Kiaulienos ir įvairių daržovių troškinys
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
1 valgomasis šaukštas | medus |
500 gramų | kiauliena (kumpis) |
2 vienetai | morkos |
100 gramų | brokoliai |
100 gramų | šparaginės pupelės |
3 skiltelės | česnakas |
šiek tiek | alyvuogių aliejaus (kepimui) |
0.5 stiklinės | raudonas vynas (sausas) |
0.5 arbatinio šaukštelio | muskatas (smulkintas) |
šiek tiek | juodieji pipirai |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | apelsininių pipirų (mėsai, Santa Marios prieskoniai) |
0.5 valgomojo šaukšto | bazilikas (džiovinti) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Morkas nuskutame ir supjaustome šiaudeliais. Česnakus smulkiai sukapojame. Viską dedame į keptuvę ir truputi pakepiname, dedame smulkintus brokolius bei šparagines pupeles. Uždengiame keptuvę ir daržoves troškiname apie 15 minučių (būtinai maišome). Besitroškinančias daržoves pagardiname muskato riešutu, druska ir pipirais, viską gerai išmaišome. Mėsą supjaustome nedideliais gabaliukais ir kepame keptuvėje, pagardiname trupučiu apelsininių pipirų, bazilikais bei druska. Mėsai baigiant kepti supilame raudoną vyną ir kepame mėsą tol, kol nelieka skysčio. Į gilią keptuvę sukratome keptas daržoves, mėsą ir įdedame medaus. Viską gerai išmaišome ir kepiname, kol medus ištirps.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Troškinti agurkai su įdaru
- Guliašas
- Troškinta veršiena su raudonaisiais kopūstais
- Vištienos troškinys
- Baltasis čili troškinys
- Veršienos troškinys su daržovėmis
- Meksikietiškas troškinys
- Troškinta antis su daržovėmis
- Čenachai "Be pastangų"
- Libietiškas ragu su kaukazietiškais prieskoniais
- Troškinys iš molinio troškintuvo
- Kinietiška kiauliena
- Guliašo sriuba arba "Zupa gulaszowa"
- Vištienos blauzdelės su žirnių padažu
- Arvydo troškinti kopūstai su parūkyta dešra
- Virta aviena su pomidorais
- Kiškiena bulgariškai
- Orkaitėje troškintos kepenėlės
- Kiaulienos troškinys-sriuba
- Mėsos kukuliukai su daržovėmis
Kiaulienos ir įvairių daržovių troškinys
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Medus,
1 valgomasis šaukštas -
Kiauliena, kumpis,
500 gramų -
Morkos,
2 vienetai -
Brokoliai,
100 gramų -
Šparaginės pupelės,
100 gramų -
Česnakas,
3 skiltelės - Alyvuogių aliejus, kepimui
-
Raudonas vynas, sausas,
0.5 stiklinės -
Muskatas, smulkintas,
0.5 arbatinio šaukštelio - Juodieji pipirai
- Druska
- Apelsininiai pipirai, mėsai, Santa Marios prieskoniai
-
Bazilikas, džiovinti,
0.5 valgomojo šaukšto - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Morkas nuskutame ir supjaustome šiaudeliais. Česnakus smulkiai sukapojame. Viską dedame į keptuvę ir truputi pakepiname, dedame smulkintus brokolius bei šparagines pupeles. Uždengiame keptuvę ir daržoves troškiname apie 15 minučių (būtinai maišome). Besitroškinančias daržoves pagardiname muskato riešutu, druska ir pipirais, viską gerai išmaišome. Mėsą supjaustome nedideliais gabaliukais ir kepame keptuvėje, pagardiname trupučiu apelsininių pipirų, bazilikais bei druska. Mėsai baigiant kepti supilame raudoną vyną ir kepame mėsą tol, kol nelieka skysčio. Į gilią keptuvę sukratome keptas daržoves, mėsą ir įdedame medaus. Viską gerai išmaišome ir kepiname, kol medus ištirps.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...