Pupelių ir mėsos troškinys
Porcijų skaičius:
5
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 5
1 stiklinė | pupelės |
350 gramų | kiauliena (kumpis) |
1 vienetas | kopūstai |
1 vienetas | morkos (vid. dydžio) |
1 vienetas | svogūnai |
1 valgomasis šaukštas | pomidorų padažas |
2 valgomieji šaukštai | aliejaus |
1 stiklinė | grietinė |
1 arbatinis šaukštelis | kvietiniai miltai |
šiek tiek | lauro lapų |
šiek tiek | petražolės |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | juodieji pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Pupeles pamerkti nakčiai, o iš ryto išvirti. Palikti nuovire. Nuvalytas morkas ir svogūną supjaustyti kubeliais. Šiek tiek didesniais kubeliais supjaustyti ir kopūstus.Visas daržoves pakepinti 1 šaukšte aliejaus. Mėsą supjaustyti taip pat kubeliais , pabarstyti druska ir pipirais , apkepti karštame aliejuje. Išmaisyti su daržovėmis, apipilti stikline šilto vandens ir troškinti, kol suminkštės. Paskaninti pipirais, susmulkintais žalumynais, suberti nukoštas pupeles, supilti grietinę. Dar truputėlį patroškinti ir galima valgyti.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Plovas orkaitėje
- Studentiškas troškinys su dešrelėmis
- Troškinys su faršu
- Veršienos troškinys su daržovėmis
- Meksikietiškas jautienos ir pupelių troškinys
- Kiaulienos troškinys su pomidorų padažu
- Triušio kepsnys
- Baltasis čili troškinys
- Vištiena svogūnų ir krapų
- Daržovių - kiaulienos troškinukas
- Kepta kiauliena su raugintais kopūstais
- Troškinta veršiena su raudonaisiais kopūstais
- Paprastas lietuviškas troškinukas
- Kiauliena troškinta su ryžiais ir pomidorais
- Troškinys
- Lęšiai su špinatais ir lašinukais
- Avienos troškinys su ryžiais
- Vištienos troškinys
- Troškinti kiaulių inkstai
- Uzbekiškas plovas
Pupelių ir mėsos troškinys
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 5
-
Pupelės,
1 stiklinė -
Kiauliena, kumpis,
350 gramų -
Kopūstai,
1 vienetas -
Morkos, vid. dydžio,
1 vienetas -
Svogūnai,
1 vienetas -
Pomidorų padažas,
1 valgomasis šaukštas -
Aliejus,
2 valgomieji šaukštai -
Grietinė,
1 stiklinė -
Kvietiniai miltai,
1 arbatinis šaukštelis - Lauro lapai
- Petražolės
- Druska
- Juodieji pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Pupeles pamerkti nakčiai, o iš ryto išvirti. Palikti nuovire. Nuvalytas morkas ir svogūną supjaustyti kubeliais. Šiek tiek didesniais kubeliais supjaustyti ir kopūstus.Visas daržoves pakepinti 1 šaukšte aliejaus. Mėsą supjaustyti taip pat kubeliais , pabarstyti druska ir pipirais , apkepti karštame aliejuje. Išmaisyti su daržovėmis, apipilti stikline šilto vandens ir troškinti, kol suminkštės. Paskaninti pipirais, susmulkintais žalumynais, suberti nukoštas pupeles, supilti grietinę. Dar truputėlį patroškinti ir galima valgyti.
Reklama:
Komentarai (2)
-
lvilija
2017-06-30 08:50
aciu uz recepta buvo skanu
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...