Mėsa išilgai skaidulų supjaustoma, išmušama kūjeliu, suvilgytu vandeniu, apibarstoma prieskoniais, miltais (1,5 šaukšto) ir apkepama iš abiejų pusių riebaluose.
Svogūnai, agurkai, virti grybai pakepinami svieste. Miltai pakepinami su likusiu sviestu, atskiedžiama sultiniu, užvirinama ir, sumaišius su grybais, agurkais ir svogūnais, įberiama supjaustyto kumpio, įdedama pomidorų padažo. Viskas užpilama ant mėsos ir 3—4 min. troškinama. Tiekiama su virtomis bulvėmis, salotų lapeliais.

Kiaulienos ir daržovių troškinys
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
800 gramų | kiauliena |
100 gramų | taukai (kiaulių) (kiaulės) |
3 valgomieji šaukštai | kvietiniai miltai |
3 valgomieji šaukštai | sviestas (tirpintas) |
3 vienetai | svogūnai |
2 vienetai | agurkų (rauginti) |
30 gramų | grybai (džiovinti) |
40 gramų | kiauliena (kumpis, rūkytas) |
2 valgomieji šaukštai | pomidorų padažas |
šiek tiek | sultinys |
šiek tiek | pipirai (juodieji) |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | lauro lapų (lapeliai) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Aviena su špinatais
-
Vištienos krūtinėlė
-
Baklažanai japoniškai
-
Arvydo kiaulienos delikatesas
-
Čenachai "Be pastangų"
-
Troškinys žarijose
-
Sotus troškinys moliūge "Smile"
-
Guliašo sriuba arba "Zupa gulaszowa"
-
Veršienos troškinys su daržovėmis
-
Troškinta žąsiena
-
Makaronai su faršu
-
Troškinta antiena
-
Troškinta antiena su raudongūžiais kopūstais
-
Veršienos troškinys su lęšiais
-
Kiškiena, troškinta su grybais
-
Troškinys
-
Troškinti agurkai su įdaru
-
Troškinta vištiena
-
Troškinta kiauliena su razinomis
-
Meksikietiškas ragu
Kiaulienos ir daržovių troškinys
Komentarai:
8
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Kiauliena,
800 gramų -
Taukai (kiaulių), kiaulės,
100 gramų -
Kvietiniai miltai,
3 valgomieji šaukštai -
Sviestas, tirpintas,
3 valgomieji šaukštai -
Svogūnai,
3 vienetai -
Agurkai, rauginti,
2 vienetai -
Grybai, džiovinti,
30 gramų -
Kiauliena, kumpis, rūkytas,
40 gramų -
Pomidorų padažas,
2 valgomieji šaukštai - Sultinys
- Pipirai, juodieji
- Druska
- Lauro lapai, lapeliai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Mėsa išilgai skaidulų supjaustoma, išmušama kūjeliu, suvilgytu vandeniu, apibarstoma prieskoniais, miltais (1,5 šaukšto) ir apkepama iš abiejų pusių riebaluose.
Svogūnai, agurkai, virti grybai pakepinami svieste. Miltai pakepinami su likusiu sviestu, atskiedžiama sultiniu, užvirinama ir, sumaišius su grybais, agurkais ir svogūnais, įberiama supjaustyto kumpio, įdedama pomidorų padažo. Viskas užpilama ant mėsos ir 3—4 min. troškinama. Tiekiama su virtomis bulvėmis, salotų lapeliais.
Reklama:
Komentarai (8)
-
(anonimas)
2010-03-01 14:35
:bloga: %-)
-
(anonimas)
2010-01-03 12:22
%-)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...