
Pupelių ir mėsos troškinys
Porcijų skaičius:
5
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 5
1 stiklinė | pupelės |
350 gramų | kiauliena (kumpis) |
1 vienetas | kopūstai |
1 vienetas | morkos (vid. dydžio) |
1 vienetas | svogūnai |
1 valgomasis šaukštas | pomidorų padažas |
2 valgomieji šaukštai | aliejaus |
1 stiklinė | grietinė |
1 arbatinis šaukštelis | kvietiniai miltai |
šiek tiek | lauro lapų |
šiek tiek | petražolės |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | juodieji pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Pupeles pamerkti nakčiai, o iš ryto išvirti. Palikti nuovire. Nuvalytas morkas ir svogūną supjaustyti kubeliais. Šiek tiek didesniais kubeliais supjaustyti ir kopūstus.Visas daržoves pakepinti 1 šaukšte aliejaus. Mėsą supjaustyti taip pat kubeliais , pabarstyti druska ir pipirais , apkepti karštame aliejuje. Išmaisyti su daržovėmis, apipilti stikline šilto vandens ir troškinti, kol suminkštės. Paskaninti pipirais, susmulkintais žalumynais, suberti nukoštas pupeles, supilti grietinę. Dar truputėlį patroškinti ir galima valgyti.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Tėčio kiaulienos ir daržovių troškinys
-
Daržovių bei mėsos troškinys
-
Keri viščiukas
-
Daržovės su mėsa ir sūriu
-
Troškintos vištų širdelės
-
Troškinti kiaulių inkstai
-
Kiaulienos guliašas
-
Kiaulienos troškinys su voveraitėmis
-
Vištiena kinietiškai
-
Kiškiena bulgariškai
-
Lęšiai su vynu
-
Taškuoti sodžiaus kukuliukai
-
Vištiena su abrikosais
-
Šviežių kopūstų troškinys su vištiena
-
Kalakutienos guliašas
-
Troškinta aviena
-
Vištiena troškinta su morkomis
-
Čenachai "Be pastangų"
-
Čachochbilis
-
Sotūs pietūs - meksikietiškai
Pupelių ir mėsos troškinys
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 5
-
Pupelės,
1 stiklinė -
Kiauliena, kumpis,
350 gramų -
Kopūstai,
1 vienetas -
Morkos, vid. dydžio,
1 vienetas -
Svogūnai,
1 vienetas -
Pomidorų padažas,
1 valgomasis šaukštas -
Aliejus,
2 valgomieji šaukštai -
Grietinė,
1 stiklinė -
Kvietiniai miltai,
1 arbatinis šaukštelis - Lauro lapai
- Petražolės
- Druska
- Juodieji pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Pupeles pamerkti nakčiai, o iš ryto išvirti. Palikti nuovire. Nuvalytas morkas ir svogūną supjaustyti kubeliais. Šiek tiek didesniais kubeliais supjaustyti ir kopūstus.Visas daržoves pakepinti 1 šaukšte aliejaus. Mėsą supjaustyti taip pat kubeliais , pabarstyti druska ir pipirais , apkepti karštame aliejuje. Išmaisyti su daržovėmis, apipilti stikline šilto vandens ir troškinti, kol suminkštės. Paskaninti pipirais, susmulkintais žalumynais, suberti nukoštas pupeles, supilti grietinę. Dar truputėlį patroškinti ir galima valgyti.
Reklama:
Komentarai (2)
-
lvilija
2017-06-30 08:50
aciu uz recepta buvo skanu
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...