
Troškinys su faršu
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
1 skardinė | pupelės (konservuotos) |
300 gramų | mėsa (faršas) |
šiek tiek | prieskoniai |
2 vienetai | morkos |
2 vienetai | pomidorai |
1 vienetas | paprika (raudona) |
1 vienetas | svogūnai |
šiek tiek | aliejaus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Įpilkite šlakelį aliejaus ir sudėkite mėsos faršą. Patroškinkite 10 min., tada įdėkite susmulkintą svogūną ir patroškinkite apie 5 min., tada sudėkite burokine tarka sutarkuotas morkas, patroškinkite dar 5 min. , jei reikia galite įpilti truputėlį vandens ir paskiausiai sudėkite konservuotas pupeles, nuluptus ir susmulkintus pomidorus, susmulkintą papriką, pasūdykite, sudėkite susmulkintus žalumynus ir mėgstamus prieskonius. Dar kelias min. patroškinkite.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Triušio kepsnys
-
Rauginti kopūstai su rūkytomis ausimis
-
Raudonieji ryžiai su vištiena ir daržovėmis
-
Pikantiškai troškinti kotletai
-
Plovas su brokoliais
-
Kiaulienos ir daržovių troškinys
-
Triušiena troškinta grietinėlyje su bulvėmis
-
Veršienos troškinys su lęšiais
-
Baltasis čili troškinys
-
Miglės guliašas
-
Krapuose ir petražolėse troškintas viščiukas
-
Troškinta aviena su moliūgais
-
Vištiena, šutinta su daržovėmis
-
Žiediniai kopūstai su kumpiu
-
Virta veršienos krūtininė
-
Kiaulienos šonkauliukai su džiovintomis slyvomis
-
Soti čili sriuba - troškinys
-
Virta šerno galva
-
Itališkai troškintas triušis su citrininiu petražolių pagardu gremolata
-
Veršienos troškinys su daržovėmis
Troškinys su faršu
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Pupelės, konservuotos,
1 skardinė -
Mėsa, faršas,
300 gramų - Prieskoniai
-
Morkos,
2 vienetai -
Pomidorai,
2 vienetai -
Paprika, raudona,
1 vienetas -
Svogūnai,
1 vienetas - Aliejus
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Įpilkite šlakelį aliejaus ir sudėkite mėsos faršą. Patroškinkite 10 min., tada įdėkite susmulkintą svogūną ir patroškinkite apie 5 min., tada sudėkite burokine tarka sutarkuotas morkas, patroškinkite dar 5 min. , jei reikia galite įpilti truputėlį vandens ir paskiausiai sudėkite konservuotas pupeles, nuluptus ir susmulkintus pomidorus, susmulkintą papriką, pasūdykite, sudėkite susmulkintus žalumynus ir mėgstamus prieskonius. Dar kelias min. patroškinkite.
Reklama:
Komentarai (3)
-
N
2016-01-26 17:31
Receptas tragiškas. Kodėl negalima parašyt kur viską troškinat, puode ar keptuvėj apkepat. Kokie tie jusu žalumynai ar prieskoniai kuriuos naudojate. Nes dabar tas receptas yra tas pats kas sudet y kruva visa turini ir sukapot su kapokle kur kiaulem bulves kapoja ir pavirus bandyt est.
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...