Daržovių - kiaulienos guliašas
Porcijų skaičius:
6
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
1 kilogramas | kiauliena (liesa) |
4 vienetai | svogūnai |
1 vienetas | cukinija |
4 vienetai | pomidorai |
100 gramų | pomidorų padažas |
50 gramų | grietinė |
1 pakelis | sultinys (daržovių) |
50 gramų | aliejaus |
1 valgomasis šaukštas | prieskoniai (kiaulienai) |
1 valgomasis šaukštas | druska |
2 valgomieji šaukštai | džiūvėsėliai |
šiek tiek | žalumynų ((petražolės, krapai, bazilikai, salierai)) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
1.
Smulkintą mėsą ištrinti prieskoniais su druska ir palaikyti bent valandą. Tada apkepti ant aliejaus, pabaigoje apiberti džiuvėsiais ir dar apkepti. Išimti iš keptuvės.
2.
Ant aliejaus apkepti smulkintas kubeliais daržoves kartu su žalumynais.
3.
Suversti mėsą, bei tyrę, pagamintą iš pomidorų padažo, grietinės, 80 g. vandens, kuriame ištirpintas daržovių sultinys. Išmaišyti.
4.
Uždengus maišant troškinti, kol mėsa tampa minkšta.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Kiškiena bulgariškai
- Troškinys su kopūstais
- Kepenėlių troškinys
- Baltasis čili troškinys
- Vištiena su ryžiais
- Troškinys čenachinėse
- Troškinta kiauliena su razinomis
- Paprikos įdarytos kalakutiena
- Troškinti rauginti kopūstai
- Moliūgo ir vištienos gabaliukai su grikiais
- Stirnienos troškinys
- Mėsos troškinys su kava
- Aštri troškinta aviena
- Saldžiarūgštis kiaulienos troškinys
- Naminis jautienos troškinys
- Kiauliena troškinta su marinuotomis daržovėmis
- Vištiena svogūnų ir krapų
- Smegenų troškinys
- Tikras močiutės guliašas
- Troškinti kiaulių inkstai
Daržovių - kiaulienos guliašas
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
-
Kiauliena, liesa,
1 kilogramas -
Svogūnai,
4 vienetai -
Cukinija,
1 vienetas -
Pomidorai,
4 vienetai -
Pomidorų padažas,
100 gramų -
Grietinė,
50 gramų -
Sultinys, daržovių,
1 pakelis -
Aliejus,
50 gramų -
Prieskoniai, kiaulienai,
1 valgomasis šaukštas -
Druska,
1 valgomasis šaukštas -
Džiūvėsėliai,
2 valgomieji šaukštai - Žalumynai, (petražolės, krapai, bazilikai, salierai)
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Smulkintą mėsą ištrinti prieskoniais su druska ir palaikyti bent valandą. Tada apkepti ant aliejaus, pabaigoje apiberti džiuvėsiais ir dar apkepti. Išimti iš keptuvės.
Ant aliejaus apkepti smulkintas kubeliais daržoves kartu su žalumynais.
Suversti mėsą, bei tyrę, pagamintą iš pomidorų padažo, grietinės, 80 g. vandens, kuriame ištirpintas daržovių sultinys. Išmaišyti.
Uždengus maišant troškinti, kol mėsa tampa minkšta.
Reklama:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...