Išdarinėtą nuplautą viščiuką supjaustyti j keturias dalis, apkepinti svieste, užbarstyti kmynų. Į puodą sudėti apkepintus viščiuko gabaliukus, nuplautas petražoles ir krapus, įpilti vandens, užbarstyti truputį citrinos rūgšties, druskos. Troškinti. Baigiant troškinti, supilti grietinę, išplaktą su miltais. Užvirinti.
Stalą paduoti su bulvių, ryžių, įvairių kruopų košėmis bei pakepintais pyrago skrebučiais.
Prie troškinto viščiuko galima paduoti bruknių košės, obuolienės, keptų obuolių ar obuolių skiltelių, apkepintų svieste, bei kitų mėgstamų daržovių, vaisių ar uogų.

Krapuose ir petražolėse troškintas viščiukas
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
1 vienetas | vištiena |
2 valgomieji šaukštai | krapai |
2 valgomieji šaukštai | petražolės |
10 gramų | sviestas |
1 stiklinė | vanduo |
1 stiklinė | grietinė |
šiek tiek | citrinos rūgštis |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | kmynai |
1 valgomasis šaukštas | miltai (miežiniai) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Kiaulienos troškinys su ryžiais
-
Žiediniai kopūstai su kumpiu
-
Aviena totoriškai
-
Kiauliena troškinta su marinuotomis daržovėmis
-
Veršienos troškinys su lęšiais
-
Šveicariška veršiena
-
Jautiena su slyvomis
-
Vištiena troškinta daržovėse
-
Troškinukas žiemai
-
Veršienos kepenėlių troškinys
-
Kareiviškas kiaulienos troškinys
-
Šparaginių pupelių troškinys su dešra
-
Troškinti kopūstai su kiaulės kojomis
-
Mėsos troškinys aluje
-
Jautienos troškinys su moliūgais
-
Konservuotas kiaulienos troškinys
-
Jautienos troškinys
-
Meksikietiškas Sigitos troškinys
-
Veršienos troškinys su daržovėmis
-
Kukuliukai "a lia Italia"
Krapuose ir petražolėse troškintas viščiukas
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Vištiena,
1 vienetas -
Krapai,
2 valgomieji šaukštai -
Petražolės,
2 valgomieji šaukštai -
Sviestas,
10 gramų -
Vanduo,
1 stiklinė -
Grietinė,
1 stiklinė - Citrinos rūgštis
- Druska
- Kmynai
-
Miltai, miežiniai,
1 valgomasis šaukštas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Išdarinėtą nuplautą viščiuką supjaustyti j keturias dalis, apkepinti svieste, užbarstyti kmynų. Į puodą sudėti apkepintus viščiuko gabaliukus, nuplautas petražoles ir krapus, įpilti vandens, užbarstyti truputį citrinos rūgšties, druskos. Troškinti. Baigiant troškinti, supilti grietinę, išplaktą su miltais. Užvirinti.
Stalą paduoti su bulvių, ryžių, įvairių kruopų košėmis bei pakepintais pyrago skrebučiais.
Prie troškinto viščiuko galima paduoti bruknių košės, obuolienės, keptų obuolių ar obuolių skiltelių, apkepintų svieste, bei kitų mėgstamų daržovių, vaisių ar uogų.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...