Veršieną supjaustykite kubeliais, pabarstykite druska, pipirais ir pakepkite su puse (25 g) sviesto. Apkepe įpilkite pomidorų sulčių, suberkite smulkiai supjaustytus svogūnus ir troškinkite 15 min. Tada sudėkite supjaustytus svarainius, jei reikia, įberkite druskos, pipirų ir troškinkite, kol mėsa bus minkšta.
Patiekite su virtomis bulvėmis, pomidorais. Puoškite svarainiais ir žalumynais.

Troškinta veršiena su svarainiais
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
500 gramų | veršiena |
0.5 stiklinės | pomidorų sultys |
2 vienetai | svogūnai |
2 vienetai | svarainiai |
50 gramų | sviestas |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | juodieji pipirai (malti) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Kiaulienos troškinys-sriuba
-
Vištiena su grybais
-
Veršienos troškinys drebučiuose
-
Triušienos troškinys
-
Jautienos troškinys
-
Baltasis čili troškinys
-
Kiaulienos troškinys
-
Šonkauliai, troškinti kopūstuose
-
Kepta kiauliena su raugintais kopūstais
-
Virta aviena su pomidorais
-
Kiaulienos šonkauliukai su džiovintomis slyvomis
-
Daržovių - kiaulienos guliašas
-
Triušiena troškinta grietinėlyje su bulvėmis
-
Avienos troškinys su ryžiais
-
Šparaginių pupelių troškinys su dešra
-
Veršienos kepenėlių troškinys
-
Troškinta aviena
-
Kiaulienos troškinys
-
Troškinti įdaryti agurkai
-
Troškinta pikantiška kiauliena
Troškinta veršiena su svarainiais
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Veršiena,
500 gramų -
Pomidorų sultys,
0.5 stiklinės -
Svogūnai,
2 vienetai -
Svarainiai,
2 vienetai -
Sviestas,
50 gramų - Druska
- Juodieji pipirai, malti
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Veršieną supjaustykite kubeliais, pabarstykite druska, pipirais ir pakepkite su puse (25 g) sviesto. Apkepe įpilkite pomidorų sulčių, suberkite smulkiai supjaustytus svogūnus ir troškinkite 15 min. Tada sudėkite supjaustytus svarainius, jei reikia, įberkite druskos, pipirų ir troškinkite, kol mėsa bus minkšta.
Patiekite su virtomis bulvėmis, pomidorais. Puoškite svarainiais ir žalumynais.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...