Išdarinėta antis išplaunama, supjaustoma, nusausinama, įtrinama druska su prieskoniais ir uždengta palaikoma šaltai 1-2 val. Vėliau mėsos gabalai kepinami aliejuje, kol parusvėja, sudedami į puodą, užpilami likusiu nuo kepimo aliejumi ir karštu vandeniu, kad tik pusiau apsemtų, pridedama susmulkintų prieskoninių daržovių ir troškinama uždengtame puode. Baigus troškinti supilama grietinė ir pakaitinama, bet neužvirinama.
Paukštiena sudedama į pašildytą pusdubenį, apipilama iškoštu ir grietine pagardintu padažu, kuriame buvo troškinama.
Valgoma su karštomis troškintomis daržovėmis ar kokia nors mėgstama kruopų koše, makaronais. Kartu duodama keptų obuolių, bruknių uogienės.

Troškinta antiena
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
1 vienetas | svogūnai |
1 valgomasis šaukštas | aliejaus |
1 vienetas | petražolės |
800 gramų | anties |
0.5 stiklinės | grietinė |
1 vienetas | morkos |
šiek tiek | juodieji pipirai |
šiek tiek | lauro lapų |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Troškinta jautiena su paprika
-
Troškinys su kopūstais
-
Meksikietiškas troškinys
-
Vištienos ir bulvių čenachai
-
Indiška vištiena visai šeimai
-
Indiškai kepta kiauliena
-
Troškinta kiauliena su razinomis
-
Troškinti kiaulių inkstai
-
Pupelių troškinys su mėsa
-
Orkaitėje troškintos kepenėlės
-
Daržovių - kiaulienos troškinukas
-
Jautienos troškinys su moliūgais
-
Amerikietiškai pagaminta mėsa
-
Troškinta antiena su raudongūžiais kopūstais
-
Soti čili sriuba - troškinys
-
Troškinys su faršu
-
Kinietiška kiauliena
-
Troškintos vištų širdelės
-
Nesudėtingas mėsos ir daržovių troškinys
-
Troškinta aviena kaimiškai
Troškinta antiena
Komentarai:
5
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Svogūnai,
1 vienetas -
Aliejus,
1 valgomasis šaukštas -
Petražolės,
1 vienetas -
Antis,
800 gramų -
Grietinė,
0.5 stiklinės -
Morkos,
1 vienetas - Juodieji pipirai
- Lauro lapai
- Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Išdarinėta antis išplaunama, supjaustoma, nusausinama, įtrinama druska su prieskoniais ir uždengta palaikoma šaltai 1-2 val. Vėliau mėsos gabalai kepinami aliejuje, kol parusvėja, sudedami į puodą, užpilami likusiu nuo kepimo aliejumi ir karštu vandeniu, kad tik pusiau apsemtų, pridedama susmulkintų prieskoninių daržovių ir troškinama uždengtame puode. Baigus troškinti supilama grietinė ir pakaitinama, bet neužvirinama.
Paukštiena sudedama į pašildytą pusdubenį, apipilama iškoštu ir grietine pagardintu padažu, kuriame buvo troškinama.
Valgoma su karštomis troškintomis daržovėmis ar kokia nors mėgstama kruopų koše, makaronais. Kartu duodama keptų obuolių, bruknių uogienės.
Reklama:
Komentarai (5)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...