
Šviežių kopūstų troškinys su vištiena
Porcijų skaičius:
5
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 5
1 vienetas | kopūstai |
5 vienetai | bulvių |
3 vienetai | vištienos filė |
2 vienetai | vištienos sultinio (kubeliais) |
1 žiupsnelis | prieskonių vištienai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
1.
Vištienos filė supjaustyti ir pamarinuoti su prieskoniais apie 10 – 15 minučių.
2.
Kopūstą susmulkinti, o bulves nuskusti ir supjaustyti nedideliais gabaliukais.
3.
Į užvirusį vandenį sudėti bulves ir vištieną. Po maždaug 10 minučių sudėti kopūstus bei sultinio kubelius ir troškinti dar iki 20 minučių, kol suminkštės kopūstai. Patiekti su grietine arba be jos. Skanaus.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Maltiniai su grybų padažu
-
Mėsos troškinys aluje
-
Kiaulienos troškinys su pomidorų padažu
-
Aluje troškinta jautiena
-
Nesudėtingas mėsos ir daržovių troškinys
-
Kareiviškas kiaulienos troškinys
-
Kiauliena bulgariškai
-
Aštri, saldžiarūgštė baltųjų kiniškų grybų sriuba su vištiena
-
Triušienos troškinys
-
Vištiena grybų padaže
-
Troškinti agurkai su įdaru
-
Troškintos vištų širdelės
-
Aštri troškinta aviena
-
Meksikietiškas ragu
-
Konservuotas kiaulienos troškinys
-
Kiauliena su aguročiais
-
Vištiena su daržovėmis ir alyvuogėmis
-
Sotusis lauko troškinys greitai
-
Troškinta pikantiška kiauliena
-
Šonkauliai, troškinti kopūstuose
Šviežių kopūstų troškinys su vištiena
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 5
-
Kopūstai,
1 vienetas -
Bulvės,
5 vienetai -
Vištienos filė,
3 vienetai -
Vištienos sultinys, kubeliais,
2 vienetai -
Prieskoniai vištienai ,
1 žiupsnelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Vištienos filė supjaustyti ir pamarinuoti su prieskoniais apie 10 – 15 minučių.
Kopūstą susmulkinti, o bulves nuskusti ir supjaustyti nedideliais gabaliukais.
Į užvirusį vandenį sudėti bulves ir vištieną. Po maždaug 10 minučių sudėti kopūstus bei sultinio kubelius ir troškinti dar iki 20 minučių, kol suminkštės kopūstai. Patiekti su grietine arba be jos. Skanaus.
Reklama:
Komentarai (2)
-
Ernesta
2017-08-01 21:46
Pasakišką, =)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...