Daržovių troškinys
Porcijų skaičius:
2
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
300 gramų | kiaulienos nugarinė | |
300 gramų | moliūgai | |
200 mililitrų | vanduo | |
2 vienetai | morkos | |
30 gramų | sviestas | |
5 saujos | šparaginės pupelės | |
1 saujelė | džiovintas raudonėlis | |
2 skiltelės | česnakas | |
2 žiupsneliai | pipirai | |
3 žiupsneliai | druska | |
Papuošimui: | ||
1 vienetas | moliūgų žiedų |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
1.
Nugarinę pjaustau juostelėmis, skaninu pipirais, druska, česnaku ir apkepu.
2.
Pilu į troškinimo indą, dedu pjaustytas pupeles, tarkuoju morkas, pilu vandenį ir troškinu apie 15 minučių.
3.
Vėliau dedu sviestą, kubeliais pjaustytą moliūgą ir troškinu dar 5 minutes.
4.
Puošiu moliūgo žiedu ir raudonėlio lapeliais. Skanaus :)
Populiariausi receptai šią savaitę
- Troškinta žuvis
- Troškinta triušiena
- Troškinukas žiemai
- Kiaulienos troškinys su voveraitėmis
- Avienos pilavas
- Plovas
- Pupelių ir mėsos troškinys
- Kiaulienos ir įvairių daržovių troškinys
- Troškinti inkstai su citrina
- Vištiena su daržovėmis ir alyvuogėmis
- Maltiniai su grybų padažu
- Troškinta laukinė antis
- Troškinti kiaulių inkstai
- Vištiena troškinta su morkomis
- Sotusis lauko troškinys greitai
- Troškinta vištiena ananasų sultyse
- Troškinta pikantiška kiauliena
- Aštrus troškinys
- Plovas orkaitėje
- Troškinta mėsa
Daržovių troškinys
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 2
-
Kiaulienos nugarinė,
300 gramų -
Moliūgai,
300 gramų -
Vanduo,
200 mililitrų -
Morkos,
2 vienetai -
Sviestas,
30 gramų -
Šparaginės pupelės,
5 saujos -
Džiovintas raudonėlis,
1 saujelė -
Česnakas,
2 skiltelės -
Pipirai,
2 žiupsneliai -
Druska,
3 žiupsneliai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
-
Moliūgų žiedai,
1 vienetas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Rima
Gaminimo eiga:
Nugarinę pjaustau juostelėmis, skaninu pipirais, druska, česnaku ir apkepu.
Pilu į troškinimo indą, dedu pjaustytas pupeles, tarkuoju morkas, pilu vandenį ir troškinu apie 15 minučių.
Vėliau dedu sviestą, kubeliais pjaustytą moliūgą ir troškinu dar 5 minutes.
Puošiu moliūgo žiedu ir raudonėlio lapeliais. Skanaus :)
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...