Veršieną supjaustykite kubeliais, pabarstykite druska, pipirais ir pakepkite su puse (25 g) sviesto. Apkepe įpilkite pomidorų sulčių, suberkite smulkiai supjaustytus svogūnus ir troškinkite 15 min. Tada sudėkite supjaustytus svarainius, jei reikia, įberkite druskos, pipirų ir troškinkite, kol mėsa bus minkšta.
Patiekite su virtomis bulvėmis, pomidorais. Puoškite svarainiais ir žalumynais.

Troškinta veršiena su svarainiais
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
500 gramų | veršiena |
0.5 stiklinės | pomidorų sultys |
2 vienetai | svogūnai |
2 vienetai | svarainiai |
50 gramų | sviestas |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | juodieji pipirai (malti) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Pupelių troškinys su sūriu
-
Mėsos troškinys aluje
-
Jautienos čili su makaronais
-
Kiškiena, troškinta su grybais
-
Vištienos guliašas su bruknių padažu
-
Bulvių, įdarytų mėsa, troškinys
-
Ryžių makaronai su kumpiu
-
Troškinukas
-
Troškinta aviena kaimiškai
-
Kiaulienos troškinys su daržovėmis
-
Vištienos paelija
-
Paelja
-
Vištiena su ananasais
-
Troškinta briediena
-
Guliašas su šparaginėmis pupelėmis
-
Guliašas
-
Vištiena dižono garstyčių padaže su troškintais žirneliais ir bulvių koše
-
Vištienos troškinys orkaitėje
-
Lęšiai su špinatais ir lašinukais
-
Troškinti agurkai su įdaru
Troškinta veršiena su svarainiais
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Veršiena,
500 gramų -
Pomidorų sultys,
0.5 stiklinės -
Svogūnai,
2 vienetai -
Svarainiai,
2 vienetai -
Sviestas,
50 gramų - Druska
- Juodieji pipirai, malti
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Veršieną supjaustykite kubeliais, pabarstykite druska, pipirais ir pakepkite su puse (25 g) sviesto. Apkepe įpilkite pomidorų sulčių, suberkite smulkiai supjaustytus svogūnus ir troškinkite 15 min. Tada sudėkite supjaustytus svarainius, jei reikia, įberkite druskos, pipirų ir troškinkite, kol mėsa bus minkšta.
Patiekite su virtomis bulvėmis, pomidorais. Puoškite svarainiais ir žalumynais.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...