Išdarinėta antis išplaunama, supjaustoma, nusausinama, įtrinama druska su prieskoniais ir uždengta palaikoma šaltai 1-2 val. Vėliau mėsos gabalai kepinami aliejuje, kol parusvėja, sudedami į puodą, užpilami likusiu nuo kepimo aliejumi ir karštu vandeniu, kad tik pusiau apsemtų, pridedama susmulkintų prieskoninių daržovių ir troškinama uždengtame puode. Baigus troškinti supilama grietinė ir pakaitinama, bet neužvirinama.
Paukštiena sudedama į pašildytą pusdubenį, apipilama iškoštu ir grietine pagardintu padažu, kuriame buvo troškinama.
Valgoma su karštomis troškintomis daržovėmis ar kokia nors mėgstama kruopų koše, makaronais. Kartu duodama keptų obuolių, bruknių uogienės.

Troškinta antiena
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
1 vienetas | svogūnai |
1 valgomasis šaukštas | aliejaus |
1 vienetas | petražolės |
800 gramų | anties |
0.5 stiklinės | grietinė |
1 vienetas | morkos |
šiek tiek | juodieji pipirai |
šiek tiek | lauro lapų |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Vištiena su daržovėmis ir alyvuogėmis
-
Troškinys iš molinio troškintuvo
-
Kiaulienos troškinys-sriuba
-
Vištienos krūtinėlė
-
Troškinta kiškiena su grybais
-
Vištiena "afigiena"
-
Kukuliukai "a lia Italia"
-
Šonkauliai, troškinti kopūstuose
-
Troškinta antiena su raudongūžiais kopūstais
-
Ryžių makaronai su kumpiu
-
Jautiena su ryžiais
-
Bulgariškas avienos ragu
-
Keri viščiukas
-
Meksikietiškas Sigitos troškinys
-
Avienos šutinys su pupomis
-
Ispaniški ryžiai su vištiena ir kriauklytėmis (almehomis)
-
Sotūs pietūs - meksikietiškai
-
Meksikietiškas troškinys
-
Pupelių troškinys su mėsa
-
Paprikos įdarytos kalakutiena
Troškinta antiena
Komentarai:
5
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Svogūnai,
1 vienetas -
Aliejus,
1 valgomasis šaukštas -
Petražolės,
1 vienetas -
Antis,
800 gramų -
Grietinė,
0.5 stiklinės -
Morkos,
1 vienetas - Juodieji pipirai
- Lauro lapai
- Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Išdarinėta antis išplaunama, supjaustoma, nusausinama, įtrinama druska su prieskoniais ir uždengta palaikoma šaltai 1-2 val. Vėliau mėsos gabalai kepinami aliejuje, kol parusvėja, sudedami į puodą, užpilami likusiu nuo kepimo aliejumi ir karštu vandeniu, kad tik pusiau apsemtų, pridedama susmulkintų prieskoninių daržovių ir troškinama uždengtame puode. Baigus troškinti supilama grietinė ir pakaitinama, bet neužvirinama.
Paukštiena sudedama į pašildytą pusdubenį, apipilama iškoštu ir grietine pagardintu padažu, kuriame buvo troškinama.
Valgoma su karštomis troškintomis daržovėmis ar kokia nors mėgstama kruopų koše, makaronais. Kartu duodama keptų obuolių, bruknių uogienės.
Reklama:
Komentarai (5)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...