Mėsos troškinys aluje
Porcijų skaičius:
6
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
| 800 gramų | kiauliena |
| 2 vienetai | svogūnai |
| 2 vienetai | pomidorai |
| 1 skiltelė | česnakas |
| 6 valgomieji šaukštai | aliejaus |
| 1 vienetas | pipirai (ankštiniai) |
| 700 gramų | bulvių |
| šiek tiek | druska |
| 3 stiklinės | alaus (šviesus) |
| 0.5 stiklinės | vanduo |
| šiek tiek | pipirai (raudonieji) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
susmulkintus svogūnus pakepinkite aliejuje, juos paskaninkite raudonais pipirais, įpilkite vandens ir užvirkite. Mėsą supjaustykite kubeliais ir suberkite į svogūnus. Keptuvę pridenkite, mėsą troškinkite ant silpnos ugnies, jei reikės dapilkite truputėlį vandens. Jai suminkštėjus suberkite nuluptus ir susmulkintus pomidorus ir ankštpipirį , kubeliais supjaustytas bulves. Supilkite alų ir troškinkite kol visi produktai bus minkšti . Paskaninkite druska, pipirais, česnakais.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Troškinys žarijose
-
Mėsos kukuliukai su daržovėmis
-
Stirnienos troškinys
-
Mėsos troškinys laivelyje
-
Klajoklių kiškiena
-
Smegenų troškinys
-
Ryžių makaronai su kumpiu
-
Veršienos troškinys drebučiuose
-
Miglės guliašas
-
Krienuose troškinta karka
-
Troškinti kopūstai su kiaulės kojomis
-
Vengriškas troškinys su ryžiais
-
Amerikietiškai pagaminta mėsa
-
Troškinta triušiena
-
Troškinys
-
Bulvių, įdarytų mėsa, troškinys
-
Vištiena troškinta daržovėse
-
Aluje troškinta jautiena
-
Paprikos įdarytos kalakutiena
-
Tikras močiutės guliašas
Mėsos troškinys aluje
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
-
Kiauliena,
800 gramų -
Svogūnai,
2 vienetai -
Pomidorai,
2 vienetai -
Česnakas,
1 skiltelė -
Aliejus,
6 valgomieji šaukštai -
Pipirai, ankštiniai,
1 vienetas -
Bulvės,
700 gramų - Druska
-
Alus, šviesus,
3 stiklinės -
Vanduo,
0.5 stiklinės - Pipirai, raudonieji
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
susmulkintus svogūnus pakepinkite aliejuje, juos paskaninkite raudonais pipirais, įpilkite vandens ir užvirkite. Mėsą supjaustykite kubeliais ir suberkite į svogūnus. Keptuvę pridenkite, mėsą troškinkite ant silpnos ugnies, jei reikės dapilkite truputėlį vandens. Jai suminkštėjus suberkite nuluptus ir susmulkintus pomidorus ir ankštpipirį , kubeliais supjaustytas bulves. Supilkite alų ir troškinkite kol visi produktai bus minkšti . Paskaninkite druska, pipirais, česnakais.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
