
Fazano troškinys
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
1 vienetas | fazanas |
40 gramų | pomidorų padažas |
2 vienetai | svogūnai |
0.5 kilogramo | bulvių |
350 gramų | morkos |
0.5 stiklinės | pienas |
100 gramų | sūris (fermentinis) |
šiek tiek | krapai |
šiek tiek | juodieji pipirai |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Supjaustytas fazanas kartu su supjaustytais svogūnais apkepinamas riebaluose (svogūnai suberiami baigiant apkepti fazaną). Vėliau mėsa su svogūnais dedama į troškintuvą, užpilama vandeniu ir troškinama ant mažos ugnies. Bulvės ir morkos išverdamos atskirai truputyje pieno. Išvirusios sudedamos į mėsą, įpilama pomidorų padažo, įberiama krapų, prieskonių ir tarkuoto sūrio.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Triušio kepsnys
-
Rauginti kopūstai su rūkytomis ausimis
-
Raudonieji ryžiai su vištiena ir daržovėmis
-
Pikantiškai troškinti kotletai
-
Plovas su brokoliais
-
Kiaulienos ir daržovių troškinys
-
Triušiena troškinta grietinėlyje su bulvėmis
-
Veršienos troškinys su lęšiais
-
Baltasis čili troškinys
-
Miglės guliašas
-
Krapuose ir petražolėse troškintas viščiukas
-
Troškinta aviena su moliūgais
-
Vištiena, šutinta su daržovėmis
-
Žiediniai kopūstai su kumpiu
-
Virta veršienos krūtininė
-
Kiaulienos šonkauliukai su džiovintomis slyvomis
-
Soti čili sriuba - troškinys
-
Virta šerno galva
-
Itališkai troškintas triušis su citrininiu petražolių pagardu gremolata
-
Veršienos troškinys su daržovėmis
Fazano troškinys
Komentarai:
8
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Fazanas,
1 vienetas -
Pomidorų padažas,
40 gramų -
Svogūnai,
2 vienetai -
Bulvės,
0.5 kilogramo -
Morkos,
350 gramų -
Pienas,
0.5 stiklinės -
Sūris, fermentinis,
100 gramų - Krapai
- Juodieji pipirai
- Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Supjaustytas fazanas kartu su supjaustytais svogūnais apkepinamas riebaluose (svogūnai suberiami baigiant apkepti fazaną). Vėliau mėsa su svogūnais dedama į troškintuvą, užpilama vandeniu ir troškinama ant mažos ugnies. Bulvės ir morkos išverdamos atskirai truputyje pieno. Išvirusios sudedamos į mėsą, įpilama pomidorų padažo, įberiama krapų, prieskonių ir tarkuoto sūrio.
Reklama:
Komentarai (8)
-
:)
2009-12-10 12:47
galima nebutinai fazana cia naudoti, manau puikiausiai tiks ir paprasta vistiena :) jau matau vizija :-D siek tiek improvizo idejus, bus tobulai :super: ;-)
-
Anas
2009-04-06 19:08
Ukininkai prekiauja, pasigooglink
-
Leo
2009-04-04 12:03
Kur gi Lietuvoje gauti fazanu???
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...