Išdarinėta antis išplaunama, supjaustoma, nusausinama, įtrinama druska su prieskoniais ir uždengta palaikoma šaltai 1-2 val. Vėliau mėsos gabalai kepinami aliejuje, kol parusvėja, sudedami į puodą, užpilami likusiu nuo kepimo aliejumi ir karštu vandeniu, kad tik pusiau apsemtų, pridedama susmulkintų prieskoninių daržovių ir troškinama uždengtame puode. Baigus troškinti supilama grietinė ir pakaitinama, bet neužvirinama.
Paukštiena sudedama į pašildytą pusdubenį, apipilama iškoštu ir grietine pagardintu padažu, kuriame buvo troškinama.
Valgoma su karštomis troškintomis daržovėmis ar kokia nors mėgstama kruopų koše, makaronais. Kartu duodama keptų obuolių, bruknių uogienės.
![](/app/assets/img/receptai/receptai-menu-logo.png)
Troškinta antiena
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
1 vienetas | svogūnai |
1 valgomasis šaukštas | aliejaus |
1 vienetas | petražolės |
800 gramų | anties |
0.5 stiklinės | grietinė |
1 vienetas | morkos |
šiek tiek | juodieji pipirai |
šiek tiek | lauro lapų |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Višta ispaniškai
-
Daržovių - kiaulienos guliašas
-
Šviežių ir raugintų kopūstų troškinys
-
Troškinta triušiena
-
Balandėliai pagal Viką
-
Troškinta triušiena
-
Vištienos ir bulvių čenachai
-
Vištienos ir ryžių troškinys
-
Krapuose ir petražolėse troškintas viščiukas
-
Kiaulienos troškinys su daržovėmis
-
Keptos kepenėlės su obuoliais
-
Meksikietiškas Sigitos troškinys
-
Greitas makaronų troškinys
-
Avienos troškinys
-
Kepta marinuota veršiena
-
Veršienos troškinys su lęšiais
-
Mėsa su pipirais
-
Pupelių troškinys su mėsa
-
Troškinta kiauliena
-
Avienos pilavas
Troškinta antiena
Komentarai:
5
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
![](/app/assets/img/iki-logo-2.png)
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Svogūnai,
1 vienetas -
Aliejus,
1 valgomasis šaukštas -
Petražolės,
1 vienetas -
Antis,
800 gramų -
Grietinė,
0.5 stiklinės -
Morkos,
1 vienetas - Juodieji pipirai
- Lauro lapai
- Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Išdarinėta antis išplaunama, supjaustoma, nusausinama, įtrinama druska su prieskoniais ir uždengta palaikoma šaltai 1-2 val. Vėliau mėsos gabalai kepinami aliejuje, kol parusvėja, sudedami į puodą, užpilami likusiu nuo kepimo aliejumi ir karštu vandeniu, kad tik pusiau apsemtų, pridedama susmulkintų prieskoninių daržovių ir troškinama uždengtame puode. Baigus troškinti supilama grietinė ir pakaitinama, bet neužvirinama.
Paukštiena sudedama į pašildytą pusdubenį, apipilama iškoštu ir grietine pagardintu padažu, kuriame buvo troškinama.
Valgoma su karštomis troškintomis daržovėmis ar kokia nors mėgstama kruopų koše, makaronais. Kartu duodama keptų obuolių, bruknių uogienės.
Reklama:
Komentarai (5)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...