Rauginti kopūstai su rūkytomis ausimis
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
| 500 gramų | kopūstai (rauginti) |
| 200 gramų | kiauliena (rūkytos ausys) |
| 2 arbatiniai šaukšteliai | kmynai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
1.
Rūkytas ausis supjaustyti kubeliais ir apkepti ant stiprios ugnies be riebalų.
2.
Raugintus kopūstus supjauti žirklėmis. Pridėti prie ausų, troškinti apie 10 minučių, įpilti vandens ,kad apsemtų, ir troškinti ant silpnos ugnies apie 40 minučių.
3.
Likus 15 minučių pridėti kmynus (prieš tai galima truputi pagrūsti, kad atsirastų daugiau kvapo).
Skanaus
Skanaus
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Troškinti agurkai su įdaru
-
Vengriškas troškinys su ryžiais
-
Kiaulienos ir morkų troškinys
-
Meksikietiškas Sigitos troškinys
-
Kiauliena troškinta su marinuotomis daržovėmis
-
Kiaulienos guliašas
-
Moliūgo ir vištienos gabaliukai su grikiais
-
Troškinta laukinė antis
-
Meksikietiškas troškinys
-
Troškinta žuvis
-
Triušio kepsnys
-
Virta veršienos krūtininė
-
Troškinta veršiena su svarainiais
-
Ypatingas jautienos troškinys
-
Kiaulienos ir daržovių troškinys
-
Kepta marinuota veršiena
-
Vyniotiniai su stirniena
-
Aviena su špinatais
-
Itališkai troškintas triušis su citrininiu petražolių pagardu gremolata
-
Troškinta triušiena su burokėlių salotomis
Rauginti kopūstai su rūkytomis ausimis
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Kopūstai, rauginti,
500 gramų -
Kiauliena, rūkytos ausys,
200 gramų -
Kmynai,
2 arbatiniai šaukšteliai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Rūkytas ausis supjaustyti kubeliais ir apkepti ant stiprios ugnies be riebalų.
Raugintus kopūstus supjauti žirklėmis. Pridėti prie ausų, troškinti apie 10 minučių, įpilti vandens ,kad apsemtų, ir troškinti ant silpnos ugnies apie 40 minučių.
Likus 15 minučių pridėti kmynus (prieš tai galima truputi pagrūsti, kad atsirastų daugiau kvapo).
Skanaus
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
