakutiena
-
Troškinta pikantiška kiauliena
-
Jautienos čili su makaronais
-
Vištienos guliašas su bruknių padažu
-
Veršienos kepenėlių troškinys
-
Vyniotiniai su stirniena
-
Maltiniai su grybų padažu
-
Paprastas lietuviškas troškinukas
-
Guliašas su kiauliena
-
Avienos šutinys su pupomis
-
Troškinta laukinė antis
-
Vištienos paelija
-
Troškinys iš molinio troškintuvo
-
Kukuliukai "a lia Italia"
-
Stirnienos troškinys (ubagiškai)
-
Avienos troškinys
-
Meksikietiškas troškinys
-
Baklažanai japoniškai
-
Kiauliena su krakmolu medaus ir apelsinų padaže
Kiaulienos ir daržovių troškinys
Komentarai:
8
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Kiauliena,
800 gramų -
Taukai (kiaulių), kiaulės,
100 gramų -
Kvietiniai miltai,
3 valgomieji šaukštai -
Sviestas, tirpintas,
3 valgomieji šaukštai -
Svogūnai,
3 vienetai -
Agurkai, rauginti,
2 vienetai -
Grybai, džiovinti,
30 gramų -
Kiauliena, kumpis, rūkytas,
40 gramų -
Pomidorų padažas,
2 valgomieji šaukštai - Sultinys
- Pipirai, juodieji
- Druska
- Lauro lapai, lapeliai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Mėsa išilgai skaidulų supjaustoma, išmušama kūjeliu, suvilgytu vandeniu, apibarstoma prieskoniais, miltais (1,5 šaukšto) ir apkepama iš abiejų pusių riebaluose.
Svogūnai, agurkai, virti grybai pakepinami svieste. Miltai pakepinami su likusiu sviestu, atskiedžiama sultiniu, užvirinama ir, sumaišius su grybais, agurkais ir svogūnais, įberiama supjaustyto kumpio, įdedama pomidorų padažo. Viskas užpilama ant mėsos ir 3—4 min. troškinama. Tiekiama su virtomis bulvėmis, salotų lapeliais.
Reklama:
Komentarai (8)
-
(anonimas)
2010-03-01 14:35
:bloga: %-)
-
(anonimas)
2010-01-03 12:22
%-)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...