300 gramų | mėsa (faršas, mėgstamas) |
1 vienetas | kiaušiniai (+ 1 trynys) |
200 gramų | sūris (fermentinis) |
šiek tiek | prieskoniai (mėsos) |
100 gramų | svogūnai (laiškai) |
šiek tiek | kvietiniai miltai (apvoliojimui) |
1 svogūno
"Sodžiaus" pomidorų padažo
100 g grietinės
prieskonių
druskos
Į faršą sudedame kiaušinį ir trynį, smulkintus laiškus ir kubeliais pjaustytą fermentinį sūrį. Viską išmaišome ir formuojame kukuliukus, juos voliojame į miltus ir verdame aliejuje (galima ir kepti keptuvėje). Kai kukuliukai išverda, dedame į puodą ir užpilame padažu. Patroškiname apie 10 minučių.
Padažas: Svogūno kubelius pakepiname aliejuje, įdedame grietinės ir pomidorų padažo. Įberiame pipirų, druskos. Viską užviriname.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Jautienos troškinys su moliūgais
- Kepta marinuota veršiena
- Plovas
- Kiaulienos troškinys grietinėlėje
- Višta ispaniškai
- Troškinys - ruduo
- Troškinta triušiena
- Kiauliena su imbieru
- Troškinti inkstai su citrina
- Troškinta antiena
- Fazano troškinys
- Mėsos kukuliukai su daržovėmis
- Kiauliena troškinta su marinuotomis daržovėmis
- Šveicariška veršiena
- Lankašyro pietūs
- Morkų troškinys su vištiena
- Kareiviškas kiaulienos troškinys
- Aštri, saldžiarūgštė baltųjų kiniškų grybų sriuba su vištiena
- Meksikietiškas ragu
- Troškinta žąsiena
Taškuoti sodžiaus kukuliukai
- Paruošimo laikas:
-
Mėsa, faršas, mėgstamas,
300 gramų -
Kiaušiniai, + 1 trynys,
1 vienetas -
Sūris, fermentinis,
200 gramų - Prieskoniai, mėsos
-
Svogūnai, laiškai,
100 gramų - Kvietiniai miltai, apvoliojimui
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Padažui:
1 svogūno
"Sodžiaus" pomidorų padažo
100 g grietinės
prieskonių
druskos
Į faršą sudedame kiaušinį ir trynį, smulkintus laiškus ir kubeliais pjaustytą fermentinį sūrį. Viską išmaišome ir formuojame kukuliukus, juos voliojame į miltus ir verdame aliejuje (galima ir kepti keptuvėje). Kai kukuliukai išverda, dedame į puodą ir užpilame padažu. Patroškiname apie 10 minučių.
Padažas: Svogūno kubelius pakepiname aliejuje, įdedame grietinės ir pomidorų padažo. Įberiame pipirų, druskos. Viską užviriname.
Komentarai (17)
-
Gintare
2011-04-02 14:50
Siandien gaminu si patiekala, tik y miltus kukuliuku nepavoliojau, pamirsau :-) Tai visas puodukas kuriame viriau ojojoj kaip prilipo surio %-) Neuzilgo ir seimyna yvertins, nors kai vire ir taip vyro nespejau vyt nuo puodo :-) Bet manau lygiai taip pat ir be surio gerai gautusi.
Aciu uz saunu receptuka.
-
Viki
2010-11-19 04:25
Pasakiskai skanu, visi isgyre! muah uz sita receptuka! :super: :super: :super:
-
inga
2010-08-19 06:08
viska normaliai tik as nemegstu kiausiniu :super:
-
lina
2010-04-16 23:37
na o as jau pasigaminau, tik man savaip gavosi, as kepiau keptuveje, paskui ten pat ir padaza padariau, zodziu gavosi laaabai skaniai- 10 balu :super:
-
ilona
2010-02-23 21:53
atrodo skaniai,eisiu pasigaminti ;-) :super:
-
jurgita
2009-09-23 13:30
na man visai gerai atrodo reiks pasidaryt. :super: :-) aciu uz savo idejas :super2:
-
Neringa
2009-09-20 14:54
Turtu but skanu,begu pasigaminti ;-) ;-) :super:
-
Milda
2009-09-19 23:16
sodziaus pom. padazas prastas, su konservantais. Tikrai yra geresniu, naturalesniu ;-)
-
indre
2009-09-19 15:21
manau turetu but skanus, reikia isbandyti :super:
-
Inguse
2009-09-09 22:29
Pamaciau-pasidariau ir likau suzaveta ;-) begalo skanu, super :super: aciu uz recepteli ;-)