Pradedama nuo padažo. Viską supjaustom kubeliais, sūrį ir morką sutarkuojame. Į keptuvę pilam alyvuogių aliejaus ir kepiname paeiliui morką ir papriką, mėsą ir svogūnlaiškius. Kai viskas apkepa, dedame padažą ir sezamo sėklas. Viską gerai išmaišome ir patroškiname ant silpnos ugnies.
Makaronus dedame į verdantį, pasūdytą vandenį ir verdame apie 3 min. Tada nukošiame ir dedame į lėkštę. Į vidurį supilame padažą ir (jei norim) užberiame sūrio.
![](/app/assets/img/receptai/receptai-menu-logo.png)
Ryžių makaronai su kumpiu
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
300 gramų | makaronai (ryžių) |
150 gramų | kiauliena (kumpis, karšto rūkymo, arba žalias) |
1 vienetas | morkos |
1 vienetas | paprika |
50 gramų | svogūnai (laiškai) |
75 gramai | sūris |
2 valgomieji šaukštai | pomidorų padažas (aštrus) |
šiek tiek | sezamas (sėklos) |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | prieskoniai (penkių pipirų) |
šiek tiek | prieskoniai (penkių pipirų) |
šiek tiek | alyvuogių aliejaus (kepimui) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Vengriškas troškinys su ryžiais
-
Vištienos guliašas su bruknių padažu
-
Kotletų troškinys
-
Sotus troškinys moliūge "Smile"
-
Šonkauliai, troškinti kopūstuose
-
Krapuose ir petražolėse troškintas viščiukas
-
Vištiena su grybais
-
Arvydo troškinti kopūstai su parūkyta dešra
-
Vištiena troškinta daržovėse
-
Su daržovėmis troškinta vištiena
-
Guliašo sriuba arba "Zupa gulaszowa"
-
Kepenėlių troškinys
-
Konservuotas kiaulienos troškinys
-
Vištiena kinietiškai
-
Aviena totoriškai
-
Kiauliena su imbieru
-
Veršiena su vyno padažu
-
Fazano troškinys
-
Pastarnokai su svogūnų laiškais
-
Kiaulienos išpjova su daržovėmis
Ryžių makaronai su kumpiu
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
![](/app/assets/img/iki-logo-2.png)
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Makaronai, ryžių,
300 gramų -
Kiauliena, kumpis, karšto rūkymo, arba žalias,
150 gramų -
Morkos,
1 vienetas -
Paprika,
1 vienetas -
Svogūnai, laiškai,
50 gramų -
Sūris,
75 gramai -
Pomidorų padažas, aštrus,
2 valgomieji šaukštai - Sezamas, sėklos
- Druska
- Prieskoniai, penkių pipirų
- Prieskoniai, penkių pipirų
- Alyvuogių aliejus, kepimui
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Pradedama nuo padažo. Viską supjaustom kubeliais, sūrį ir morką sutarkuojame. Į keptuvę pilam alyvuogių aliejaus ir kepiname paeiliui morką ir papriką, mėsą ir svogūnlaiškius. Kai viskas apkepa, dedame padažą ir sezamo sėklas. Viską gerai išmaišome ir patroškiname ant silpnos ugnies.
Makaronus dedame į verdantį, pasūdytą vandenį ir verdame apie 3 min. Tada nukošiame ir dedame į lėkštę. Į vidurį supilame padažą ir (jei norim) užberiame sūrio.
Reklama:
Komentarai (4)
-
auguste
2009-05-05 23:21
geras patiekaliukas tik as paprikos ir sezamo seklu nadedavau vietoj paprikos naudoju pamidora :super: :soku:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...