Pradedama nuo padažo. Viską supjaustom kubeliais, sūrį ir morką sutarkuojame. Į keptuvę pilam alyvuogių aliejaus ir kepiname paeiliui morką ir papriką, mėsą ir svogūnlaiškius. Kai viskas apkepa, dedame padažą ir sezamo sėklas. Viską gerai išmaišome ir patroškiname ant silpnos ugnies.
Makaronus dedame į verdantį, pasūdytą vandenį ir verdame apie 3 min. Tada nukošiame ir dedame į lėkštę. Į vidurį supilame padažą ir (jei norim) užberiame sūrio.
Ryžių makaronai su kumpiu
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
300 gramų | makaronai (ryžių) |
150 gramų | kiauliena (kumpis, karšto rūkymo, arba žalias) |
1 vienetas | morkos |
1 vienetas | paprika |
50 gramų | svogūnai (laiškai) |
75 gramai | sūris |
2 valgomieji šaukštai | pomidorų padažas (aštrus) |
šiek tiek | sezamas (sėklos) |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | prieskoniai (penkių pipirų) |
šiek tiek | prieskoniai (penkių pipirų) |
šiek tiek | alyvuogių aliejaus (kepimui) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Populiariausi receptai šią savaitę
- Jautienos troškinys su bruknėm
- Vištienos ir bulvių čenachai
- Mėsos ir daržovių troškinys
- Troškintos vištų širdelės
- Mėsos troškinys su kava
- Troškinta antiena su raudongūžiais kopūstais
- Lęšiai su vynu
- Ypatingas jautienos troškinys
- Vištiena troškinta su morkomis
- Taškuoti sodžiaus kukuliukai
- Plovas su brokoliais
- Plovas
- Karštieji kukurūzai su šonine ir porais
- Vyne troškintas triušis
- Aluje troškinta jautiena
- Veršienos troškinys su lęšiais
- Arvydo troškinti kopūstai su parūkyta dešra
- Pupelių troškinys su sūriu
- Aluje troškinta višta
- Daržovių - kiaulienos guliašas
Ryžių makaronai su kumpiu
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Makaronai, ryžių,
300 gramų -
Kiauliena, kumpis, karšto rūkymo, arba žalias,
150 gramų -
Morkos,
1 vienetas -
Paprika,
1 vienetas -
Svogūnai, laiškai,
50 gramų -
Sūris,
75 gramai -
Pomidorų padažas, aštrus,
2 valgomieji šaukštai - Sezamas, sėklos
- Druska
- Prieskoniai, penkių pipirų
- Prieskoniai, penkių pipirų
- Alyvuogių aliejus, kepimui
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Pradedama nuo padažo. Viską supjaustom kubeliais, sūrį ir morką sutarkuojame. Į keptuvę pilam alyvuogių aliejaus ir kepiname paeiliui morką ir papriką, mėsą ir svogūnlaiškius. Kai viskas apkepa, dedame padažą ir sezamo sėklas. Viską gerai išmaišome ir patroškiname ant silpnos ugnies.
Makaronus dedame į verdantį, pasūdytą vandenį ir verdame apie 3 min. Tada nukošiame ir dedame į lėkštę. Į vidurį supilame padažą ir (jei norim) užberiame sūrio.
Reklama:
Komentarai (4)
-
auguste
2009-05-05 23:21
geras patiekaliukas tik as paprikos ir sezamo seklu nadedavau vietoj paprikos naudoju pamidora :super: :soku:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...