Nuplauta nusausinta mėsa, nupjausčius plėves, supjaustoma nedideliais kvadratėliais, sudedama į keptuvą ir mažame riebalų kiekyje pakepinama. Vėliau apibarstoma smulkiai supjaustytais svogūnais, miltais, užpilama pomidorų padažu. Viskas sudedama į puodą, užpilama mėsos sultiniu ar vandeniu, kad ne visai apsemtų, pasūdoma, įberiama prieskonių ir, uždengus puodą, troškinama orkaitėje arba ant viryklės apie 1 val. Baigiant troškinti supilama grietinė.
Troškinys tiekiamas užpiltas skysčiu, kuriame troškintas. Prie jo tinka virtos bulvės ar makaronai.
Jautienos troškinys
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
800 gramų | jautiena |
1 valgomasis šaukštas | taukai (kiaulių) |
2 vienetai | svogūnai |
2 valgomieji šaukštai | pomidorų padažas |
0.5 valgomojo šaukšto | kviečiai |
12 vienetų | juodieji pipirai |
1 vienetas | lauro lapų (lapelis) |
2 valgomieji šaukštai | grietinė |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Populiariausi receptai šią savaitę
- Mėsos troškinys aluje
- Vištiena su troškintomis daržovėmis
- Karštieji kukurūzai su šonine ir porais
- Kiauliena troškinta su ryžiais ir pomidorais
- Kiauliena bulgariškai
- Virta veršienos krūtininė
- Šutinta šerniena
- Kinietiška kiauliena
- Aviena totoriškai
- Jautienos čili su makaronais
- Kalakutienos guliašas
- Keptos kepenėlės su obuoliais
- Guliašo sriuba arba "Zupa gulaszowa"
- Troškinys su faršu
- Aviena su špinatais
- Jautienos troškinys su bruknėm
- Šventinis kiaulienos karis
- Sotus troškinys moliūge "Smile"
- Vištiena su daržovėmis ir alyvuogėmis
- Kopūstų troškinys su faršu
Jautienos troškinys
Komentarai:
6
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Jautiena,
800 gramų -
Taukai (kiaulių),
1 valgomasis šaukštas -
Svogūnai,
2 vienetai -
Pomidorų padažas,
2 valgomieji šaukštai -
Kviečiai,
0.5 valgomojo šaukšto -
Juodieji pipirai,
12 vienetų -
Lauro lapai, lapelis,
1 vienetas -
Grietinė,
2 valgomieji šaukštai - Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Nuplauta nusausinta mėsa, nupjausčius plėves, supjaustoma nedideliais kvadratėliais, sudedama į keptuvą ir mažame riebalų kiekyje pakepinama. Vėliau apibarstoma smulkiai supjaustytais svogūnais, miltais, užpilama pomidorų padažu. Viskas sudedama į puodą, užpilama mėsos sultiniu ar vandeniu, kad ne visai apsemtų, pasūdoma, įberiama prieskonių ir, uždengus puodą, troškinama orkaitėje arba ant viryklės apie 1 val. Baigiant troškinti supilama grietinė.
Troškinys tiekiamas užpiltas skysčiu, kuriame troškintas. Prie jo tinka virtos bulvės ar makaronai.
Reklama:
Komentarai (6)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...