Troškinta laukinė antis
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
1 vienetas | anties (laukinė) |
2 vienetai | svogūnai |
1 valgomasis šaukštas | sviestas |
1 valgomasis šaukštas | sūris (tarkuotas, fermentinis) |
5 vienetai | baravykai (džiovinti) |
1 stiklinė | grietinė |
šiek tiek | kvapieji pipirai |
šiek tiek | juodieji pipirai |
šiek tiek | mairūnas |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | lauro lapų |
šiek tiek | sultinys |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
2 paras palaikyta išdarinėta laukinė antis nuplaunama, įtrinama druska, supjaustoma, apkepinama svieste ir sudedama į puodą. Ant jos suberiami prieskoniai, apvirti grybai, įpilama sultinio, grietinės. Puodas uždengiamas ir dedamas į orkaitę. Tiekiama su virtais makaronais, užpiltais sviestu ir apibarstytais sūriu. Atskirai duodama šviežių kopūstų salotų.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Troškintos vištų blauzdelės
- Troškinta veršiena su raudonaisiais kopūstais
- Kepta kiauliena su raugintais kopūstais
- Vištiena su sojų daigais
- Kiauliena aštriame padaže
- Troškinti šonkauliai su kmynais
- Avienos pilavas
- Vištienos troškinys
- Troškinta vištiena
- Vištienos ir ryžių troškinys
- Uzbekiškas plovas
- Aluje troškinta višta
- Tėčio kiaulienos ir daržovių troškinys
- Troškinta kiškiena su grybais
- Vištiena grybų padaže
- Kiaulienos troškinys-sriuba
- Vištiena kinietiškai
- Virta veršienos krūtininė
- Avienos šutinys su pupomis
- Vištiena dižono garstyčių padaže su troškintais žirneliais ir bulvių koše
Troškinta laukinė antis
Komentarai:
7
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Antis, laukinė,
1 vienetas -
Svogūnai,
2 vienetai -
Sviestas,
1 valgomasis šaukštas -
Sūris, tarkuotas, fermentinis,
1 valgomasis šaukštas -
Baravykai, džiovinti,
5 vienetai -
Grietinė,
1 stiklinė - Kvapieji pipirai
- Juodieji pipirai
- Mairūnas
- Druska
- Lauro lapai
- Sultinys
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
2 paras palaikyta išdarinėta laukinė antis nuplaunama, įtrinama druska, supjaustoma, apkepinama svieste ir sudedama į puodą. Ant jos suberiami prieskoniai, apvirti grybai, įpilama sultinio, grietinės. Puodas uždengiamas ir dedamas į orkaitę. Tiekiama su virtais makaronais, užpiltais sviestu ir apibarstytais sūriu. Atskirai duodama šviežių kopūstų salotų.
Reklama:
Komentarai (7)
-
(anonimas)
2010-12-15 09:50
ot medziot reikia iamokt :-p :-D
-
balys
2010-08-26 18:05
is kur ta laukine anti gaut? :DD
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...