
Rauginti kopūstai su rūkytomis ausimis
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
500 gramų | kopūstai (rauginti) |
200 gramų | kiauliena (rūkytos ausys) |
2 arbatiniai šaukšteliai | kmynai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
1.
Rūkytas ausis supjaustyti kubeliais ir apkepti ant stiprios ugnies be riebalų.
2.
Raugintus kopūstus supjauti žirklėmis. Pridėti prie ausų, troškinti apie 10 minučių, įpilti vandens ,kad apsemtų, ir troškinti ant silpnos ugnies apie 40 minučių.
3.
Likus 15 minučių pridėti kmynus (prieš tai galima truputi pagrūsti, kad atsirastų daugiau kvapo).
Skanaus
Skanaus
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Troškinys žarijose
-
Troškinta jautiena su paprika
-
Raudonasis vištienos ir imbiero karis su žaliaisiais žirneliais
-
Veršienos troškinys drebučiuose
-
Kepta marinuota veršiena
-
Vištienos guliašas su bruknių padažu
-
Vištienos ir bulvių čenachai
-
Bulgariškas avienos ragu
-
Kinietiška kiauliena
-
Raudonieji ryžiai su vištiena ir daržovėmis
-
Vištiena grybų padaže
-
Troškinta aviena su moliūgais
-
Baltasis čili troškinys
-
Paprastas lietuviškas troškinukas
-
Kiaulienos troškinys su ryžiais
-
Virta veršienos krūtininė
-
Lietuviška kopūstienė
-
Kiaulienos kepsniukai svogūnėlių padaže
-
Ypatingas jautienos troškinys
-
Aviena totoriškai
Rauginti kopūstai su rūkytomis ausimis
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Kopūstai, rauginti,
500 gramų -
Kiauliena, rūkytos ausys,
200 gramų -
Kmynai,
2 arbatiniai šaukšteliai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Rūkytas ausis supjaustyti kubeliais ir apkepti ant stiprios ugnies be riebalų.
Raugintus kopūstus supjauti žirklėmis. Pridėti prie ausų, troškinti apie 10 minučių, įpilti vandens ,kad apsemtų, ir troškinti ant silpnos ugnies apie 40 minučių.
Likus 15 minučių pridėti kmynus (prieš tai galima truputi pagrūsti, kad atsirastų daugiau kvapo).
Skanaus
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...