
2 vienetai | rauginti kopūstai |
2 vienetai | kiaulės kojos |
100 gramų | obelių aliejus |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | lauro lapų |
3 stiklinės | vanduo |
šiek tiek | pipirai |
Skanaus!
Labai mėgstu skaniai, riebiai ir sočiai pavalgyti (kaip tikras bajoras), tad labai apsidžiaugiau laikraštyje "Valstietis" radęs šį bajorišką patiekalo receptą su kiaulės kojomis. XVIII amžiuje troškinti rauginti kopūstai buvo vienas tradiciškiausių patiekalų lenkų ir lietuvių bajoriškoje virtuvėje ir yra gana populiarus patiekalas ir šiandien.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Mėsa su pipirais
-
Su daržovėmis troškinta vištiena
-
Veršienos troškinys su lęšiais
-
Virta šerno galva
-
Vištienos ir bulvių čenachai
-
Kiaulienos išpjova su daržovėmis
-
Troškinys iš molinio troškintuvo
-
Aviena totoriškai
-
Kepta kiaulės širdis su svogūnais
-
Kiaulienos šonkauliukai su džiovintomis slyvomis
-
Kiaulienos ir įvairių daržovių troškinys
-
Kiaulienos troškinys su voveraitėmis
-
Lęšiai su vynu
-
Troškinti įdaryti agurkai
-
Aleksandro troškinys
-
Čachochbilis
-
Troškinta aviena su moliūgais
-
Daržovės su mėsa ir sūriu
-
Troškinta antiena
-
Šparaginių pupelių troškinys su dešra
Troškinti kopūstai su kiaulės kojomis

- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
-
Rauginti kopūstai,
2 vienetai -
Kiaulės kojos,
2 vienetai -
Obelių aliejus,
100 gramų - Druska
- Lauro lapai
-
Vanduo,
3 stiklinės - Pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Nuvalyti kiaulės kojas, gerai nuplauti ir perpjauti išilgai pusiau. Į didelį puodą supilti aliejų ir sudėti kiaulės kojas. Ant viršaus sudėti raugintus kopūstus, užpilti vandeniu ir troškinti. Kai mėsa suminkštės, patiekalą pasūdyti, papipirinti, dėti lauro lapų ir dar šiek tiek patroškinti.
Skanaus!
Labai mėgstu skaniai, riebiai ir sočiai pavalgyti (kaip tikras bajoras), tad labai apsidžiaugiau laikraštyje "Valstietis" radęs šį bajorišką patiekalo receptą su kiaulės kojomis. XVIII amžiuje troškinti rauginti kopūstai buvo vienas tradiciškiausių patiekalų lenkų ir lietuvių bajoriškoje virtuvėje ir yra gana populiarus patiekalas ir šiandien.
Komentarai (3)
-
Juozai
2016-10-09 15:20
"Rauginti kopūstai, 2 vienetai " ???
hmm... Juozuk , gal gali , jeigu tau nesunku pasakyti, kiek sveria rauginti kopustai is dvieju kopustu galvu ?