
2 vienetai | rauginti kopūstai |
2 vienetai | kiaulės kojos |
100 gramų | obelių aliejus |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | lauro lapų |
3 stiklinės | vanduo |
šiek tiek | pipirai |
Skanaus!
Labai mėgstu skaniai, riebiai ir sočiai pavalgyti (kaip tikras bajoras), tad labai apsidžiaugiau laikraštyje "Valstietis" radęs šį bajorišką patiekalo receptą su kiaulės kojomis. XVIII amžiuje troškinti rauginti kopūstai buvo vienas tradiciškiausių patiekalų lenkų ir lietuvių bajoriškoje virtuvėje ir yra gana populiarus patiekalas ir šiandien.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Troškinta kiškiena su grybais
-
Vištiena troškinta daržovėse
-
Ypatingas jautienos troškinys
-
Guliašas
-
Vištiena svogūnų ir krapų
-
Jautienos troškinys
-
Belgiškas jautienos ir alaus troškinys
-
Vištienos guliašas su bruknių padažu
-
Plovas orkaitėje
-
Kiaulienos ir morkų troškinys
-
Troškinta vištiena su daržovėmis
-
Vištiena grybų padaže
-
Aštrios vištų kepenėlės
-
Troškinys iš molinio troškintuvo
-
Daržovių - kiaulienos troškinukas
-
Ispaniški ryžiai su vištiena ir kriauklytėmis (almehomis)
-
Sotusis lauko troškinys greitai
-
Troškinta mėsa
-
Kiaulienos troškinys su ryžiais
-
Baltasis čili troškinys
Troškinti kopūstai su kiaulės kojomis

- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
-
Rauginti kopūstai,
2 vienetai -
Kiaulės kojos,
2 vienetai -
Obelių aliejus,
100 gramų - Druska
- Lauro lapai
-
Vanduo,
3 stiklinės - Pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Nuvalyti kiaulės kojas, gerai nuplauti ir perpjauti išilgai pusiau. Į didelį puodą supilti aliejų ir sudėti kiaulės kojas. Ant viršaus sudėti raugintus kopūstus, užpilti vandeniu ir troškinti. Kai mėsa suminkštės, patiekalą pasūdyti, papipirinti, dėti lauro lapų ir dar šiek tiek patroškinti.
Skanaus!
Labai mėgstu skaniai, riebiai ir sočiai pavalgyti (kaip tikras bajoras), tad labai apsidžiaugiau laikraštyje "Valstietis" radęs šį bajorišką patiekalo receptą su kiaulės kojomis. XVIII amžiuje troškinti rauginti kopūstai buvo vienas tradiciškiausių patiekalų lenkų ir lietuvių bajoriškoje virtuvėje ir yra gana populiarus patiekalas ir šiandien.
Komentarai (3)
-
Juozai
2016-10-09 15:20
"Rauginti kopūstai, 2 vienetai " ???
hmm... Juozuk , gal gali , jeigu tau nesunku pasakyti, kiek sveria rauginti kopustai is dvieju kopustu galvu ?