Rauginti kopūstai su rūkytomis ausimis
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
500 gramų | kopūstai (rauginti) |
200 gramų | kiauliena (rūkytos ausys) |
2 arbatiniai šaukšteliai | kmynai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
1.
Rūkytas ausis supjaustyti kubeliais ir apkepti ant stiprios ugnies be riebalų.
2.
Raugintus kopūstus supjauti žirklėmis. Pridėti prie ausų, troškinti apie 10 minučių, įpilti vandens ,kad apsemtų, ir troškinti ant silpnos ugnies apie 40 minučių.
3.
Likus 15 minučių pridėti kmynus (prieš tai galima truputi pagrūsti, kad atsirastų daugiau kvapo).
Skanaus
Skanaus
Populiariausi receptai šią savaitę
- Smegenų troškinys
- Virta šerno galva
- Bulgariškas avienos ragu
- Vištienos guliašas su bruknių padažu
- Troškinta veršiena su raudonaisiais kopūstais
- Vištiena dižono garstyčių padaže su troškintais žirneliais ir bulvių koše
- Jautiena su ryžiais
- Kiaulienos troškinys
- Kiaulienos ir įvairių daržovių troškinys
- Troškinta žuvis
- Šparaginių pupelių troškinys su dešra
- Šernienos troškinys
- Jautienos čili su makaronais
- Vengriškas troškinys su ryžiais
- Vištienos troškinys
- Ispaniški ryžiai su vištiena ir kriauklytėmis (almehomis)
- Kinietiška kiauliena
- Aleksandro troškinys
- Vyniotiniai su stirniena
- Guliašas su kiauliena
Rauginti kopūstai su rūkytomis ausimis
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Kopūstai, rauginti,
500 gramų -
Kiauliena, rūkytos ausys,
200 gramų -
Kmynai,
2 arbatiniai šaukšteliai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Rūkytas ausis supjaustyti kubeliais ir apkepti ant stiprios ugnies be riebalų.
Raugintus kopūstus supjauti žirklėmis. Pridėti prie ausų, troškinti apie 10 minučių, įpilti vandens ,kad apsemtų, ir troškinti ant silpnos ugnies apie 40 minučių.
Likus 15 minučių pridėti kmynus (prieš tai galima truputi pagrūsti, kad atsirastų daugiau kvapo).
Skanaus
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...