
2 vienetai | rauginti kopūstai |
2 vienetai | kiaulės kojos |
100 gramų | obelių aliejus |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | lauro lapų |
3 stiklinės | vanduo |
šiek tiek | pipirai |
Skanaus!
Labai mėgstu skaniai, riebiai ir sočiai pavalgyti (kaip tikras bajoras), tad labai apsidžiaugiau laikraštyje "Valstietis" radęs šį bajorišką patiekalo receptą su kiaulės kojomis. XVIII amžiuje troškinti rauginti kopūstai buvo vienas tradiciškiausių patiekalų lenkų ir lietuvių bajoriškoje virtuvėje ir yra gana populiarus patiekalas ir šiandien.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Troškintos vištų blauzdelės
-
Troškinta aviena su moliūgais
-
Vyne troškintas triušis
-
Sotusis lauko troškinys greitai
-
Troškinti inkstai su citrina
-
Uzbekiškas plovas
-
Lęšiai su špinatais ir lašinukais
-
Kepta marinuota veršiena
-
Šparaginių pupelių troškinys su dešra
-
Vištiena, šutinta su daržovėmis
-
Ryžių makaronai su kumpiu
-
Troškinta kiauliena su razinomis
-
Troškinys
-
Troškinta triušiena
-
Troškinti veršienos šonkauliai
-
Troškinukas
-
Su daržovėmis troškinta vištiena
-
Triušienos troškinys su ryžiais
-
Daržovių bei mėsos troškinys
-
Faršu įdarytos paprikos
Troškinti kopūstai su kiaulės kojomis

- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
-
Rauginti kopūstai,
2 vienetai -
Kiaulės kojos,
2 vienetai -
Obelių aliejus,
100 gramų - Druska
- Lauro lapai
-
Vanduo,
3 stiklinės - Pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Nuvalyti kiaulės kojas, gerai nuplauti ir perpjauti išilgai pusiau. Į didelį puodą supilti aliejų ir sudėti kiaulės kojas. Ant viršaus sudėti raugintus kopūstus, užpilti vandeniu ir troškinti. Kai mėsa suminkštės, patiekalą pasūdyti, papipirinti, dėti lauro lapų ir dar šiek tiek patroškinti.
Skanaus!
Labai mėgstu skaniai, riebiai ir sočiai pavalgyti (kaip tikras bajoras), tad labai apsidžiaugiau laikraštyje "Valstietis" radęs šį bajorišką patiekalo receptą su kiaulės kojomis. XVIII amžiuje troškinti rauginti kopūstai buvo vienas tradiciškiausių patiekalų lenkų ir lietuvių bajoriškoje virtuvėje ir yra gana populiarus patiekalas ir šiandien.
Komentarai (3)
-
Juozai
2016-10-09 15:20
"Rauginti kopūstai, 2 vienetai " ???
hmm... Juozuk , gal gali , jeigu tau nesunku pasakyti, kiek sveria rauginti kopustai is dvieju kopustu galvu ?