
2 vienetai | rauginti kopūstai |
2 vienetai | kiaulės kojos |
100 gramų | obelių aliejus |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | lauro lapų |
3 stiklinės | vanduo |
šiek tiek | pipirai |
Skanaus!
Labai mėgstu skaniai, riebiai ir sočiai pavalgyti (kaip tikras bajoras), tad labai apsidžiaugiau laikraštyje "Valstietis" radęs šį bajorišką patiekalo receptą su kiaulės kojomis. XVIII amžiuje troškinti rauginti kopūstai buvo vienas tradiciškiausių patiekalų lenkų ir lietuvių bajoriškoje virtuvėje ir yra gana populiarus patiekalas ir šiandien.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Daržovių bei mėsos troškinys
-
Vištiena svogūnų ir krapų
-
Aluje troškinta jautiena
-
Šparaginių pupelių troškinys su dešra
-
Šernienos troškinys
-
Lankašyro pietūs
-
Troškinys
-
Vištienos troškinys orkaitėje
-
Šventinis kiaulienos karis
-
Troškinys su vištiena ir morkom
-
Šviežių kopūstų troškinys su vištiena
-
Vištiena su sojų daigais
-
Daržovės su mėsa ir sūriu
-
Vištiena su daržovėmis ir alyvuogėmis
-
Kiaulienos ir morkų troškinys
-
Kiaulienos troškinys su voveraitėmis
-
Plovas
-
Troškinta mėsa
-
Vištienos ir ryžių troškinys
-
Kepta kiauliena su raugintais kopūstais
Troškinti kopūstai su kiaulės kojomis

- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
-
Rauginti kopūstai,
2 vienetai -
Kiaulės kojos,
2 vienetai -
Obelių aliejus,
100 gramų - Druska
- Lauro lapai
-
Vanduo,
3 stiklinės - Pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Nuvalyti kiaulės kojas, gerai nuplauti ir perpjauti išilgai pusiau. Į didelį puodą supilti aliejų ir sudėti kiaulės kojas. Ant viršaus sudėti raugintus kopūstus, užpilti vandeniu ir troškinti. Kai mėsa suminkštės, patiekalą pasūdyti, papipirinti, dėti lauro lapų ir dar šiek tiek patroškinti.
Skanaus!
Labai mėgstu skaniai, riebiai ir sočiai pavalgyti (kaip tikras bajoras), tad labai apsidžiaugiau laikraštyje "Valstietis" radęs šį bajorišką patiekalo receptą su kiaulės kojomis. XVIII amžiuje troškinti rauginti kopūstai buvo vienas tradiciškiausių patiekalų lenkų ir lietuvių bajoriškoje virtuvėje ir yra gana populiarus patiekalas ir šiandien.
Komentarai (3)
-
Juozai
2016-10-09 15:20
"Rauginti kopūstai, 2 vienetai " ???
hmm... Juozuk , gal gali , jeigu tau nesunku pasakyti, kiek sveria rauginti kopustai is dvieju kopustu galvu ?