![](/app/assets/img/receptai/receptai-menu-logo.png)
Mėsos troškinys aluje
Porcijų skaičius:
6
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
800 gramų | kiauliena |
2 vienetai | svogūnai |
2 vienetai | pomidorai |
1 skiltelė | česnakas |
6 valgomieji šaukštai | aliejaus |
1 vienetas | pipirai (ankštiniai) |
700 gramų | bulvių |
šiek tiek | druska |
3 stiklinės | alaus (šviesus) |
0.5 stiklinės | vanduo |
šiek tiek | pipirai (raudonieji) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
susmulkintus svogūnus pakepinkite aliejuje, juos paskaninkite raudonais pipirais, įpilkite vandens ir užvirkite. Mėsą supjaustykite kubeliais ir suberkite į svogūnus. Keptuvę pridenkite, mėsą troškinkite ant silpnos ugnies, jei reikės dapilkite truputėlį vandens. Jai suminkštėjus suberkite nuluptus ir susmulkintus pomidorus ir ankštpipirį , kubeliais supjaustytas bulves. Supilkite alų ir troškinkite kol visi produktai bus minkšti . Paskaninkite druska, pipirais, česnakais.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Plovas orkaitėje
-
Faršu įdarytos paprikos
-
Troškinta kiauliena su razinomis
-
Aštri troškinta aviena
-
Vištiena troškinta su morkomis
-
Lęšiai su vynu
-
Kiaulienos troškinys su pomidorų padažu
-
Maltiniai su grybų padažu
-
Čachochbilis
-
Višta ispaniškai
-
Kiškis puodelyje
-
Morkų troškinys su vištiena
-
Stirnienos troškinys
-
Šventinis kiaulienos karis
-
Troškinti kopūstai su kiaulės kojomis
-
Virta šerno galva
-
Troškinta veršiena su raudonaisiais kopūstais
-
Ispaniški ryžiai su vištiena ir kriauklytėmis (almehomis)
-
Raudonasis vištienos ir imbiero karis su žaliaisiais žirneliais
-
Troškinta vištiena su daržovėmis
Mėsos troškinys aluje
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
![](/app/assets/img/iki-logo-2.png)
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
-
Kiauliena,
800 gramų -
Svogūnai,
2 vienetai -
Pomidorai,
2 vienetai -
Česnakas,
1 skiltelė -
Aliejus,
6 valgomieji šaukštai -
Pipirai, ankštiniai,
1 vienetas -
Bulvės,
700 gramų - Druska
-
Alus, šviesus,
3 stiklinės -
Vanduo,
0.5 stiklinės - Pipirai, raudonieji
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
susmulkintus svogūnus pakepinkite aliejuje, juos paskaninkite raudonais pipirais, įpilkite vandens ir užvirkite. Mėsą supjaustykite kubeliais ir suberkite į svogūnus. Keptuvę pridenkite, mėsą troškinkite ant silpnos ugnies, jei reikės dapilkite truputėlį vandens. Jai suminkštėjus suberkite nuluptus ir susmulkintus pomidorus ir ankštpipirį , kubeliais supjaustytas bulves. Supilkite alų ir troškinkite kol visi produktai bus minkšti . Paskaninkite druska, pipirais, česnakais.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...