Veršieną supjaustykite kubeliais, pabarstykite druska, pipirais ir pakepkite su puse (25 g) sviesto. Apkepe įpilkite pomidorų sulčių, suberkite smulkiai supjaustytus svogūnus ir troškinkite 15 min. Tada sudėkite supjaustytus svarainius, jei reikia, įberkite druskos, pipirų ir troškinkite, kol mėsa bus minkšta.
Patiekite su virtomis bulvėmis, pomidorais. Puoškite svarainiais ir žalumynais.
Troškinta veršiena su svarainiais
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
500 gramų | veršiena |
0.5 stiklinės | pomidorų sultys |
2 vienetai | svogūnai |
2 vienetai | svarainiai |
50 gramų | sviestas |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | juodieji pipirai (malti) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Populiariausi receptai šią savaitę
- Troškinta žuvis
- Troškinta triušiena
- Troškinukas žiemai
- Kiaulienos troškinys su voveraitėmis
- Avienos pilavas
- Plovas
- Pupelių ir mėsos troškinys
- Kiaulienos ir įvairių daržovių troškinys
- Troškinti inkstai su citrina
- Vištiena su daržovėmis ir alyvuogėmis
- Maltiniai su grybų padažu
- Troškinta laukinė antis
- Troškinti kiaulių inkstai
- Vištiena troškinta su morkomis
- Sotusis lauko troškinys greitai
- Troškinta vištiena ananasų sultyse
- Troškinta pikantiška kiauliena
- Aštrus troškinys
- Plovas orkaitėje
- Troškinta mėsa
Troškinta veršiena su svarainiais
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Veršiena,
500 gramų -
Pomidorų sultys,
0.5 stiklinės -
Svogūnai,
2 vienetai -
Svarainiai,
2 vienetai -
Sviestas,
50 gramų - Druska
- Juodieji pipirai, malti
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Veršieną supjaustykite kubeliais, pabarstykite druska, pipirais ir pakepkite su puse (25 g) sviesto. Apkepe įpilkite pomidorų sulčių, suberkite smulkiai supjaustytus svogūnus ir troškinkite 15 min. Tada sudėkite supjaustytus svarainius, jei reikia, įberkite druskos, pipirų ir troškinkite, kol mėsa bus minkšta.
Patiekite su virtomis bulvėmis, pomidorais. Puoškite svarainiais ir žalumynais.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...